Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@16:30:30 GMT

آخرین وضعیت بیماری آنفلوانزا در مازندران

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۱۸۹۴۳

به گزارش فارس، در روزهای گذشته خبر فوت 10 نفر در استان مازندران به دلیل ابتلا به آنفلوانزا که 6 نفر آنها بنا به تأیید معاون بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران مبتلا به H1N1 بودند، مسؤولان استان مازندران را مجاب کرد به در دفتر معاون سیاسی استاندار مازندران این موضوع را به صورت ویژه رسیدگی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه غیر از متولیان بهداشتی دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل، مسؤولان دامپزشکی استان دعوت شدند تا به صورت همه جانبه این موضوع رسیدگی شود.

معدود جلسات دفتر معاون سیاسی و امنیتی به خبرنگاران اطلاع رسانی می‌شود به همین دلیل غیر از خبرنگار فارس، خبرنگار خبرگزاری ایرنا هم در این جلسه حضور یافت و از دیگر فعالان رسانه‌ای تا پایان جلسه خبری نبوده است.

زمانی به سالن جلسه رسیدم که حامد روحانی‌زاده در حال تشریح وضعیت بیماری در استان مازندران بوده است.

از نوع نگاهش در حین صحبت با توجه به اینکه شناختی نسبت به خبرنگار فارس داشت می‌توان حدس زد که تا حدودی منتظر حضور رسانه‌ها نبوده است.

مرگ 11 نفر در اثر ابتلا به آنفلوانزا در مازندران

وی ابتدا توصیه‌های بهداشتی درمانی را مطرح کرده، اما باید حقایق موجود درباره بیماری را هم مطرح می‌کرد و مسؤولان سیاسی امنیتی استان را در جریان آخرین پیشرفت‌های بیماری آنفلوانزا قرار می‌داد.

روحانی‌زاده البته روز گذشته در جمع خبرنگاران از فوت 10 نفر که 6 نفر آنها مبتلا به آنفولانزا از H1N1 بوده خبر داد و این موضوع به صورت گسترده در سطح استان اطلاع‌رسانی شده بود.

آمار معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ارتباط با تعداد فوتی‌ها یک تغییر یک نفره در تعداد فوتی‌ها داشت و ظاهرا یک نفر دیگر به تعداد فوتی‌های ناشی از آنفلوانزا اضافه شده است.

کورتون مصرف نکنید،دگزا نزنید

معاون بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران توصیه‌های ایمنی را در چاشنی صحبت‌هایش کرد و از برنامه‌ریزی برای جلوگیری از تزریق کورتون و دگزا در مراکز درمانی به مبتلایان به آنفلوانزا در سطح استان خبر داد.

روحانی‌زاده برای اینکه به اذعان خودشان در جامعه تشویش و نگرانی ایجاد نشود، اعلام کرد، همه افرادی که فوت کردند، در گذشته بیماری زمینه‌ای داشته یا دیر به مراکز درمانی مراجعه کردند، جای نگرانی برای افرادی که به موقع به مراکز درمانی مراجعه کنند و توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند وجود ندارد.

توصیه دیگر معاون بهداشتی درمانی مازندران به افراد داری بیماری زمینه‌ای که نسبت به واکسیناسیون اقدام نکردند بود.

جای نگرانی برای تامین دارو وجود ندارد

روحانی‌زاده این‌طور اعلام کرد که افرادی داری بیماری زمینه‌ای که نسبت به واکسیناسیون اقدام نکردند می‌توانند برای ایمن‌سازی در برابر موج دوم بیماری که به احتمال زیاد با توجه به تداوم فصل سرما در راه است؛ اقدام کنند.

این مسؤول با اعلام کرد؛ داروهای مورد نیاز در استان وجود دارد و جای نگرانی وجود ندارد.

توصیه‌های بهداشتی درمانی روحانی‌زاده به اتمام رسیده بود که مصطفی جوانیان معاون بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل که نسبت به روحانی‌زاده درگیری کمتری با این بیماری دارد، تا حدودی تلاش کرد که توصیه‌های بهداشتی درمانی‌اش را آرام‌تر مطرح کند.

معاون بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل درباره تعداد فوتی‌های این مرکز که رسید نگاهی به مسؤولان حاضر در جلسه کرد و درباره وضعیت حضور خبرنگار در جلسه پرسید که رئیس جلسه به حضور دو نفر از خبرنگاران اشاره کرده است.

اعلام فوت سه نفر در بابل

معاون بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران بعد از اینکه خیالش از بابت اطلاع‌رسانی شفاف راحت‌تر شد از فوت سه نفر بر اثر ابتلا به بیماری آنفلوانزا خبر داد.

جوانیان داشتن بیماری زمینه‌ای، تاخیر در زمان مراجعه به پزشک و مصرف کورتون توسط یکی از افراد فوت شده که وزرشکار رشته بدنسازی بوده، اعلام کرد.

توصیه‌های بهداشتی جوانیان از سرگرفته شد و تلاش کرد که آنچه را که روحانی‌زاده اعلام کرده است، مطالب جدید‌تری به آن اضافه کند.

