Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@06:08:47 GMT

تقدیر آیت‌الله جوادی آملی از نامگذاری روز قم

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۲۲۲۴۴

تقدیر آیت‌الله جوادی آملی از نامگذاری روز قم

مرجع تقلید شیعیان با اشاره به نامگذاری روزی به نام روز قم گفت: این نامگذاری کار خیری بوده که امیدواریم همراه با نام مبارک کریمه اهل‌بیت(س) سبب تحقق شهری فرهنگی شود. ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۹ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله عبدالله جوادی آملی در دیدار شهردار، معاونان و مدیران شهرداری قم که در موسسه اسرا برگزار شد با اشاره به نامگذاری روزی به نام روز قم اظهار داشت: این نامگذاری کار خیری بوده که امیدواریم همراه با نام مبارک کریمه اهل‌بیت(س) سبب تحقق شهری فرهنگی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با گلایه از سوق پیدا کردن سرمایه‌های کشور به‌جای تولید به سمت ساخت‌ و سازها ابراز کرد: این سرمایه به‌جای آنکه به سمت رونق و تولید در کارخانه و برطرف کردن مشکل بیکاری برود صرف ساخت ساختمان‌های بلند و اغلب خالی از سکنه شده است و این در حالی بوده که با این سرمایه باید از خداوند بخواهیم تا توفیق اداره کشور به بهترین شکل را بدهد.

مرجع تقلید شیعیان بافت فرسوده و طرح‌های نیمه‌تمام قم را موردتوجه قرار داد و افزود: برای آنکه قم به‌عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام تبدیل شود باید این طرح‌ها با بخش خصوصی یا دولتی برای تسریع در امور واگذار شود و بخش خصوصی قطعاً می‌تواند در سریع‌ترین زمان این کارها را انجام دهد.

وی با بیان اینکه شهرداری می‌تواند سبب عظمت و ارتقای شهر در سطوح مختلف شود، عنوان کرد: باید تلاش شود قم شهری ساخته شود که دیگر شهرهای کشور به آن اقتدا کنند؛ وقتی همه وسایل در اختیار بوده نیاید ثروت بلااستفاده باشد و باید در تولید از آن استفاده شود.

استاد سطوح عالی حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: باید به هر نحوی شده بناهای فرسوده‌ ترمیم شوند و این بافت احیا شود، همچنین تمام پروژه‌های نیمه‌تمام به نتیجه برسند و مخروبه‌ها در شهر از بین رفته تا شهر شکل فرهنگی به خود بگیرد.

41 ویژه‌برنامه برای گرامیداشت روز قم برگزار می‌شوداعمال تخفیف 25 درصدی عوارض شهرداری به مناسبت روز قم‌رونمایی از نشان روز قم به روایت تصویر

تلاش برای معرفی شهر قم به‌عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام

شهردار قم نیز در این جلسه با اشاره به نامگذاری 23 ربیع‌الاول سالروز ورود حضرت معصومه(س) به شهر قم به نام روز قم اظهار داشت: فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی‌هایی در این زمینه امسال برای نخستین سال به انجام رسید و ما به معرفی ظرفیت‌ها و ابعاد مختلف شهر در طول این هفته هستیم.

سید مرتضی سقائیان‌نژاد با تأکید بر اینکه پنج کمیته برای گرامیداشت این روز در شهرداری قم تشکیل شد اضافه کرد: هر 10 سال یک شهر به‌عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی می‌شود که در تلاشیم ضمن ثبت روز قم در تقویم ملی و معرفی ظرفیت‌های شهر قم، این شهر را به‌عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی کنیم.

انتهای پیام/450/ح

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۲۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد

ایسنا/گیلان به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان و با حضور حاج فرهاد فلاح پور، پیشکسوت و استاد برجسته قرآنی، از مفاخر قرآنی استان تقدیر شد.

محمد شادپور، معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان امروز، ۱۰ اردیبهشت ماه در این مراسم، قرآن را معجزه ای سراسر برکت و رحمت و عافیت دانست و اظهار کرد: در کلام نبی مکرم اسلام(ص)، قرآن کریم تنها نسخه شفابخش انسان بوده و همگان می توانند به قرآن مراجعه کنند و آرامش حقیقی را به دست بیاورند.

وی با بیان اینکه امروز نیازمند انس با قرآن هستیم، افزود: در پرتو هدایتگری قرآن انسان از تاریکی های ظلم و جهل رهایی پیدا می کند و در مسیر نورانیت و حقیقت قرار می گیرد.

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان درخشش استاد فلاح پور در عرصه آموزش قرآن را عنایت الهی دانست و عنوان کرد: استاد فلاح پور در یک خانواده قرآنی تربیت یافته و امروز بسیاری از حافظان و قاریان استان، در مکتب استاد فلاح پور تلمذ کرده اند.

شادپور با اشاره به تلاش های استاد فلاح پور در عرصه تعلیم قرآن، عنوان کرد: استاد فلاح پور از مفاخر قرآنی استان گیلان است و مدیران استانی باید جایگاه چنین شخصیت هایی را در عرصه فعالیت های قرآنی پاس بدارند.

وی یکی از شاخص های مهم تدریس استاد فلاح پور را آموزش صحیح قرآن به قرآن آموزان دانست و بیان کرد: شاگردان استاد فلاح پور در عرصه های ملی و بین المللی حائز رتبه های برتر می شوند؛ در واقع استاد فلاح پور صدها حافظ و قاری بین المللی و جهانی را تربیت کرده است.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گیلان با بیان اینکه استاد فلاح پور در مسیر آموزش قرآن از سرمایه های مادی و معنوی خویش هزینه می کند، گفت: ثبت ملی روستای شیخعلی کلایه لاهیجان به عنوان روستای قرآنی به برکت سال ها تلاش استاد فلاح پور است؛ ویژگی بارز این روستا محافل و کلاس های قرآنی آن است که با حضور افراد در سنین مختلف برگزار می شود.

وی تجلیل از حافظان و قاریان قرآن را ترویج فرهنگ قرآنی دانست و متذکر شد: باید از آموزه های دینی و قرآنی برای تحکیم خانواده بهره بگیریم تا از هجمه های فرهنگی مصون بمانیم.

استاد حاج فرهاد فلاح پور، پیشکسوت قرآنی گیلان نیز، انسان را تشنه قرآن و فرهنگ قرآنی دانست و اظهار کرد: فرهنگ و تمدن غرب علیه فرهنگ دینی و قرآنی می تازد و در چنین شرایطی نیازمند انس با قرآن هستیم.

وی عدم شناخت و آگاهی نسبت به قرآن را موجب آسیب پذیری انسان در برابر هجمه های فرهنگی و اجتماعی دانست و بیان کرد: بسیاری از افراد مسیر ارتباط با قرآن را نمی دانند و فقط از قرآن در مجالس ختم و مراسم ازدواج و... استفاده می‌کنند؛ این در حالی است که قرآن کتاب حیات است و برای تمام شئونات زندگی ما برنامه دارد.

این استاد برجسته قرآن، با اشاره به مهجوریت قرآن در جامعه هم از ناحیه خواص و هم از جانب عوام، گفت: تنها ماهی که نامش در قرآن آمده، رمضان است و ماه رمضان از این حیث ارزش و کرامت پیدا کرده که قرآن در این ماه نازل شده است و لذا هر چیزی که با قرآن پیوند بخورد، کریم می‌شود.

وی قرآن را نسخه سعادتمندی بشر دانست و متذکر شد: اگر مسیر ارتباطی قرآن را پیدا کنیم، مشکلات فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ما به برکت قرآن حل می‌شود.

فلاح پور، قرآن را هدایتگر همه انسان ها دانست و خاطرنشان کرد: خداوند قرآن را با «اقرا» بر پیامبر(ص) نازل کرد و به ما نشان داد که عزت و کرامت بشر از مسیر قرائت و تلاوت قرآن می‌گذرد.

وی ترتیل را مهمترین ویژگی قرائت قرآن دانست و یادآور شد: خطاب خدا به پیامبر، خطاب به تمام بشریت است و خداوند در سوره علق، مسیر ارتباط با قرآن را در قرائت و ترتیل معرفی می‌کند.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از استاد فلاح پور و همسر و فرزندان قرآنی ایشان و تعدادی از رتبه های برتر گیلان در مسابقات ملی و بین المللی قرآن تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • آئین نکوداشت آیت الله موسوی جزایری برگزار می شود
  • آئین تکریم آیت الله موسوی جزایری برگزار می‌شود
  • آیت الله جوادی آملی: حرف هر واعظی در مردم اثر نمی‌کند، وگرنه روضه خوانی‌ها و وعظ کم نیست
  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی
  • آیت‌الله نجفی تهرانی درگذشت
  • آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی خطاب به سردار رادان: «طرح نور» را با قدرت ادامه دهید
  • پیام آیت‌الله مکارم خطاب به سردار رادان درباره «طرح نور» | سست نشوید و...
  • آیت‌الله مکارم‌شیرازی: پلیس طرح نور را با قدرت ادامه دهد
  • نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران