Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،  هستند کسانی که تمام روز و شب شان را صرف خدمت کرده اند و در پی کسب علم و اندیشه برای خدمت به بشریت هستند.

علی اکبر مرد خشنود متولد سال ۱۳۶۴ از شهرستان شیراز، در واحد رادیو مخابرات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه فارس فعالیت می‌کند.

او از جمله افرادی است که گام‌های استواری در راه اهدافش برداشته و افتخارات زیادی را در حوزه پژوهشی صنعت نفت و بسیج مهندسین کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اکبر مرد خشنود کارمند ایده ساز شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه فارس اظهار کرد: با توجه به علاقه زیادی که به رشته فنی داشتم، بعد از دوره‌ی راهنمایی، وارد هنرستان شدم و پس از گرفتن مدرک دیپلم تحصیلات خود را در مقطع کاردانی در رشته کامپیوتر (گرایش نرم افزار) و در مقطع کارشناسی در رشته مخابرات (گرایش مخابرات سیار) ادامه دادم. سپس دوره‌های متعددی را در زمینه مخابرات و امنیت شبکه در دانشگاه صنعت شریف به پایان رساندم.

او درباره ایده و ابتکارات خود بیان کرد: من توانستم با وجود تحریم ها، برای نخستین بار در شرکت نفت فلات قاره ایران، بازیابی سیستم HMI و Engineering اتاق کنترل سکوی نفتی AC را از مجتمع نفتی ابوذر بدون نیاز به حضور کارشناسان خارجی انجام دهم.

علی اکبر مرد خشنود افزود: پس از آن، موفق به طراحی و ساخت مفصل فیبرنوری زیردریایی شدم که این عمل برای نخستین بار در ایران انجام شد و همچنین برای ترمیم و نصب آن روش جدیدی ابداع کردم.

کارمند ایده ساز شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه فارس تصریح کرد: در ادامه فعالیت هایم در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه فارس، سامانه یکپارچه سازی سیستم‌های مانیتورینگ مخابراتی را ابداع، نصب و راه اندازی کردم.

او افزود: با توجه به کاراریی این سامانه در منطقه فارس و همکاری مسئولان، موفق به گسترش و نصب آن در همه مناطق دوازده گانه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران شدم.

علی اکبر مرد خشنود درخصوص اینکه چونه این ایده به ذهنش رسید، گفت: پس از انتقال از شرکت نفت فلات قاره خارک به شیراز، با توجه به تجارب کسب شده در شرکت مبدا و فضای پژوهشی مناسب در شرکت خطوط لوله و مخابرات، زمان برخورد با مشکلات فنی، با علاقه و پشتکار فراوان به دنبال راه حلی برای رفع آن‌ها بودم.

کارمند ایده ساز شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه فارس با اشاره به ویژگی‌های سیستم یکپارچه سازی سیستم‌های مانیتورینگ مخابراتی بیان کرد: استفاده از این سامانه کاهش نیاز به تعدد سخت افزار‌ها و مصرف انرژی و همچنین بهبود رابط کاربری، افزایش قابلیت اعتماد به پایداری سامانه و ساده‌تر شدن بازیابی سیستم را در برداشته است و قابلیت‌های جدیدی را در اختیار کاربر نهایی قرار می‌دهد.

او ادامه داد: همچنین یکی از نیاز‌های کارشناسان در زمان رفع اشکال در ایستگاه‌های مخابراتی و مراکز انتقال نفت، امکان مانیتور کردن یک سیستم است، که تاکنون این امر از طریق تماس تلفنی با مرکز سوپروایزری در ستاد تهران و یا مرکز منطقه امکان پذیر بوده است. اما در این طرح امکان مانیتور شدن تجهیزات در هر نقطه از شبکه و از طریق ارتباط از راه دور فراهم شده است.

علی اکبر مرد خشنود اضافه کرد: در این طرح با توجه به ادغام چندین سامانه مجزا در یک سامانه یکپارچه، نیاز به تعدد سخت افزار‌های متعدد برای راه اندازی و پشتیبانی از بین رفته است که این امر باعث کاهش هزینه‌های بسیار زیاد تامین قطعات شده و مصرف انرژی را تا حد بسیار زیادی کاهش داده است. همچنین با توجه به لزوم سرعت در بازیابی سیستم در زمان بروز اشکال، مدت زمان بازیابی سامانه بر اساس نفر ساعت کم شده است.

انتهای پیام/

 گفت‌وگو با یک کارمند ایده ساز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت نفت اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۴۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش قدس خراسان، محمدرضا قلندرشریف در مراسم امضای تفاهم‌نامه تشکیل دفتر همکاری مشترک دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد اظهارکرد: یک لحظه غفلت در شهر باعث نارضایتی و بحران می‌شود، مثلا نشست یک خیابان در مشهد به سرعت رسانه‌ای می‌شود و همه پیگیر آن می‌شوند.

شهردار مشهد مقدس افزود: دانشگاه‌ها درگیر موضوعات شهری هستند و بهترین مکان برای اینکه علم به عمل برسد، مدیریت شهری است، چرا که ویترین خدمات دولت است. امروز شهرداری مشهد بیش از ۴۰۰ خدمت به مردم ارائه می‌کند و این گستردگی کار مقداری مدیریت شهری را به سمت تصمیم لحظه‌ای می‌برد و اگر از قبل برای بحران فکر شده باشد، تصمیم هم لحظه‌ای و هم علمی خواهد بود.

وی اضافه کرد: دانشگاه در این زمینه می‌توانند کمک کند و در کنار آن خلاقیت نیز از اهمیت زیادی برخوردار است، در این دوره مدیریت شهری دفتر خلاقیت در شهرداری تشکیل شد که کارهای خوبی نیز انجام شده است.

قلندرشریف افزود: ارتباط مناسب بین خلاقیت با بدنه شهرداری، ظرفیت خوبی برای همکاری دانشگاه و شهرداری به وجود آورده است و این همکاری تصمیم‌گیری برای مدیریت شهری را در موقعیت‌های مختلف آسان می‌کند.

شهردار مشهد مقدس با بیان اینکه تا امروز پژوهش‌های زیادی برای شهرداری انجام شده که عملیاتی نبوده است، گفت: اگر پایان‌نامه‌ها هدف‌دار باشند و در قالب موضوعات شناسایی شده تنظیم شوند، کار ما در شهرداری راحت‌تر خواهد شد.

وی تصریح کرد: سامانه شمس برای شناسایی موضوعات شهرداری در حال راه‌اندازی است و همه مسایل شناسایی شده در آن ثبت می‌شود و ما هم از ایده‌ها برای حل آنها استقبال می‌کنیم.

قلندرشریف خاطرنشان کرد: امروز مشهد به عنوان دبیرخانه خلاقیت کلان شهرها تعیین شده است و در حوزه هوشمندسازی و خلاقیت، مشهد پیشرو است و در ارزیابی صورت گرفته رتبه اول کشور و سوم غرب آسیا در هوشمندسازی را داریم.

شهردار مشهد مقدس با تاکید بر اینکه به دنبال این هستیم تا همه فرآیندهای خدمات شهری آنلاین شود، یادآور شد: در حال حاضر جمع‌آوری پسماند خشک، مجوزهای حمل خاک، آتش‌نشانی و ... هوشمند شده است و در آینده نزدیک هم پیش‌نویس پروانه ساختمانی در لحظه صادر خواهد شد.

وی تاکید کرد: اگر در این حوزه‌ها سریع پیش نرویم عقب می‌مانیم و این مستلزم این است که ارتباط میان شهرداری و دانشگاه شکل بگیرد و پایان‌نامه‌ها کاربردی باشد، اگر علم با تجربیات عملیاتی شهرداری ترکیب شود در آموزش دانشگاه هم تاثیرگذار است و آن را تقویت می‌کند.

قلندرشریف گفت: ٢٠ کار ویژه در مدیریت شهری استخراج شده و روی آن کار می‌شود، همکاری میان دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد را می‌توان از اینجا شروع کرد، با برقراری این همکاری دانشجویان می‌توانند تأثیرگذاری کارشان را ببینند و از طرف دیگر در شهرداری، هم هزینه‌ها کاهش پیدا می‌کند و هم کیفیت کار بالا می‌رود.

منبع: شهرآرا

دیگر خبرها

  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • ‌ارزیابی صلاحیت حرفه‌ای بیش از ۸۰۰ نفر از نیرو‌های پیمانکاری شرکت برق فارس
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت+عکس
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب/ جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت
  • کشف بیش از ۳ میلیون لیتر گازوئیل قاچاق و ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت!
  • شناسایی شکستگی و ترمیم لوله انتقال آب در بندر امام خمینی
  • جمع آوری ۷۵ کیلومتر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق