Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-05@03:18:03 GMT

راهکار مقابله با آلودگی هوا چیست؟

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۲۷۳۰۳

راهکار مقابله با آلودگی هوا چیست؟

خبرگزاری میزان- با شروع فصل زمستان و بروز پدیده آلودگی و وارونگی هوا مردم برای حمل و نقل و تردد با مشکلات زیادی رو به رو می شوند و با این سوال رو به رو می شوند که به راستی راه های مقابله با آلودگی هوا چیست؟ که در این گزارش به بیان توضیحاتی پیرامون این موضوع می پردازیم. تاریخ انتشار: 01:04 - 08 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۱۸۷۹

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با شروع فصل زمستان و بروز پدیده آلودگی و وارونگی هوا مردم برای حمل و نقل و تردد با مشکلات زیادی رو به رو می شوند و با این سوال رو به رو می شوند که به راستی راه های مقابله با آلودگی هوا چیست؟ که در این گزارش به بیان توضیحاتی پیرامون این موضوع می پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از موثرترین راهکار‌های کاهش آلودگی، کاهش آلودگی از مبدا است: ساخت و طراحی وسایل نقلیه موتوری که از حداقل سوخت استفاده کنند، چنانچه در کشور‌های پیشرفته این امر تحقق یافته و در صدد موفقیت‌های بیشتری نیز هستند. همانطور که می‌دانیم وسایل نقلیه موتوری در ایران نسبت به دیگر کشور‌ها از بالاترین مصرف سوخت برخوردار هستند.

تبدیل سوخت خودرو‌ها به CNG در مقابل بنزین و نیز کاهش واردات بنزین.

ارایه برنامه‌های آموزشی در رابطه با کاهش مصرف سوخت از طرق مختلف مانند آموزش تعمیر و نگهداری خودروها، الگو‌های رانندگی و عوامل موثر بر میزان مصرف سوخت خودرو.

استفاده از رسانه ها‌ی همگانی (رادیو، تلویزیون، مطبوعات و...) و فعالیت‌های سازمان یافته برای آموزش و افزایش دانش در باره‌ی تهدید‌های آلوده کننده‌های هوا وایجاد آگاهی از اجرای قوانین برضد تمامی آلوده کننده‌ها بسیار مهم و ضروری است. این رسانه‌ها یکی از اولین ابزار‌های ما برای ایجاد تغییر به شمار می‌آیند.

به کودکانمان از همان سنین کودکی آموزش دهیم که استفاده از وسایط نقلیه همگانی، دوچرخه یا پیاده طی کردن

مسافت‌های کوتاه به سلامت هوا کمک می‌کند؛

خارج کردن صنایع آلاینده از محدوده شهری؛

از رده خارج کردن خودرو‌های قدیمی و فرسوده با حفظ حقوق صاحبان آن ها.

استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر که هم اکنون در نقاط مختلف دنیا از آن‌ها استفاده می‌شود از جمله انرژی خورشید، باد، انرژی گرمایی اقیانوس‌ها، انرژی امواج آب و انرژیجذر و مد اقیانوس‌ها، بیوگاز (سوخت حاصل از تجزیه میکروبی ماده آلی در غیاب اکسیژن _ بیوگاز سوختی پاکیزه است که می‌شود از آن برایپخت و پز، گرم کردن فضا و آب، روشنایی و حتی فراهم آوردن توان مکانیکی در ماشین آلات کشاورزی و ...)

بیشتر بخوانید: شاخص آلوگی هوای تهران امروز پنج شنبه ۷ آذر چند است؟

درختان و گیاهان ریه زمین هستند و یک ضرورت اساسی برای بهداشت زیستی این سیاره. هرچند انسان هوا را از دی اکسید کربن پر می‌کند و لایه‌ی اوزون را با مواد شیمیایی ساخته خود نابود می‌کند، درختان سیستمی قوی برای تعدیل این تاثیرات ارایه می‌دهند. به همان اندازه که درخت جان تازه‌ای به جوّ می‌دهد، جنگل زدایی آن را نابود می‌سازد. از آن جا که یک درخت طی دویست سال دی اکسید کربن هوا را جذب و کربن را در چوب خود ذخیره می‌کند، وقتی آن را خرد می‌کنیم و به صورت چوب و یا کاغذ می‌سوزانیم، کربن دویست ساله‌ی در بند خود را بصورت دی اکسید کربن آزاد می‌کند و در نتیجه تاثیر گلخانه‌ای را تشدید می‌کنیم. از این رو ما نیاز به کاشت درخت داریم و باید از قطع درختان خودداری کنیم، زیرا هر درخت در هرکجای دنیا گوهری است پربها. لایه‌ی اوزون و گاز‌های گلخانه‌ای مرز نمی‌شناسند، پس قطع هر درخت تاثیر جهانی برجای خواهد گذاشت.

استفاده از انرژی‌ها را درجای خود و به مقدار لازم برای خود مجاز بدانیم. انرژی‌های خانگی از قبیل:پخت و پز، روشنایی، حرارتی، الکتریکی، مکانیکی.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آلودگی هوا راهکار مقابله با آلودگی هوا صنایع آلاینده وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۷۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری

به گزارش خبرگزاری مهر، طبق سند تحول و تعالی قوه قضائیه، «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام» و «اطاله در فرآیند دادرسی»، «غیر متقن بودن برخی آرا و تصمیمات قضائی» سه مانعی است که در مسیر تحقق اولین مأموریت قوه قضائیه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، مشخص شده است.

«متواری بودن برخی از محکومان» و «طولانی بودن فرآیند شناسایی دارایی و اموال محکومان و اجرای احکام» عواملی است که سند تحول برای ایجاد مشکل اجرای ناقص و دیرهنگام برخی احکام شناسایی کرده است.

سند تحول قضائی، راهبرد «تسریع در جلب محکومان و افزایش تبعات متواری شدن آنان» را برای رفع عامل متواری بودن برخی از محکومان ارائه داده است و دو راهکار برای اجرای این راهبرد تعیین کرده است.

ارتقای بانک اطلاعاتی متهمان تحت تعقیب و محکومان فراری

راهکار اول سند تحول برای تسریع در جلب محکومان فراری و افزایش تبعات متواری شدن آنها، ارتقا «بانک اطلاعات متهمان» تحت تعقیب و محکومان متواری با فراهم‌سازی امکان صدور برگ جلب سیار همراه با نیابت سراسری و حذف فرآیندهای زائد و امکان پایش حضور افراد در مبادی کنترل تردد مستقر در واحدهای قضائی و مراجع انتظامی و پاسخ به استعلام ضابطان و صدور دستورات قضائی به‌صورت الکترونیکی و هوشمند به‌منظور اجرای مفاد نیابت، هم‌زمان با انعکاس نتیجه به مرجع قضائی صادرکننده برگ جلب و درج در کارنامه عملکرد کارکنان اعم از ضابطان و کارکنان کنترل تردد واحدهای قضائی است.

مسئولیت اجرای این راهکار با مرکز آمار و فناوری اطلاعات، دادستانی کل کشور و دادگستری استان‌هاست و مهلت زمان اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

اعمال محدودیت برخط و آنی در ارائه خدمات به محکومان

راهکار دوم سند تحول برای تسریع در جلب محکومان فراری: اعمال محدودیت به‌صورت برخط و آنی در ارائه خدمات اقتصادی و اجتماعی بخش عمومی و خصوصی از قبیل: خدمات بانکی و بورسی، مخابراتی و ثبت رسمی برای محکومان متواری و همچنین متهمان تحت تعقیب جرایم مستوجب حد، قصاص و تعزیر درجه پنج و بالاتر که دستور جلب منجر به دستگیری آنان نشده است تا منتفی شدن دستور جلب به استثنا مواردی که به تشخیص مقام قضائی، اعمال محدودیت‌ها موجب تضییع غیرقابل جبران حقوق اشخاص ثالث یا حقوق اساسی شخص می‌شود با اصلاح قوانین و مقررات مرتبط است.

مسئولیت اجرای این راهکار با معاونت حقوقی و امور مجلس، دادستانی کل کشور و مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه است. مهلت زمانی اجرای این راهکار تا پایان سال ۱۴۰۵ است.

کد خبر 6096301

دیگر خبرها

  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • با این راهکار استرس را از خود دور کنید
  • راهکار‌های سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری
  • راهکارهای سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری
  • راهکار سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری چیست؟
  • پرده‌های حفاظت خورشیدی؛ راهکار پایداری ساختمان‌ها
  • معمای بنزین در ایران
  • راهکار استرالیایی‌ها برای جلوگیری از دزدی در فروشگاه‌ها + فیلم
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است