Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش قیمت بنزین به قانون مجلس در بحث هدفمندی یارانه‌ها برمی‌گردد. ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۹ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدرضا پورابراهیمی امروز در جمع طلاب کرمان در جلسه هفتگی هیئت راویان انتظار با اشاره به بحث تغییر قیمت حامل‌های انرژی اظهار داشت: افزایش قیمت بنزین به قانون مجلس در بحث هدفمندی یارانه‌ها برمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهداف تصویب قانون هدفمندی یارانه‌ها در مجلس عنوان کرد: جلوگیری از مصرف بی‌رویه بنزین در کشور، جلوگیری از قاچاق سوخت و امکان بازیافت منابع ناشی تغییرات قیمت برای ایجاد عدالت اجتماعی در جامعه از جمله موارد مدنظر اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این قانون به دولت اختیار کلی داده شد که هر چند وقت یک بار موضوع حامل‌های انرژی را بازنگری و در بودجه سنواتی لحاظ کند گفت: براساس این قانون دولت مکلف شد که قیمت حامل‌های انرژی را به نحوی تعیین کند که سه مولفه جلوگیری از مصرف بی‌رویه بنزین در کشور، جلوگیری از قاچاق سوخت و بازتوزیع منابع براساس رویکرد عدالت اجتماعی انجام شود.

وی با یادآوری اینکه برای اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها در آن زمان اطلاع‌رسانی کاملی انجام شد و پرداخت یارانه دو ماه قبل از شروع کار به حساب مردم رفت آن هم چیزی معادل 50 دلار و طرح هدفمندی یارانه‌ها با توجیه کامل مردم اجرا شد افزود: هر چند اجرای این قانون به صورت کامل انجام نشد.

پورابراهیمی با اشاره به تناقضات تصمیگیری این دولت گفت: دولت تصمیمات زیادی را در ابتدا نقض و در ادامه به دنبال اجرای همان رفته است برای مثال این دولت منتقد دولت قبل بود و اعتقاد داشت که دولت احمدی‌نژاد مردم را یارانه‌ای بار آورده است و ما به‌دنبال روش‌های دیگری هستیم.

چند راهکار برای تأمین سهمیه بنزین رفت‌وآمد دانش‌آموزان و معلمانافزایش هزینه سرویس مدارس تخلف است/شرایط اختصاص بنزین به سرویس روستاهازنگنه: 20 میلیون روزانه کاهش مصرف بنزین داشته‌ایم

وی با بیان اینکه در آن دولت هم اشتباهات خاصی انجام شد و یکی از اشتباهات بزرگ دولت قبل در بازتوزیع منابع بود افزود: در دولت قبل خشتی کجی گذاشته شد و از محل هدفمندی یارانه‌ها حمایتی از تولید نشد، پرداخت یارانه به مردم همه نقدی بود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با عنوان اینکه در اقتصاد ایران با یک مشکل شوک ارزی روبه‌رو هستیم که تقریبا گریبان‌گیر تمامی دولت‌ها شده است گفت: تمام زحمتی که در دولت قبل کشیده شد که تا قیمت به بنزین به قیمت‌های منطقه‌ای نزدیک شود با شوک ارزی سال‌های 90 و 91 خنثی شد.

وی با بیان اینکه براساس قانون دولت مکلف بود روشی را ارائه کند که قیمت‌ها متناسب با شرایط روز براساس قیمت‌های جهانی تعدیل شود گفت: این دولت در ابتدا کارت سوخت را حذف کرد و آتش تندی برای حذف کارت سوخت داشت.

پورابراهیمی با بیان اینکه دولت‌ها معمولا در 4 سال اول اقداماتی که به تعدیل قیمت‌های حامل‌های انرژی منجر می‌شود را انجام نمی‌دهند گفت: پیشنهاد ما به دولت افزایش قیمت تدریجی بنزین بود اما دولت این گونه عمل نکرد و اگر این کار را می‌کرد دیگر نیازی به این شوک و تصمیم عجیب و غریب نبود.

وی با عنوان اینکه قیمت بنزین و حامل‌های انرژی امسال از بهمن ماه سال گذشته در دستور کار جلسات سران قوا قرار گرفت و در این رابطه بحث شد افزود: در کمیسیون انرژی مجلس با مرکز پژوهش‌ها این مسئله بررسی کردیم تا در شرایط فعلی جامعه مردم دچار شرایط تورمی جدیدی نشوند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعتقاد ما بر این بود که از سال 97 دچار یک شوک ارزی شدیم و مردم کشش یک تورم سنگین اصلاح قیمت حامل‌های انرژی را ندارد گفت: پیشنهاد ما این بود که کارت سوخت و سهمیه‌بندی بنزین برگردد اما افزایش قیمت بنزین را در سال 98 نداشته باشیم.

وی با بیان اینکه پیشنهاد ما افزایش قیمت پلکانی بنزین بود افزود: اینکه مردم بنزین را مدل عوارض دریافت کنند و حتی برای حمل و نقل عمومی و تاکسی‌های اینترنتی هم برنامه داشتیم و این طرح به جلسه سران قوا آمد اما رئیس جمهور نپذیرفت و گفت که اجرای این طرح مشکلاتی دارد.  

پورابراهیمی با اشاره به اینکه تابستان امسال مسئله افزایش قیمت بنزین در مجلس مطرح شد و در جلسه غیرعلنی چند روش برای اجرای این مطرح شد گفت: نمایندگان مجلس موافق افزایش قیمت بنزین نبودند و نظر نمایندگان استمرار وضع موجود بود با استفاده از کارت بود.

وی با بیان اینکه از نظر ما افزایش قیمت بنزین در شرایط امروز کشور به صلاح نبود تصریح کرد: نمایندگان مجلس هم پس از اجرای این طرح متوجه شدند که پس از اجرا بسیاری از نمایندگان واکنش نشان دادند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در آغاز درس خارج فقه گفت: این سخنان در صحن مجلس پخش شد و همه ما رهبر معظم انقلاب را فصل‌الخطاب می‌دانیم اما خطای بزرگ دولت بود که مقام معظم رهبری را هزینه کرد.

وی با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس مخالف اجرای این طرح بودند و من به عنوان یک کارشناس اقتصادی افزایش قیمت بنزین را به صلاح کشور نمی‌دانستم افزود: ما در سال 97 با یک شوک ارزی سنگینی روبه‌رو بودیم که آثار تورمی آن در تابستان 98 کم می‌شد و در این شرایط وارد کردن یک تصمیم جدید به صلاح نبود.

انتهای پیام/511/ح

R7860/P/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۴۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند

بهروز محبی نجم‌آبادی درباره شرایط اقتصادی کشور و اصلاح سیاست‌های ارزی دولت اظهار کرد: در کشور در حوزه ارزی نیاز‌های کاذب و واقعی داریم و دولت باید تمرکز خود را بر نیاز‌های واقعی بگذارد و اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره نزند. ما باید با تهاتر و استفاده از سایر ارز‌های کشور‌هایی که از نظر راهبردی با ما ارتباط دارند و سایر شیوه‌هایی که داریم تلاش کنیم نیاز واقعی به ارز را کاهش دهیم.

وی ادامه داد:با صادرات ویژه و تولید صادرات محور تلاش کنیم که ارز آوری را در کشور به صورت جدی پیگیری کنیم و اگر این اتفاق عملی شود، قطعا نیاز واقعی به ارز کاهش پیدا می‌کند و ما می‌توانیم به راحتی پاسخگوی نیاز‌های کشور باشیم.  

منتخب مردم سبزوار برای مجلس دوازدهم افزود: تا زمانی که نگاه سرمایه‌ای به ارز داشته باشیم و افراد ارز را مانند یک کالا مبادله کنند و عرضه و تقاضا تعیین تکلیف کنند همین مشکلات وجود خواهد داشت؛ بنابراین مسئولان ما باید بدانند که در بحث ارز باید تلاش کنیم قانون مالیات بر عایدی سرمایه را به نتیجه برسانیم. در این زمینه  شورای نگهبان می‌تواند کمک کند که در همین مجلس این موضوع را به نتیجه برسانیم.

محبی تاکید کرد: قانون مالیات بر عایدی سرمایه مشکلات ما را حل خواهد کرد. این قانون باعث می‌شود که نقدینکی به جای آن که به سمت سوداگری ارز رود به سمت تولید برود. تا زمانی که تولید در کشور به صورت جدی سود آوری برای مردم نداشته باشد قطعا رفتن به سمت دلالی ارز و سایر مشکلات در این حوزه وجود خواهد داشت و این‌ها همه ما را دچار مشکل خواهد کرد  و اقتصاد و شاخص‌های اقتصادی ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • پیش بینی ۷۵۸ هزار میلیارد تومان منابع هدفمندی یارانه
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی این ماه همراه با سورپرایز
  • مبلغ یارانه اردیبهشت اعلام شد / یارانه نقدی اردیبهشت همراه با سورپرایز
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره مزد کارگران؛ افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؟
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؛ ۱۱۹ درصد افزایش یافت