Web Analytics Made Easy - Statcounter

«منوچهر توسطی» روز پنجشنبه در جمع اصحاب رسانه افزود: قرار است که ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای رفع مشکلات هپکو اراک به این واحد صنعتی اختصاص یابد که تا کنون ۱۵۰ میلیارد ریال این تسهیلات پرداخت شده‌ است.

وی ادامه داد: بخشی از تسهیلات اعطایی هپکو صرف پرداخت حقوق معوقه کارگران و بخشی صرف هزینه‌های جاری این واحد صنعتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: پرداخت تسهیلات به‌عنوان مسکن برای  هپکو عمل کرده و در صورت فراهم نشدن زمینه تولید و بازار فروش مشکلات گذشته دوباره تکرار می‌شود.

توسطی گفت: واحد مادر تخصصی هپکو اراک عجولانه به سازمان خصوصی‌سازی واگذار شد تا این واحد صنعتی برای واگذاری دوباره به بخش خصوصی آماده‌ شود.

وی ادامه داد: واگذاری شرکت هپکو به خصوصی‌سازی راهکار رفع مشکلات این صنعت نیست بلکه با ایجاد سفارش کارباید زمینه تولید، فروش و رونق اقتصادی را برای آن رقم زد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی استان مرکزی اظهارداشت: با توجه به محدودیت‌هایی که تحریم برای هپکو به همراه داشته باید زمینه فروش و عرضه محصولات این واحد صنعتی در بازارهای داخلی فراهم‌ شود.

توسطی با یادآوری دستور رییس جمهوری برای خرید سه هزار دستگاه ماشین‌آلات راهداری از  هپکو اراک خاطرنشان کرد: تاکنون یک دستگاه ماشین‌آلات راهداری نیز در این راستا خریداری نشده‌ است.

وی ادامه داد: اکنون که کارگران هپکو اراک پذیرفته اند باید در محیط آرام به تولید و کار بپردازند هیچ یک از مساعدت‌های اداره کل امور مالیاتی و تامین اجتماعی در خصوص این صنعت عملیاتی نشده‌ است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی استان مرکزی یادآورشد: ۳۰۰ میلیون دلار ماشین‌آلات راهسازی در ۲ سال گذشته به کشور وارد شده که در صورت خرید این تجهیزات از هپکو منابع مالی به ظرفیتی برای رونق تولید در این صنعت تبدیل می‌شد.

توسطی گفت: با توجه به سیاست  جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ایستادگی در برابر استکبار و ایجاد رونق تولید در کشور باید زمینه خرید کالاهای داخلی و جلوگیری از واردات کالاهایی که امکان ساخت آن‌ها در داخل وجود دارد به‌صورت کامل عملیاتی شود.

وی ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی قرار است سفارش خرید ۳۵۰ دستگاه انواع ماشین آلات راهداری توسط وزارت راه و شهرسازی به  هپکو اراک ارایه شود که به دلیل نبودو  تامین منابع مالی آن از سوی سازمان برنامه و بودجه این سفارش تا کنون انجام نشده است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: مسئولان استانی و کشور برای تحقق این اهداف قول داده‌اند و باید به آن عمل کنند.

توسطی یادآورشد: با وجود آمادگی هپکو برای تولید ماشین‌آلات معدنی مورد نیاز شرکت ملی مس با کمک یکی از شرکت های خارجی، این سفارش به این شرکت ارایه نشده است.

وی ادامه داد: ماشین‌آلات دست دوم راهداری از خارج به کشور وارد می‌شود که این واردات تیشه زدن به ریشه صنعت داخلی و تجهیزات ساز هپکو اراک است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی استان مرکزی گفت: سازمان و شرکت‌ها اگر سفارش خرید ماشین‌آلات ندارند می‌توانند با واگذاری بازسازی و نوسازی ماشین‌آلات موجود به هپکو، زمینه فعالیت و تولید را در این شرکت فراهم‌کنند.

توسطی ادامه داد: می‌طلبد که سفارش ساخت ماشین‌آلات مورد نیاز معدن کشور برای رونق تولید به هپکو واگذار شود.

وی گفت: هپکو اراک از جمله صنایع توانمند کشور و منطقه خاورمیانه است و با حمایت داخلی می‌توان آن را به یکی از واحدهای موفق تبدیل کرد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: تزریق منابع مالی بدون کار به صنایع بزرگترین خیانت به آن‌ها است زیرا با افزایش بدهی  زمینه نابودی واحدهای صنعتی فراهم می‌شود.

توسطی افزود: استمرار آرامش در واحدهای تولیدی استان با تصمیم های درست و کارشناسی محقق می شود.

وی با یادآوری اجرای اصل ۴۴ در کشور و استان مرکزی گفت: بر اساس این اصل واحدهای موفق صنعتی برای افزایش فعالیت و کاهش محدودیت‌ها به بخش خصوصی واگذار شد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی استان مرکزی گفت: واگذاری شرکت‌های صنعتی این استان به بخش خصوصی به جز یک موردبقیه با مشکل مواجه شده است.

توسطی ادامه داد:آونگان و آذرآب اراک از جمله صنایع بزرگ و نادر در کشور و منطقه بودند که پس از واگذاری به بخش خصوصی با مشکلاتی مواجه شدند.

وی افزود: شرکت صنایع پس از واگذاری تعطیل شد و کابل تک پس از واگذاریش فقط چند سوله خالی است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی استان مرکزی گفت: اهلیت نداشتن و تجربه در مدیران بخش خصوصی، نبود نظارت پس از واگذاری و عدم ارایه راهکار عملیاتی برای  رفع مشکلات شرکت های واگذار شده از سوی مسوولان از جمله مهمترین عوامل بروز مشکل برای این صنایع بوده است.

هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشین‌آلات راه‌سازی در اراک تاسیس و از سال ۱۳۵۴شروع به فعالیت کرد.
این شرکت مادرتخصصی ۲۵ نوع ماشین‌آلات راه ‌ازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید می کند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی چون ژاپن، آلمان، سوئد تولید می‌شود.
شرکت هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد.

برچسب‌ها سازمان خصوصی سازی اراک اتاق بازرگانی ایران هپکو صنعت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان خصوصی سازی اراک اتاق بازرگانی ایران هپکو صنعت سازمان خصوصی سازی اراک اتاق بازرگانی ایران هپکو صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۴۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی گفت: راه‌های ارتباطی بیش از ۳۵۰ روستا استان که در اثر سیلاب آسیب وارد شده بود با تلاش عوامل راهداری تمامی محورها بازگشایی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، اسدالله جلال‌، با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به مخاطرات جوی ایجادشده به واسطه سیلاب چند روز گذشته، 60 تیم عملیاتی راهداری و 190 نفر راهدار با 150 دستگاه انواع ماشین‌آلات راهداری سبک و سنگین به صورت شبانه‌روزی برای  عملیات بازگشایی محورهای روستایی به‌کارگیری شدند.  

وی گفت: به راه‌های ارتباطی بیش از 350 روستای استان در اثر سیلاب آسیب وارد شده بود که با تلاش شبانه‌روزی عوامل راهداری تمامی محورهای آسیب‌دیده از سیلاب اخیر بازگشایی شده است. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاد‌ه‌ای خراسان جنوبی تصریح کرد: در حال حاضر راهداران مشغول پاکسازی پل‌ها، آبنماها، تخلیه قنوات، ریزش برداری کامل محورهای خاکی و کوهستانی با هدف ایجاد ارتباط ایمن و پایدار برای راه‌های مذکور هستند.  

جلال‌زاده، سامانه گویای 141 را راه ارتباطی بین هم استانی‌ها با مرکز مدیریت راه‌های استان عنوان کرد و  از تعمیر و بازسازی، خرید و تجهیز ماشین آلات راهداری با یک هزار و 320 میلیارد ریال اعتبار خبر داد. 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاد‌ه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه انجام عملیات راهداری علاوه بر نیروی راهدار باتجربه به ماشین‌آلات راهداری مجهز نیاز دارد، گفت: براین اساس طی سال گذشته این اداره مبلغ یک‌هزار و 320 میلیارد ریال در زمینه تعمیر و بازسازی، خرید تجهیزات ماشین‌آلات راهداری تأمین اعتبار شده است.  

وی افزود: از محل اعتبارات 1402 برنامه‌ ریزی جهت بازسازی 14دستگاه ماشین‌آلات راهداری، همچنین تعمیر و راه‌ندازی سایر ماشین‌آلات با اعتبار 306 میلیارد ریال انجام و خرید انواع ماشین‌آلات راهداری در مرحله أخذ مجوزهای قانونی و برگزاری مناقصه است.

جلال‌زاده به 2 هزار و 88 مورد انجام تعمیرات و سرویس ماشین آلات طی سال گذشته اشاره کرد و افزود: بدین منظور  45 هزار قطعه انواع لوازم یدکی مورد نیازخرید و تعویض شده‌اند. برای خرید لاستیک، تأمین روغن و سوخت مصرفی و سایر اقلام مصرفی نیز جمعا 192 میلیارد ریال هزینه شده است. تمامی ماشین‌آلات راهداری مجهز به سامانه‌های ردیاب ماهواره‌ای هستند که عملکردشان از قبیل سرعت، موقعیت، مسیر حرکت، پایش و کنترل آن‌ها در طول شبانه روز امکان‌پذیر است.

انتهای پیام/252/

دیگر خبرها

  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • نمایشگاه بین المللی خودرو در پکن آغاز به‌کار کرد+ تصویر
  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی