Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به اینکه برجام اکنون در وضعیت «مراقبت ویژه» است، تأکید کرد که بقای به تلاش اروپایی‌ها برای حفظ آن بستگی دارد. ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۹ بین الملل دیپلماسی ایران نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با پایگاه خبری «ان‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آر‌.سی» هلند تأکید کرد که برجام اکنون در وضعیت «مراقبت ویژه» قرار دارد و اروپایی‌ها باید برای بقای آن تلاش کنند.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه در مصاحبه با این پایگاه هلندی درباره شرایط فعلی برجام گفت: «برجام اکنون در شرایطی شبیه مراقبت ویژه به سر می‌برد. ایران تاکنون هزینه‌های خود ذیل برجام را پرداخته و اکنون نوبت طرف‌های دیگر برجام است که این کار را انجام دهند. ما قبول کردیم که برنامه هسته‌ای خود را محدود کنیم، اما در عوض هدف فشار حداکثری آمریکا قرار گرفتیم. در این شرایط طرف‌های دیگر برجام باید راهکارهای عملی برای رهایی ایران از تحریم‌ها بیندیشند.»

وی افزود: «کشورهای اروپایی می‌گویند که می‌خواهند برجام را حفظ کنند، اما آنها تاکنون نشان داده‌اند که نمی‌توانند یا نمی‌خواهند در برابر تسلط آمریکا بر نظام مالی اروپا مقاومت کنند.»

عراقچی ادامه داد «در اینجا می‌خواهم تأکید کنم که یکی از درس‌هایی که ما از مسائل اخیر پیرامون برجام گرفتیم این است که نتیجه این توافق و پایبندی به آن، اعمال تحریم‌های جدید است. اگر قرار است که اوضاع همچنان این‌گونه باشد، شاید ما نیز مجبور به تغییر رویه شویم. در مورد اینکه رویه ما به چه صورت تغییر خواهد کرد را فعلاً نمی‌توانم بگویم. درس دیگری که گرفتیم این است که مقاومت بیش از تمایل به همکاری جواب می‌دهد.»

این دیپلمات ارشد کشورمان در پایان مصاحبه خود با پایگاه خبری ان‌.آر.سی در پاسخ به این سؤال که آیا ایران مایل است مطابق خواسته آمریکا برای حصول توافقی گسترده‌تر مذاکره کند، تصریح کرد: «خیر، ما قصد نداریم دوباره بر سر برجام مذاکره کنیم. علاوه بر این، ما هرگز بر سر برنامه موشکی خود مذاکره نمی‌کنیم زیرا این موشک‌ها برای امنیت ما ضروری هستند.»

گفت‌وگو|دستگاه دیپلماسی از اجرای تعهدات برجامی اروپا قطع امید کندروحانی: آمریکا بفهمد که رهبر جهان نیست/فروپاشی برجام به‌ضرر دنیا خواهد بودشکست برجام مسیر غلط دولت را تغییر نداد

انتهای پیام/.

R1535/P/S8,89,95/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا تحریم های ایران برجام

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا تحریم های ایران برجام اتحادیه اروپا تحریم های ایران برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۵۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق