Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@00:19:54 GMT

برگزاری مانور زلزله در مدارس ابرکوه

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۲۶۶۷۲

برگزاری مانور زلزله در مدارس ابرکوه

ایسنا/یزد مانور زلزله امسال مدارس ابرکوه در حالی متفاوت از سال‎های گذشته با هدف فرهنگ‌سازی و آموزش برگزار شد که به جای دستگاه‌های اجرایی، دانش آموزان و مدیران آموزشگاه‌ها، مدیریت اجرایی آن را بر عهده داشتند.

«مسلم غلامزاده مهرآبادی» دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران فرمانداری ابرکوه در گفتگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: مانور سراسری زلزله در 10 مدرسه شهرستان ابرکوه (بخش بهمن و مرکزی) و به صورت نمادین در آموزشگاه پسرانه نمونه ابن‌سینا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تفاوت این مانور با سایر مانورها در این بود که دستگاه‌های اجرایی، امدادی، آتش‌نشانی، اورژانس و هلال‌احمر در حین مانور هیچ نقشی نداشتند و تمامی اقدامات را پیش از رسیدن این دستگاه‌ها دانش‌آموزان با آموزش‌هایی که از پیش دیده بودند، انجام دادند.

غلامزاده خاطرنشان کرد: در حالی‌ که مدیر مدرسه، فرماندهی میدان را بر عهده داشت، دانش‌آموزان نیز به تیم‌های مختلف تقسیم شدند و اقدامات لازم در بحث اطفاء حریق، جستجوی مفقودین، نصب چادر، کمک‌های اولیه و سایر اقدامات را تا رسیدن دستگاه‌های امدادی و آتش‌نشانی انجام دادند.

وی تصریح کرد: یکی از اهداف اصلی این مانور تبدیل کردن مدارس به پایگاه امدادی ایمن محلات در موقع حادثه است که طی انجام مانور نقاط ضعف و کمبودهای مدارس از لحاظ سازه‌ای و ایمنی، شناسایی و بررسی شده و دانش آموزان یاد می‌گیرند که چگونه جان خود را حفظ کرده و همچنین به سایر دانش آموزان و اهالی محل کمک کنند.

دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران فرمانداری اضافه کرد: در همین راستا شورای ایمنی مدارس شامل مدیر مدرسه، رئیس انجمن اولیا و مربیان، معتمد محله و نماینده دستگاه‌های امدادی در مدارس تشکیل شده و در طول سال نواقص سازه‌ای و امکانات مورد نیاز مدرسه را شناسایی و در جهت رفع و تأمین نیازها اقدام می‌کنند.

وی شناسایی سالمندان محل و خانه‌هایی که امکان تخریب آن در موقع حادثه وجود دارد و همچنین تهیه کروکی مدرسه را از دیگر اقدامات شورای ایمنی مدرسه دانست و گفت: مجموعه مدیریت بحران فرمانداری پشتیبانی اجرایی شورای نامبرده را بر عهده داشته و تلاش می‌کند مصوبات آن از طریق دستگاه‌های مربوطه، اجرایی شود.

غلامزاده در پایان با بیان این که «مدرسه ایمن، جامعه تاب آور» شعار مانور سراسری زلزله امسال بود، گفت:  در مراحل اجرا، ارزیاب‌هایی از مدیریت بحران حضور داشتند و عملکرد هر مدرسه را بررسی کردند و خوشبختانه مانور امسال نسبت به سال‌های گذشته بسیار دقیق‌تر و منسجم‌تر اجرا و عملکرد نهایی آن مثبت ارزیابی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ابركوه مانور زلزله مدیریت بحران هلال احمر آتش نشاني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۶۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام ظهر روز چهارشنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با رویکرد فصل گرما و اطفای حریق در جنگل‌ها و مراتع و طرح راه‌اندازی قرارگاه سلام (رسا)، جنگل‌های استان را یکی از مفاخر و سرمایه‌های ارزشمند استان دانست و گفت: فرمانداران برای مقابله با حریق برنامه‌ریزی مدون کنند و ظرفیت‌های شهرستان را به کار بگیرند.

وی با اشاره به دستورالعمل وزارت کشور جهت پیشگیری از حریق، تاکید کرد: مصوبات ستاد پیشگیری از حریق برای تمام دستگاه‌های عضو لازم الاجراست و در مواقع بحرانی همه ظرفیت دستگاه‌های اجرایی به تشخیص ستاد مدیریت بحران کشور باید بدون سهل انگاری پای کار بیایند.

هژبری افزود: شهرداران و دهیاران مکلف هستند با تمام ظرفیت‌های ماشین‌آلات و نیروهای مردمی پابه‌پای ستاد مدیریت بحران حافظ سرمایه ارزشمند طبیعت استان باشند و طبق ابلاغ هیات وزیران سازمان‌های آتش نشانی باید بر اساس محدوده جغرافیایی و به تشخیص ستاد مدیریت بحران در اطفای حریق شرکت کنند.

معاون عمرانی استاندار ایلام عشایر را یکی از حافظان اصلی طبیعت و عوامل پیشگیری از حریق دانست و گفت: بریدن سرشاخه‌های درختان جهت تغذیه دام باعث جاگذاری شاخه‌ها و هیزم خشک در پای درختان می‌شود که امور عشایری با فرهنگ سازی و آگاه‌سازی جلوی این کار را بگیرد.

وی حضور ناوگان هوایی برای دسترسی به نقاط صعب العبور در مواقع حریق را بسیار ضروری دانست و گفت: حضور نیروهای مسلح که همواره و در همه بحران‌ها در خدمت مردم بوده‌اند با توجه به ظرفیت خوب نیروی انسانی، تجهیزات و مدیریت در اطفای حریق بسیار موثر خواهد بود.

هژبری تاکید کرد: منابع طبیعی به طور مستمر وضعیت جوی، وزش باد، وضعیت حرارت و… را پایش کند و با استفاده از سامانه‌های هشداردهنده و تحلیل وضعیت عرصه‌ها، پیش بینی وقوع حریق در نقاط بحرانی را در دستور کار قرار دهد.

معاون عمرانی استاندار ایلام ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت همیاران طبیعت در عرصه فرهنگ سازی، خاطرنشان کرد: هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مردمی از مهم‌ترین موضوعات کلیدی در پیشگیری و اطفای حریق بوده و لازم است جلسات انگیزشی و توجیهی با گروههای مردمی و گروههای جهادی برگزار شود و بانک اطلاعاتی آنها تهیه و در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار بگیرد.

هژبری از رسانه‌های استان خواست پای کار فرهنگسازی برای کاهش ایجاد آتش‌های غیرضروری در دامان طبیعت باشند و گفت: کمیته‌ای با حضور رسانه‌ها، صدا و سیما و روابط عمومی دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران استان جهت تولید محتوا در حوزه فرهنگ سازی حفاظت از عرصه‌های طبیعی و حضور مسئولانه در دامان طبیعت تشکیل بشود.

کد خبر 6100382

دیگر خبرها

  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • برگزاری رویدادهای مشترک منطقه ۱۰ اصفهان با مدارس حصه
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد