Web Analytics Made Easy - Statcounter

ای‌سیم اجازه استفاده از ۲ شماره تلفن روی یک گوشی را هم به شما می‌دهد.

گرچه به نظر نمی‌رسد ای‌سیم به اندازه ویژگی‌هایی مانند صفحه تاشو یا دوربینی که می‌تواند در تاریکی عکس بگیرد، هیجان‌انگیز باشد، اما بخشی اساسی در تلفن همراه شما است.

اگر تلفن شما سیم کارت نداشته باشد، نمی‌تواند به اپراتورهای بی‌سیم شما متصل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همان حال که پیشرفت‌های تکنولوژیکی در صفحه‌های نمایش تلفن‌ها رخ می‌دهد، سیم‌ کارت‌ها هم در حال تغییر هستند.

ای‌سیم چیست؟

ای‌سیم یا «مدول جای‌داده شده هویت مشترک» یک تراشه الکترونیکی کوچک درون تلفن شما است که همان کاری را انجام می‌دهد که سیم کارت‌های فیزیکی کوچک که سال‌ها با آنها آشنا هستید، انجام می‌دهند. بدون سیم کارت، تلفن شما نمی‌داند به کدام اپراتور را به شماره تلفن شما متصل کند و اپراتور شما نمی‌داند به کدام تلفن خدمات دهد.

ای‌سیم‌ را بر خلاف سیم‌ کارت‌های معمولی که مخصوص یک اپراتور هستند و نمی‌توان با آنها بین دو اپراتور جابه‌جا شد، می‌توان بر حسب نیاز برنامه‌ریزی و برنامه‌ریزی مجدد کرد و به این ترتیب امکان جابه‌جایی میان اپراتورها فراهم می‌شود و همچنین بدون اینکه هر بار نیاز به سیم کارت جدیدی باشد، می‌توان سرویسی را شروع یا قطع کرد.

از طرف دیگر با حذف سیم‌ کارت‌های معمولی که نیاز به شکافی برای ورود و خروج دارند، می‌توان از فضای آزاد شده برای جا دادن باتری‌های بزرگتر در تلفن یا  افزودن دوربین‌های اضافی یا سایر وسائل جدید استفاده کرد. البته نبود شکاف سیم کارت معمولا به معنای آن است که شکافی برای افزودن میکرواس‌دی کارت برای حافظه اضافی هم وجود ندارد، اما سازندگان تلفن همراه مدت‌ها است که در این جهت حرکت کرده‌اند.

ای‌سیم‌ها هنوز در ابتدای راه هستند و به این ترتیب روندهایی مانند فعال کردن و قابلیت کار کردنشان با اپراتورهای متفاوت ممکن است نیاز به زمان داشته باشد. اما در آینده نزدیک به راحتی چند بار زدن روی صفحه نمایش تلفن‌تان می‌توانید فورا میان اپراتورها جابه‌جا شوید.

تلفن موتورولا ریزر جدید با صفحه نمایش تاشو شکافی برای سیم کارت فیزیکی ندارد و کاملا به ای‌سیم متکی است

چه تلفن‌های ای‌سیم دارند؟

در حال حاضر شمار مدل‌های تلفن هوشمندی که ای‌سیم دارند، چندان زیاد نیست:

- آیفون‌های XS، XS Max، XR و آیفون‌های ۱۱، ۱۱ پرو و ۱۱ پرو مکس شرکت اپل علاوه بر سیم کارت پلاستیکی استاندارد، دارای ای‌سیم هستند.

- تلفن‌های گوگل پیکسل ۲، پیکسل ۳، پیکسل ۳A و پیکسل ۴ هم شکاف استاندارد سیم کارت دارند و هم از ای‌سیم حمایت می‌کنند.

- تلفن سامسونگ گالاگسی فولد یک ای‌سیم و یک شکاف برای سیم کارت میکرو دارد.

بالاخره موتورولا ریزر جدید با صحفه نمایش تاشو نخستین تلفن همراهی است که شکافی برای سیم کارت فیزیکی ندارد و برای ارتباط صرفا به ای‌سیم متکی است.

چرا این تلفن‌ها یک ای‌سیم و یک سیم کارت فیزیکی دارند؟

آیفونهایی که دو سیم کارت دارند- یک ای‌سیم و یک کارت فیزیکی- را می‌توان به دو اپراتور متفاوت وصل کرد و همزمان از دو شماره تلفن استفاده کرد. بنابراین می‌توانید یک شماره شخصی و یک شماره کاری روی یک آیفون داشته باشید. 

تلفن‌هایی که ای‌سیم دارند، برای افرادی که مسافرت‌های متعدد دارند هم سودمند هستند. شما می‌توانید ای‌سیم تلفن را مستقیما به اپراتور کشور مقصد وصل و از بسته داده‌های آن استفاده کنید و از هزینه‌های بالای رومینگ خلاض شوید.

داشتن ای‌سیم ای مزیت را هم دارد که پس از خریدن تلفن همراه جدید دیگر لازم نیست منتظر تهیه سیم کارت فیزیکی بمانید و می‌توانید در طول چند دقیقه تلفن‌تان را فعال کنید.

کد خبر 466154 برچسب‌ها تکنولوژی (فناوری) - دیجیتال موبایل - سیم‌ کارت موبایل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تکنولوژی فناوری دیجیتال موبایل سیم کارت موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۴۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله دهقانی فیروزآبادی در نشست خبری سالیانه خود که امروز در محل معاونت علمی برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه با توجه به تاکیدات رهبری مبنی بر اینکه باید در حوزه هوش مصنوعی به ۱۰ کشور برتر دنیا برسیم ، معاونت علمی چه برنامه ای برای عقب نماندن ایران از پیشرفت جهانی در این حوزه و همچنین توسعه زیرساخت‌ها مانند دیتاسنترها، مزارع پردازش گرافیکی و یا پردازشگرهای ابری دارد؟ گفت : سال گذشته گفت و گوهایی زیادی با رییس جمهور و همینطور دستگاه های مختلف از جمله سازمان برنامه و بودجه برای الزام ایجاد یک مرکز ملی توسعه هوش مصنوعی و در کنارش یک شورای ملی راهبری انجام شد و در این راستا برنامه ها و مدل های کشورهای مختلف در حوزه هوش مصنوعی مورد مطالعه قرار گرفت.

معاون علمی رییس جمهور با اشاره به اینکه سال گذشته راه اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و شورای راهبری به تصویب رسید و اعضای شورا مشخص شدند گفت: همچنین طی جلساتی که با سرمایه گذاران بخش دولتی و صندوق توسعه ملی و صندوق نوآوری داشتیم راه اندازی صندوق پژوهش فناوری هوش مصنوعی با سرمایه ١٠ هزار میلیارد تومانی اسفندماه سال ١۴٠٢ برنامه ریزی شد.

۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی

وی ادامه داد: همچنین برنامه ریزی شده است مرکز ملی هوش مصنوعی، اپراتور هوش مصنوعی را ایجاد کند که این اپراتور ٣ خدمت اصلی مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ و کتابخانه های بزرگ زبانی و تصویری را ارایه می دهد . همانطور که اپراتورهای تلفن همراه خدمات اینترنتی را ارائه می‌دهند، اپراتور ملی هوش مصنوعی نیز خدمات پردازشی بزرگ و خدمات کتابخانه های محاسباتی را در اختیار دانشگاه ها شرکت های دانش بنیان و سازمان ها و نهادها قرار می‌دهد.

تحول خوبی در هوش مصنوعی در سال ۱۴۰۳ رقم می خورد

دهقانی با بیان اینکه ایران از نظر دانش فنی و نیروی انسانی وضعیت خوبی دارد گفت: در حوزه مقالات و ارجاعات ایران رتبه ١٧ یا ١٨ دارد اما در حوزه کاربرد رتبه ٧٠ تا ٨٠ را دارد که این جایگاه به دلیل نبودن زیرساخت ها در کشور است و پیش بینی می کنیم در سال١۴٠٣ تحول خوبی در حوزه هوش مصنوعی با ایجاد اپراتور ملی هوش مصنوعی و توسعه زیرسیستم ها داشته باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به اینکه مرکز ملی هوش مصنوعی جایگاهی فراتر از معاونت علمی است، گفت: از تمام دستگاه ها دعوت می کنیم که این مرکز را تقویت کنند.

دسترسی به چند صد GPU

وی در ادامه افزود : پیش بینی ما این است که در سال ١۴٠٣ به چند صد GPU دسترسی پیدا کنیم البته تحریم های شدیدی در این حوزه وجود دارد و حتی عربستان و امارات که برای خرید GPU اقدام کرده اند و پول هم پرداخت کرده اند تحریم شده اند. امیدواریم دانشگاه ها GPU هایی که دارند را برای استفاده تجمیعی در اختیار قرار دهند.

ادامه دارد...

کد خبر 6089679 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • آیا اعتراضات دانشجویی باعث تغییر سیاست آمریکا می‌شود؟
  • ۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳
  • افزایش میزان فرونشست‌های زمین همزمان تشدید بارندگی‌ها
  • لحظات حساس از نجات نوزاد ۳ روزه توسط اپراتور هلال احمر قم
  • لحظات حساس از نجات نوزاد ٣ روزه توسط اپراتور هلال احمر قم + فیلم
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • نجات جان نوزاد توسط اپراتور هلال‌ احمر + فیلم | نوزاد دو روزه نفس نمی‌کشید!
  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند