Web Analytics Made Easy - Statcounter

"اورزولا فون در لاین" آلمانی در حالی ریاست کمیسیون جدید اروپایی را به عنوان اولین زن بر عهده می‌گیرد که وعده‌های زیادی برای پیشبرد این مسئولیت خود داده و با چالش‌های زیادی روبرو است. ۰۸ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۴ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، پارلمان اروپایی چهارشنبه با رای اکثریت کمیسیون جدید اروپایی به رهبری "اورزولا فون در لاین" آلمانی را تایید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فون در لاین روز یکشنبه رسما به عنوان اولین زن در سمت جدید خود مشغول به کار خواهد شد و این مسئولیت را از "یان کلود یونکر"خواهد گرفت.

روزنامه آلمانی "دی ولت" در گزارشی به  11 مورد از مهم ترین اولویت های رهبری جدید کمیسیون اروپایی پرداخته و نوشت: فون در لاین تصورت بسیار ملموس و مشخصی را درباره چگونگی رهبری خود بر کمیسیون اروپایی ارائه داده است.

مسئله سلامت

فون در لاین که خواهر کوچکش را بر اثر بیماری سرطان از دست داده است می خواهد یک مبارزه اروپایی علیه این بیماری را در دستور کار قرار دهد. به زعم وی باید حدود 9 میلیارد یورو برای تحقیقات در این راستا در نظر گرفته شده و شبکه های تحقیقاتی فرا ملی برای این منظور تشکیل شود. کمیسیون جدید اروپایی همچنین کنترل های سختگیرانه تر در واردات مواد غذایی از کشورهای ثالث و ایمنی بیشتر بیماران هنگام استفاده از تولیدات پزشکی را مد نظر قرار داده است. هم زمان باید یک اتاق داده سلامت اروپایی تشکیل شود که از جمله امکان انتقال داده های بیمار به خارج از اروپا در هنگام تعطیلات را فراهم کند.

آب و هوا

بر اساس برنامه های کمیسیون جدید اروپایی اروپا باید تا سال 2050 اولین قاره بی طرف در مسئله آب و هوا شود. کمیسیون جدید اروپایی بر لزوم سرعت بیشتر در این مسیر تاکید داشته و می خواهد در اولین صد روزه مسئولیت خود قانونی را برای این منظور ارائه دهد.

مهاجرت

هدف کمیسیون جدید اروپایی این است که در فوریه 2020 نکات اصلی یک بسته جدید درباره مهاجرت و پناهندگی را ارائه دهد. این مسئله برای "فون در لاین" اهمیت دارد که به توافقی درباره تقسیم پناهندگان در اتحادیه اروپا دست یابد. البته به زعم کمیسیون جدید اروپایی سهم اجباری در تقسیم پناهندگان نباید وجود داشته باشد. کسی که نمی خواهد پناهنده ای را بپذیرد باید سهم بیشتری در حفاظت از مرزهای اروپایی را بر عهده گیرد.

کمیسیون جدید اروپایی همچنین در مسئله حفاظت از مرزهای خارجی اروپایی بر لزوم سرعت بیشتر تاکید دارد. بر اساس برنامه های رئیس جدید کمیسیون اروپایی تا سال 2024 باید 10 هزار نیروی جدید برای حفاظت از مرزهای اروپایی استخدام شود.

گسترش اتحادیه اروپا

به اعتقاد رئیس جدید کمیسیون اروپایی باید به کشورهای بالکان غربی یک چشم انداز قابل اعتماد برای عضویت در اتحادیه اروپا داده شود. به اعتقاد فون در لاین اتحادیه اروپا برای اعمال نفوذ بر منطقه بالکان در رقابت با کشورهای عربی، چین، روسیه و ترکیه قرار دارد. البته کمیسیون جدید اروپایی بر این مسئله تاکید دارد که کشورها باید تنها زمانی که همه شرایط بروکسل را برآورده کردند به عضویت این اتحادیه درآیند.

تاکید رئیس جدید کمیسیون اروپایی بر لزوم چند جانبه گرایی برای حل بحران‌هاموافقت پارلمان اروپا با ریاست "فون در لاین" آلمانی بر کمیسیون جدید اروپایی

کمیسیون جدید اروپایی خواستار آغاز مذاکرات عضویت با کشورهای آلبانی و مقدونیه شمالی است، اما فرانسه مخالف این مسئله است. فون در لاین همچنین درباره دور شدن ترکیه از اتحادیه اروپا هشدار داده و این کشور را شریکی مهم برای اتحادیه اروپا می داند.

سیاست اجتماعی

فون در لاین بر این باور است که بروکسل در این زمبنه مهارت های کمی دارد اما باید از همه آن استفاه کند. کمیسیون جدید اروپایی خواهان طرح حداقل دستمزد منصفانه درسراسر اروپا و یک بیمه بیکاری اروپایی است که در مواقع بحران به اعضاء کمک کند. کمیسیون اروپایی بخصوص مبارزه با بیکاری جوانان را مد نظر داشته و مبارزه با فقر کودکان را در برنامه دارد.

سیاست دفاعی و خارجی

"فون در لاین" همانند سلف خود "یان کلود یونکر" خواهان این است که اصل اتفاق نظر در تصمیمات سیاست خارجی را حذف کند. به زعم وی هدف، اتخاذ تصمیمات سریع تر و باج خواهی کم تر از طرف برخی اعضاء است. به اعتقاد فون در لاین اروپا باید بازوهای قدرت خود را بسازد. وی در این راستا بخصوص بر لزوم همکاری بیشتر در زمینه تحقیق و توسعه تسلیحات تاکید دارد. رئیس جدید کمیسیون اروپایی همچنین خواهان ادغام ارتش های ملی و تشکیل ارتش اروپایی است.

یورو

کمیسیون جدید اروپایی خواهان تعمیق ارز مشترک اروپایی است. از جمله باید یک اتحادیه بانکی و بازار سرمایه برای این منظور ایجاد شود.

تجارت

فون در لاین وعده داده که در هر توافق نامه تجارت آزاد به بالاترین استانداردها در زمینه آب و هوا و حمایت از کارگران و مبارزه با فقر کودکن توجه کند. وی می خواهد یک مقام ارشد را برای نظارت بر اجرای قوانین در کشورهای شریک خود منصوب کند.

مشارکت شهروندان

کمیسیون جدید اروپایی می خواهد از سال 2020 گفتگوهای شهروندی گسترده ای را برای اصلاحات در اتحادیه اروپا آغاز کند. این کنفرانس ها بر اساس تصمیمات اتخاذ شده بیش از 2 سال به طول انجامیده و پیشنهادات مهم شهروندان مورد توجه قرار گرفته و حتی می تواند منجر به تغییر معاهده روپایی شود.

حقوق بیشتر برای پارلمان اروپایی

این تشکل مهم اروپایی همچنین می خواهد در تصمیم گیری ها حق بیشتری برای پارلمان اروپایی قائل شود.

حرکت در مسیر دیجیتالی شدن

کمیسیون اروپایی تا پایان سال 2020 توافقی درباره مالیات های دیجیتالی بین المللی را وعده داده و در غیر این صورت یک مالیات منصفانه اروپایی را برای این منظور مد نظر قرار می دهد. تا فوریه سال آینده هم بروکسل می خواهد یک رویکرد اروپایی در زمینه هوش مصنوعی را ارائه دهد.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT7 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه اروپا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۷۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم دادگاه لاهه برای دستگیری نتانیاهو جدی است

حسن هانی‌زاده کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره خیزش دانشجویی در  دانشگاه‌های آمریکا و کشور‌های اروپایی اظهار کرد: مسئله جنبش دانشجویی  در آمریکا و اروپا یکی از مراحل تاریخی، حساس و سرنوشت ساز در غرب تلقی می‌شود.

وی افزود: بعد از گذشت نزدیک به ۷ ماه از نسل کشی در غزه و همراهی کشور‌های اروپایی و آمریکا با رژیم صهیونیستی در کشتار مردم بی دفاع غزه و سکوت نهاد‌ها و سازمان‌های بین المللی در برابر این کشتار فجیع، اکنون وجدان ملت‌های غربی بیدار شده و این بیداری مخصوصا در قشر دانشجو که از کنش‌گری بالایی برخورد نماد بیشتری پیدا کرده است.

وی ادامه داد: دانشجویان در برابر سکوت و تسلط صهیونیست‌ها در تمام ارکان حکومتی و اقتصادی و سیاسی آمریکا واکنش نشان داند و با توجه به اینکه این نهاد‌های علمی و  دانشگاه‌های آمریکا و اروپا تحت تسلط صهیونیست‌ها هستند و یهودی‌ها نفوذ بالایی بر مراکز علمی و دانشگاهی دارند این خیزش تغییر وسیعی در ساختار اجتماعی و سیاسی و آمریکا و اروپا به وجود خواهد آورد. این گسل تکان دهنده‌ای است که سراسر اروپا و امریکا را فراخواهد گرفت و غربی‌ها ناچار می‌شوند در برابر جنایتی که صهیونیست‌ها در ۷ ماه گذشته علیه مردم غزه انجام داده است چاره اندیشی کنند.

هانی زاده تاکید کرد: این جنبش، جنبشی واقعی است ک معلول بر آینده سکوت و همراهی سیاست‌های آمریکا با صهیونیست‌ها است. جنبش دانشجویی  به سرعت در ۳ ایالت امریکا گسترده شد و به کشور‌ها و دانشگاه‌های مهم اروپایی گسترش پیدا کرد و اکنون در میان رهبران اروپایی و آمریکایی این سوال به وجود آمده که آیا از کابینه بنیامین نتانیاهو عبور کنند یا اینکه اسرائیل را در این شرایط رها کنند تا سقوط کند و در برابر این همه فشار بین المللی سقوط کند.

این کارشناس بین‌الملل ادامه داد:گزینه‌ای که وجود دارد این است که ممکن است کشور‌های اروپایی و آمریکا به این جمع بندی برسند که نتانیاهو و کابینه او را قربانی کنند تا رژیم صهیونیستی از  باتلاقی که در آن گرفتار شده خارج شود.

وی درباره رای دادگاه لاهه درباره دستگیری نتانیاهو گفت: به نظر می‌رسد توافقی وجود دارد که دادگاه لاهه در آینده نتانیاهو و برخی افراد کابینه او را به دلیل جنایات جنگی تحت تعقیب قرار بدهد  و مانند آن چه اوایل دهه نود میلادی در بوسنی هرزگویین و صربستان رخ داد و رهبر صرب‌ها دستگیر و محاکمه شد این سرنوشت در انتظار نتانیاهو خواهد بود.

هانی زاده ادامه داد: این جنبش بعد از جنبش مردمی و دانشجویی در آمریکا پس از جنگ ویتنام دومین جنبش تاریخ در این کشور است و بسیار مهم و تاثیر گذار است و تغییرات اساسی در رفتار‌های سیاسی و اجتماعی آمریکا و کشور‌های اروپایی خصوصا در رابطه با ملت‌های مسلمان ایجاد می‌کند و اگر ادامه پیدا کند تمام گسل‌های اجتماعی امریکا و اروپا را در برمیگیرد.

کارشناس سیاست خارجی ادامه داد: خطر جدی نه تنها اسرائیل بلکه تمام اروپا و آمریکا را به شدت تهدید می‌کند و حتما تغییراتی اساسی را در سیاست‌های آمریکا و اروپا خواهیم دید.  

وی درباره حکم دادگاه لاهه گفت: حکم دادگاه لاهه کاملا جدی است و این امر منوط است به اینکه آیا نتانیاهو با ارتش خود به رفح حمله خواهد کرد و اگر این حمله انجام شد حتما حکم دادگاه دیوان کیفری لاهه اجرایی می‌شود و نه تنها بنیامین نتانیاهو بلکه برخی دیگر از اعضای کابینه او با عنوان جنایتکاران جنگی نیز تحت تعقیب قرار خواهند گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • بسته یک میلیارد یورویی اتحادیه اروپا برای حمایت از لبنان
  • حکم دادگاه لاهه برای دستگیری نتانیاهو جدی است
  • امری: سطح بالای لیگ برتر مانع موفقیت تیم‌های انگلیسی در اروپا است
  • تیم جدید و اروپایی اکرم عفیف مشخص شد؟
  • پیشنهادات اروپایی برای رونالدینیوی قطری‌ها
  • کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به «رفح» غیر قابل قبول است
  • فون درلاین: حمله اسرائیل به رفح غیرقابل قبول است
  • نگاهی به تمام تقابل های بایرن مونیخ و رئال مادرید
  • کمیسیون اروپا ممکن است تیک‌تاک را فیلتر کند
  • رئیس کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به رفح کاملا غیرقابل قبول است