اثربخشی 40 تا 60 درصدی واکسن

صحبت‌های وی در این ارتباط که آنفلوانزا چیزی جدیدی نیست اما به واسطه اینکه سیستم ایمنی بدن افراد ضعیف شده و تغییرات در ویروس ایجاد می‌شود ممکن است میزان درگیری افراد جامعه را بیشتر کند،ا ین ویروس در افرادی که سیستم ایمنی سالم داشته باشند مشکلی ایجاد نمی‌کند و بیماری خود محدود شونده است.

اثربخشی 40 تا 60 درصدی واکسن از دیگر موضوعی بود که جوانیان درباره آن صحبت به میان آورد.

مدیریت اطلاع رسانی توسط مدیرکل دامپزشکی

رضوانی مدیرکل دامپزشکی مازندران که تجربه چندین ساله درباره اپیدیمی بیماری آنفلوانزا پرندگان دارد، این طور که خودش اعلام کرد، اطلاع‌رسانی‌ها را پیش از شروع فصل سرما انجام داده و با مدیران محیط زیست برای جلوگیری از شکار هماهنگی لازم را انجام داده، اقدامات ایمن سازی را در محیط‌های صنعتی انجام داده و در ظاهر مشکلی از این بابت ندارد.

مدیرکل دامپزشکی مازندران به تجربه تلخ سال 96 کشور اشاره کرد و گفت: همه تلاش ما جلوگیری از آسیب جدی به واحدهای صنعتی است که با همکاری مشخصی که داریم نگرانی از این بابت در استان وجود ندارد.

  وی با اشاره به پشتوانه بسیار قوی مازندران در تولید گوشت سفید، اعلام کرد: مدیریت بحران دامپزشکی در این بخش به صورت جدی وارد عمل شده و پیش از شروع مشکل تلاش کردیم حساسیت‌ها را انتقال دهیم و همکاری تشکل‌ها در این زمینه موثر واقع شده است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران جریان اطلاع‌رسانی به مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران واگذار کرده و بیان کرد: در اطلاع رسانی به دنبال واقعیت‌ها باشیم.

حسین حسن‌نژاد که تلاش کرد وضعیت استان را آرام جلوه دهد، بیان کرد، بدون توجه به برخی انتقادهای رسانه‌ای که این روزها متوجه مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی در نحوه اطلاع رسانی این بیماری است، گفت: نوع آنفلوانزا در استان بومی منطقه‌ای است در  استان برای این نوع آنفلوانزا امکانات درمانی مناسب داریم و مشکلی از بابت درمان در سطح مراکز درمانی استان وجود ندارد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران توصیه کرد، قابلیت‌های ما در مواجه با این بیماری باید برجسته‌تر شود، این بیماری قابل درمان است.

وی با اعلام اینکه برای اطلا‌ع‌رسانی در سطح مناطق استان از ظرفیت دهیاری‌ها و شوراهای سطح شهرستان‌ها به خوبی استفاده شود.

نیم نگاه حسن‌نژاد به جلسه بعدی

عدم اطلا‌ع‌رسانی مناسب مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی و اشاره نشدن این موضوع در صحبت‌های معاون سیاسی امنیتی استاندار به مسؤولان دانشگاه در پایان جلسه  به اطلاع معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران رسید.

 حسن‌نژاد ظاهرا بعد از این جلسه ظاهرا منتظر حضور تعدادی از افراد و چهره‌های سیاسی هم طیف خودش برای برگزاری جلسه بود.خدا حافظی کردم...

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۸۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور

معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص آخرین وضعیت لایحه تقسیم استان‌های کرمان و تهران گفت: این لایحه با توجه به فرصت زمانی کم باقی مانده تا پایان مجلس فعلی، به مجلس دوازدهم ارائه خواهد شد.

سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور در گفتگو با خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو در کرمان در خصوص آخرین وضعیت لایحه تقسیم استان‌های کرمان و تهران گفت: این لایحه با توجه به فرصت زمانی باقی مانده تا پایان مجلس فعلی، به مجلس دوازدهم ارائه خواهد شد.

وی افزود: در بحث تقسیمات کشوری، موضوع تاسیس چندین استان جدید در کشور در دولت در حال نهایی شدن است، که این موضوع هم در مورد تهران و هم در مورد کرمان و احتمالا در مورد سیستان و بلوچستان صورت خواهد گرفت.

حسینی در مورد تاسیس استان کرمان جنوبی با توجه به قول رییس جمهور در سال ١٤٠١ در جمع مردم جیرفت نیز اظهار داشت: موضوع تاسیس استان کرمان جنوبی از نظر دولت نهایی شده است و قرار شد لایحه آن با موضوع تقسیم استان‌ تهران با هم به مجلس ارائه شود.

معاون پارلمانی رییس جمهور تاکید کرد: موضوع تاسیس استان‌های جدید در دستور کار دولت است که بزودی بصورت یکجا اعلام و اطلاع رسانی خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: لایحه تاسیس استان‌های جدید در کرمان و تهران بزودی و در آینده‌ای نزدیک به مجلس شورای اسلامی ارسال می‌گردد.

دیگر خبرها

  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • هوای مازندران از فردا گرم می‌شو‌د
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • مازندران از امشب سیلابی می‌شود
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران