Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در دنیا ۳۰۰ میلیون نفر معتاد وجود دارد و در کشورمان نیز ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر معتاد مستمر و یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر معتاد تفننی به این آسیب گرفتار هستند. تاریخ انتشار: 14:21 - 07 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۱۹۰۳

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، اسکندر مومنی در این دیدار با اشاره به وضعیت اعتیاد در جهان گفت: در دنیا ۳۰۰ میلیون نفر معتاد وجود دارد و در کشورمان نیز ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر معتاد مستمر و یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر معتاد تفننی به این آسیب گرفتار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه روش‌های مقابله‌ای و تکنیک‌های درمانی در دنیا آزمایش شده است، به طور نمونه چند کشور مصرف برخی موادمخدر را قانونی آزاد کردند که با انتقاد سازمان ملل روبه‌رو شدند؛ سازمان ملل نیز اعلام کرد که این آزاد کردن موادمخدر نه تنها موجب کاهش جمعیت معتادان آن کشور‌ها نشده بلکه باعث افزایش تولید و مصرف و خرید و فروش موادمخدر نیز شده است.

دبیرکل ستاد بیان کرد: الگوی مصرف مواد مخدر در دنیا و کشورمان ایران از مواد مخدر سنتی به مواد مخدر صنعتی در حال تغییر است و متاسفانه درمان اعتیاد نیز بسیار سخت و طاقت فرسا است.

مومنی گفت: ایران مرز‌های مشترک طولانی را با بزرگترین کشور تولید کننده مواد مخدر دنیا که تولید مواد مخدرش به ۹ هزار تن رسیده است، دارد.

وی بیان کرد: مهمترین راهکار در مبارزه با مواد مخدر، پیشگیری است و باید تمرکز و اولویت را به این حوزه اختصاص دهیم.

دبیرکل ستاد در ادامه، جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر را اولویت کوتاه مدت ستاد و اولویت اصلی و راهبردی را پیشگیری از اعتیاد و اجرای طرح «یاریگران زندگی» خواند و گفت: در این طرح، اولویت نخست با آموزش و پرورش و سپس گروه‌های مرجع است، در میان گروه‌های مرجع نیز، ورزشکاران در اولویت نخست قرار دارند که در این راستا، تیم یاریگران ورزش تشکیل شده است.

مومنی گفت: باید بازدارندگی و صیانت درونی در افراد از طرق گوناگون همچون تبلیغات، گروه‌های مرجع، آموزش و... ایجاد شود تا جوانان و نوجوانان به این نتیجه برسند که قاطعانه به اعتیاد «نه» بگویند.

وی تاکید کرد: گروه‌های مرجع و ورزشکاران اثرگذاری زیادی در جامعه دارند، ما نیز در توسعه ورزش‌های محلی و روستا‌ها می‌توانیم با کمک هم اتفاقات مثبتی را انجام دهیم و بسیار مایلیم که هدفمند به یکدیگر کمک کنیم، همچنین پیشنهاد می‌شود که در کنار تفاهم‌نامه کلی، یک برنامه اجرایی را تدوین کنیم تا از ظرفیت‌های دو سازمان استفاده شود.

بیشتر بخوانید: تردد و ورود کامیون‌ها به پایتخت ممنوع شد

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اسکندر مومنی مبارزه با مواد مخدر آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۳۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی عسکری، در رابطه با رویداد ملی نوآوری اجتماعی اظهار داشت: اولین رویداد ملی نوآوری اجتماعی «راه نو» با محوریت جذب ایده‌های کارا در راستای کنترل و پیشگیری از اعتیاد به مصرف مواد مخدر در جوامع دانشجویی با تأکید بر فضاهای خوابگاهی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه شهید بهشتی و با حمایت ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: در رویکرد جدید پیشگیری از اعتیاد باید میان اقدامات پیشگیرانه و نوآوری اجتماعی پیوند برقرار شود و تقویت حضور اجتماعی نخبگان و جوانان و استحکام بخشیدن به نقش آفرینی ایشان در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان داشت: رویداد ملی نوآوری اجتماعی «راه نو» به دنبال آن است تا ایده‌های جدید، نوآورانه و خلاقانه دانشجویان کشور را که در بستر انتخاب آگاهانه فعالان دانشجویی، اعضای کانون‌های یاریگران زندگی و انجمن‌های علمی دانشجویی شکل می‌گیرد، جمع‌آوری کند و با برگزاری دوره‌های آموزشی آن ایده‌ها را پرورش دهد و راهکارهای عملیاتی را که پاسخ‌های پایدار، اثربخش و بهینه‌تر از راهکارهای موجود و مرسوم است، اجرایی کند.

عسکری در ادامه؛ ایجاد زمینه شتاب بخشی به ایده‌های پذیرش شده در رویداد و تشکیل بانک اطلاعاتی از گروه‌های دانشجویی فعال در امر پیشگیری از اعتیاد را از جمله اهداف این رویداد دانست و اظهار امیدواری کرد که با برگزاری موفق این رویداد، عرصه جدیدی برای حضور مؤثر و هدفمند دانشجویان در امر پیشگیری و مردمی سازی و اجتماعی سازی پیشگیری از اعتیاد رقم خواهد خورد.

وی یادآور شد: تمامی افرادی که در حوزه کنترل و یا پیشگیری از اعتیاد در حوزه جوامع دانشجویی ایده یا طرح نوآورانه‌ای داشته باشند می‌توانند با ورود به تارنمای www.rahe-no.ir در قسمت ثبت ایده نسبت به ثبت نام و شرکت در این رویداد ملی اقدام کنند.

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر مهلت ارسال ایده‌ها را تا ۲۰ اردیبهشت ماه جاری اعلام کرد و گفت: اختتامیه رویداد ملی نوآوری اجتماعی «راه نو» خرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود.

عسکری افزود: جوایزی که برای این رویداد در نظر گرفته شده به ترتیب نفر اول ۲۰ میلیون تومان، نفر دوم ۱۵ میلیون تومان و نفر سوم ۱۰ میلیون تومان جایزه خواهند گرفت.

وی بیان داشت: همچنین این رویداد از تیم‌های برگزیده با ارائه تسهیلات تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان، امکان تأمین فضای استقرار برای تیم‌های برگزیده، هدایتگری ارتباط با صنعت و دریافت مجوزها و هدایتگری به سمت تولید انبوده و تجاری‌سازی حمایت می‌کند.

کد خبر 6094519

دیگر خبرها

  • تصاویر جاسازی ماهرانه مواد مخدر در یک کامیون
  • کشف ۷۴ کیلوگرم حشیش در آبادان
  • ویدیو/ مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • درمان بیش از ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ کرمان
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • انهدام ۸ باند قاچاق مواد مخدر در کردستان
  • فیلم| کشف مواد مخدر از زیر شاسی یک کامیون خروجی توسط ماموران گمرک بازرگان!
  • جمع‌آوری ۲۷۶ معتاد متجاهر در کردستان
  • کشف 10 کیلوگرم شیشه از قاچاقچیان مواد مخدر در خلخال
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود