Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا مصری با بیان اینکه تعدد دستگاه های نظارتی با واحدهای اندازه گیری مختلف از دیگر چالش های پیش روست، یاداور شد: ما به قدری قانون داریم که گاهی خودمان هم سردرگم می شویم.ایران با ۴ تا ۵ میلیون کارمند دولتی یکی از بزرگترین دستگاه های اداری دنیا را دارد ناطقان: عبدالرضا مصری عصر پنجشنبه در شصت و چهارمین اجلاس مشورتی روسای شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان های کشور که در سرسرای جلسات استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: تناقض قوانین و اینکه همواره مجبور به وضع قانون جدید هستیم مشکلاتی را ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: وضع قوانین جدید به صورت مکرر کار را برای افراد و مدیران جهت تطابق با آن دشوار می کند و همین موضوع بر اجرای کارها نیز اثر منفی می گذارد.

مصری، تعدد و تزاحم مراکز تصمیم گیری در امور واحد را از دیگر مشکلات برشمرد و گفت: تصمیم گیری به این شکل امکان پاسخگویی را از بین می برد چرا که همگی مسوُولیت اتفاق را به گردن دیگری می اندازند.

نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعدد دستگاه های نظارتی با واحدهای اندازه گیری مختلف از دیگر چالش های پیش روست، یاداور شد: ما به قدری قانون داریم که گاهی خودمان هم سردرگم می شویم.

وی تصریح کرد: ایران با ۴ تا ۵ میلیون کارمند دولتی یکی از بزرگترین دستگاه های اداری دنیا را دارد در حالی که کارمندان دولتی در آمریکا بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار نفر و در کشور دانمارک هشت هزار نفر است.

مصری در پایان به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر حذف قوانین مزاحم نیز اشاره کرد و گفت: این قوانین اجرای برخی برنامه های اقتصاد مقاومتی را نیز تحت تاثیر قرار داده است. منبع: ایرنا برچسب ها: عبدالرضا مصری ، قانون ، سردرگم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عبدالرضا مصری قانون سردرگم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۸۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد

بر اساس قانون تامین مالی تولید و زیرساختها دستگاه‌ها مکلفند هر سه ماه یکبار داده‌های این سامانه را به روز بکنند و فرصت‌های سرمایه‌گذاری را دائماً معرفی بکنند و این اطلاعات به صورت رایگان در اختیار متقاضیان قرار بگیرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگرازی تسنیم، در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی با مسئله معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری در داخل مواجه هستیم. در این قانون تامین مالی تولید و زیرساختها   سازمان سرمایه‌گذاری با همکاری استان‌ها و دستگاه‌های مختلف مکلف شده است که یک سامانه‌ای  برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایجاد بکند.

بر این اساس دستگاه‌ها مکلفند هر سه ماه یکبار داده‌های این سامانه را به روز بکنند و فرصت‌های سرمایه‌گذاری را دائماً معرفی بکنند  و به صورت رایگان در اختیار متقاضیان  قرار بگیرد.

بر اساس احکام مندرج در این قانون استان‌ها را و دستگاه‌ها را بسته به اینکه برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری چه میزان  تلاش می‌کنند  رتبه بندی خواهند شد.

شرکتهای واسطه قانونی شدند

طبق اعلام معاون وزیر اقتصاد،  این موارد  به تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی درقالب  یک کارگزاری  تبدیل میشود. بر این اساس برای معرفی فرصت‌ها، آوردن سرمایه خارجی و سهم بری از سرمایه‌گذاری یک سازوکار  قانونی خواهیم داشت که  این موارد تسهیل گری را به رسمیت می‌شناسیم.

بر این مبنا شرکتهایی ثبت می‌شوند  با این کار کرد که میرود سرمایه‌گذار پیدا می‌کند، این شرکتها  سرمایه گذار خارجی را به یکی از فرصت‌های  سرمایه پذیر در استانها متصل خواهند کرد.

خودش هم سهم بری خواهد داشت یا در جریان درآمدی آن سرمایه‌گذاری که اتفاق می‌افتد یا اساسا از همان اول یک قراردادی با سرمایه گذار خارجی دارد و ازش مبالغ را دریافت می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلاف سردرگم فاضلاب شهر بندرعباس با عزم دولت سیزدهم باز شد
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • افشاگری عبدالرضا داوری درباره شهردار تهران/ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومان کمک هزینه مسکن به ۳۶ مدیر انقلابی منصوب زاکانی
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند / کسی که کشف حجاب کند، بار اول یک و نیم میلیون تومان جریمه می‌شود، بار دوم، ۳ میلیون تومان که بعد از سه هفته باید ۴ و نیم میلیون تومان پرداخت کند / ب
  • اصلاح قوانین اسلحه و مهمات برای جلوگیری از وقوع جرم است
  • (ویدئو) در لایحه حجاب و عفاف تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران