Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید امیرحسین قاضی زاده عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد راهبردهای خطرناک دشمن در آشوب های اخیر، گفت: طراحی که دشمن برای آشوب های اخیر انجام داد، طراحی مکمل سایر آشوب ها در کشورهای عراق و لبنان بود. مداخلات با فعالیت هایی که در آشوب ها در عراق، لبنان و ایران توسط دشمنان ساماندهی شد نقشه مشترکی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: دشمن برای آشوب در ایران، عراق و لبنان سلسله برنامه ریزی داشت و در پی اجرای پروژه کلان خود جهت ایجاد آشوب های مدنی در محور مقاومت و ناکارآمد سازی حکومت مرکزی در این کشورها بود. آمریکا تلاش دارد تا کشورهای حوزه مقاومت را به سمت تجزیه طلبی سوق داده و تعارضات قومی و اجتماعی را پررنگ کنند.

دشمن به دنبال تجزیه ایران است

عضو هیئت رئیسه مجلس با تاکید بر اینکه برنامه ریزی اصلی دشمنان، تجزیه ایران است گفت: دشمنان تلاش دارند تا یکپارچگی و استقلال کشور ایران را از بین ببرند. برنامه دشمن فقط براندازی جمهوری اسلامی نیست بلکه دشمنان به دنبال تجزیه ایران هستند.

قاضی زاده هاشمی در خصوص عملکرد سیاسیون به خصوص دولتی ها در مواجه با این توطئه خطرناک، تاکید کرد: متاسفانه در میان سیاسیون، رجال ملی که «استراتژیست» باشند و به نظام اسلامی به صورت یکپارچه نگاه کنند و منافع ملی را در نظر بگیرند، کمتر وجود دارد.

وی با بیان اینکه دعواها در میان رجال سیاسی کشور در حد رقابت بین دو جناح برای گرفتن مسئولیت های کشور است، اظهار داشت: بنابراین در سطح احزاب و گروه های سیاسی، مجلس و دولت کسانی که به منافع ملی به صورت عمومی فکر کنند و بر اساس مصالح نظام اسلامی و انقلاب اسلامی عمل کرده و حرف بزنند کمتر وجود دارند.

نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: متاسفانه امروز شاهد هستیم در میانه جنگی که میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا وجود دارد افراد و جریانات مختلف به دنبال پیدا کردن مقصران داخلی هستند.

قاضی زاده هاشمی افزود: این بدان معنا نیست که در کشور مقصری وجود ندارد بلکه مقصران در داخل وجود دارند، بی تدبیری، ساختارهای معیوب، نفوذ، عدم کارآمدی و دلدادگی به بیگانه همگی مقدمات حضور و نفوذ دشمنان خارجی است که چشم به کیان و یکپارچگی این کشور دارند.

دولت درباره «بنزین» مردم را اقناع نکرد

وی در مورد عملکرد دولت در فتنه اخیر، تاکید کرد: دولت در مورد اصل تصمیم گیری، انتخاب سناریو، نحوه اجرا و اقناع افکار عمومی عملکرد مناسبی نداشت.

عضو هیئت رئیسه مجلس اضافه کرد: دولت در زمینه شناخت محیط، شناخت جریان عملیاتی دشمن در شهرهای بزرگ و کوچک و سهم آسیب های اجتماعی دچار اختلال بود و طراحی مناسب برای برخورد با عوارض حاشیه ای اجرای این تصمیم و اقدام به موقع مثل مسدود سازی اینترنت و حضور میدانی نیروی انتظامی نداشت و در بسیاری از نقاط کشور دستگاه های اجرایی از آشوب ها جا ماندند و این به آن معناست که دولت برای پیامدهای اجرای این طرح هیچ فکری نکرده بود.

قاضی زاده هاشمی اظهار داشت: شورای تامین و نیروهای میدانی توجیه نشده بودند.

وی گفت: در مشهد که فرمانداری در حوزه میدانی در کف میدان بود با کمترین تلفات و مشکلات موضوع جمع شد. نوع عملکرد دستگاه های اجرایی و انتظامی، اداره کل اطلاعات سپاه، فرمانداری و نیروی انتظامی در شهرستان ها در اوج گرفتن فتنه و یا سرد شدن آن مهم بود.


نماینده مردم مشهد در مجلس تاکید کرد: این نشان می دهد دولت نه تنها با افکار عمومی صحبت نکرده بود و افکار عمومی را اقناع نکرده بود بلکه دستگاه های متولی را توجیه نکرده بود و این دستگاه ها آمادگی در مورد آشوب ها نداشتند.

دشمن با اجرای طرح لانه زنبور دنبال ناهمسان سازی منطقه بود

قاضی زاده هاشمی در خصوص ابعاد توطئه دشمن و ارتباط شکست های چند ماهه دشمنان در منطقه با حوادث اخیر در ایران نیز،  گفت: دشمنان انقلاب در منطقه در حوزه کشورهای مقاومت با اجرای طرح لانه زنبور مشغول برنامه ریزی برای ناهمسان سازی کشورهای این منطقه بودند. در این راستا قانون اساسی معیوب به این کشورها تحمیل کرده و ساختار سیاستی قومیتی را در لبنان و عراق برنامه ریزی کردند که این امر موجب ناکارآمدی در این کشورها شد و طبیعتا سطح فساد و ناکارامدی اداری در این کشورها افزایش یافت.

وی ادامه داد: این امر موجب افزایش نارضایتی های مدنی در این دو کشور شد.

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: در ادامه دشمنان برای ایجاد آشوب ها و نارضایتی های مدنی در این دو کشور نیروهایی را تربیت کردند و همزمان برای جمهوری اسلامی ایران هم چنین برنامه ریزی هایی صورت گرفت.

قاضی زاده هاشمی گفت: از یک سو با ایجاد فشار اقتصادی همه جانبه باعث ایجاد اختلال در روند صحیح اداره کشور شدند و از سوی دیگر با سازماندهی آشوبگران، اغتشاشگران و ضدانقلاب و ایجاد هسته های اغتشاشات در کشور زمینه آشوب را فراهم کردند.

سوء تدبیر دولت به اغتشاشات کمک کرد

وی با بیان اینکه سوءتدبیر دولت و عدم توجه دقیق مجلس به عملکرد دولت به این ماجرا کمک کرد، تصریح کرد: مجلس به وظیفه خود در هدایت و برخورد با دولت عملکرد نکرد و در مقابل وزرای ناکارآمد نایستاد و به آنها رای اعتماد داد و به راحتی از کنار سوتدبیر وزرا گذشت.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: دولت هم پر از افراد پیر و خسته و بیمار بود که به لحاظ جسمی توانایی اداره کشور را نداشتند. آقای روحانی نیز هیچ تصمیمی برای ترمیم کابینه نگرفت و این دو امر دو لبه قیچی بود که زمینه ساز ناآرامی های مدنی و تبدیل ناآرامی های مدنی به اغتشاش میدانی شد.

کد خبر 4783278

منبع: مهر

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران قاضی زاده نیروی انتظامی مجلس شورای اسلامی حسن روحانی هیئت دولت ارتش جمهوری اسلامی ایران انقلاب اسلامی ایران قیمت بنزین لایحه تجارت شورای نگهبان علی لاریجانی بنزین ایران بسیج هفته بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۷۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی: تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعاهایی علیه کشورمان را به شدت محکوم و از همراهی معدود کشورهایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است

کنعانی افزود: ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است و جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

کنعانی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت: جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه‌ خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریست ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!

کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعاهای مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین تاکید کرد: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه‌ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریعترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشورهای اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به‌ جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.

وی تاکید کرد: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.

کنعانی افزود: این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

وی ادامه داد: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می‌کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می‌شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولت‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تاکید کرد تکرار رویکردهای غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعاهای آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعاها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228562 برچسب‌ها تحریم ایران

دیگر خبرها

  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • تجربه تازه مجلس برای بررسی «سند دخل و خرج کشور»
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • رمزگشایی از علنی شدن اختلاف دولت و مجلس /آصفری: حذف قالیباف؟ بعید است /حاجی دلیگانی: تا روز آخر بر مجلس نظارت خواهیم کرد
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • رادان : اقدام ما در مقابله با بی حجابی کاملاً قانونی است
  • کنعانی: تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • اتاق فکر دشمنان چگونه در برابر جمهوری اسلامی شکست خورد؟