Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب الله بوربور رئیس فراکسیون اصولگرایان خانه احزاب در گفتگو با خبرنگار مهر، درپاسخ به این سوال «چرا دولت روحانی علی رغم اینکه خانه احزاب را احیا کرده است اما تاکنون وقتی را برای دیدار با نهاد صنفی احزاب اختصاص نداده است؟»، گفت: اصلا روحانی کار خاصی نکرد، خانه احزاب وجود داشت و محل آن هم از سوی قالیباف شهردار اسبق تهران تعیین شد؛ متاسفانه رسانه ها  اینگونه جا انداخته اند که روحانی خانه احزاب را احیا کرده است در صورتی که او هیچ همکاری با خانه احزاب نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: آقای رئیس جمهور لباس می پوشد و به کوه می رود و یا با لباس ورزشی مسابقه فوتبال تماشا می کند، به جای انجام این کار یک ساعت وقت خود را به احزاب اختصاص دهد؛ احزاب برای او(روحانی) اهمیتی ندارد. در دوره احمدی نژاد برای اینکه خانه احزاب نباشد برنامه ریزی شد و در دوره فعلی هم خدمت و فعالیت خاصی برای خانه احزاب انجام نشده است.

رئیس فراکسیون خانه احزاب در پاسخ به این سوال آیا فراکسیون اصولگرایان خانه احزاب و یا احزاب اصولگرا قصد ندارند با ارسال نامه ای به رئیس جمهور پیگر مطالبات احزاب از او و دولت باشند؟، اظهار داشت: اگر ما این حرکت را انجام دهیم آنها صحبت از سیاه نمایی می کنند از این رو به این جمع بندی رسیدیم اگر بخواهیم این کار را انجام دهیم فکر می کنند می خواهیم سیاه نمایی کنیم.

بوربور گفت: وقتی دولت هرنوع گرفتاری و مشکل را می خواهد با چاپ پول حل کند نتیجه آن تورم می شود و اررش پول هم تغییر می کند و نارضایتی و ناامیدی ایجاد خواهد کرد.

وی درباره اینکه چرا فقط در زمان انتخابات مسئولان از نقش آفرینی احزاب  سخن می گویند و براینکه خود را پاسخگوی احزاب بدانند باید چه اقدامی انجام شود؟، تاکید کرد: باید جریان هایی در عرصه سیاسی کشور داشته باشیم که دلسوزانه کادرسازی کنند تا وقتی که قدرت را در دست گرفتند با نیروهای کارآمد شروع به کار کنند.

عضو شورای مرکزی خانه احزاب اضافه کرد: باید دو جریان و یا حداقل سه جریان سیاسی به صورت دقیق برنامه ریزی و کادرسازی کنند و در انتخابات به مردم برنامه ارائه دهند تا بدین وسیله مردم به برنامه های آنها رای بدهند، با مدل فعلی هیچ کس پاسخگو نیست.

بوربور با بیان اینکه باید دید احزاب در انتخابات چه کسانی را وارد عرصه رقابت می کنند تا مردم طبق گزینه های آنها رای دهند، افزود: نه اینکه فردی وارد عرصه شود و از هیچ برنامه ای هم برخوردار نباشد و به ناچار رای مردم را از آن خود  کند و بعد از رای آوری نیز هیچ کس را به رسمیت نشناسد از این رو باید اذعان داشت که احزاب جایگاه لازم و مناسب را در جمهوریت نظام ندارند.

وی با بیان اینکه ما برای اسلامیت نظام با حضور حوزه‌های علمیه و مراجع تقلید ساختار داریم، اظهار داشت: اما متاسفانه برای جمهوریت از ساختار لازم برخوردار نیستیم، همین بس که بیش از ۱۰۰ حزب و تشکل سیاسی داریم و جالب آنکه از بین این سه جریان سیاسی افرادی پیدا می شوند که فقط به این موضوع می اندیشند کجا می توانند مسئولیت برعهده گیرند!

این فعال سیاسی اصولگرا خاطرنشان کرد: افرادی در جریان اصولگرا حضور داشتند که وقتی یک فرد اصلاح طلب نامزد انتخابات شد احساس می کرد اگر او رای آورد به منافعی خواهد رسید در صورتی که برای احزاب و گروه های سیاسی باید در مرحله اول منافع نظام و سپس دیدگاه و نظر حزب او در نظر گرفته شود.

کد خبر 4773339 سید مهدی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: خانه احزاب حسن روحانی اصولگرایان مجلس شورای اسلامی حسن روحانی هیئت دولت ارتش جمهوری اسلامی ایران انقلاب اسلامی ایران قیمت بنزین لایحه تجارت شورای نگهبان علی لاریجانی ایران بسیج بنزین هفته بسیج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۹۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم

یک فعال سیاسی اصولگرا بر مشارکت در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت: باید کار نیمه تمام را تمام کنیم و مراحل سیاسی و با انتخاب ۴۵ نماینده باقی مانده آرایش سیاسی مجلس را تکمیل کنیم تا مجلسی با پشتوانه مردمی قوی و در عین حال کارآمدی را داشته باشیم.

حسین کنعانی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص میزان مشارکت در دور دوم دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با توجه به تجربه مرحله دوم انتخابات‌های گذشته قاعدتاً با کاهش مشارکت روبرو خواهیم بود چرا که معمولاً در مرحله دوم انتخابات‌ها، انگیزه مردم برای حضور اندکی کمتر می‌شود.

وی با اشاره به حضور فهرست‌های انتخاباتی در این مرحله، افزود: با توجه به وجود فهرست‌های انتخاباتی متعددی که می‌توانند سازمان رأی مناسبی داشته باشند و به واسطه این سازمان رأی افراد بیشتری را وارد انتخابات کنند، انتظار می‌رود حد نرمالی از مشارکت را داشته باشیم.

این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: همواره گفته‌اند کار را کسی کرد که تمام کرد؛ بنابراین در انتخاب هم باید کار نیمه تمام را تمام کنیم و مراحل سیاسی را با انتخاب ۴۵ نماینده باقی مانده تکمیل کنیم تا آرایش سیاسی مجلس کامل شده و مجلسی با پشتوانه مردمی قوی و در عین حال کارآمدی را داشته باشیم.

وی با اشاره به آرایش سیاسی نمایندگان منتخب فعلی که غالباً از طیف اصولگرایی هستند، یادآور شد: اصولگرایان در اصول اختلاف ندارند و همگی متعهد به آرمان‌های انقلاب و تبعیت از امام و رهبری هستند اما مشی‌های سیاسی مختلفی دارند.

کنعانی مقدم با بیان اینکه سلایق مختلف سیاسی با مشی‌های مختلف به مجلس ورود کرده‌اند، خاطرنشان کرد: تا زمانی که در بین مشی‌های سیاسی اختلاف نداشته باشند همه چیز خوب است اما اگر اختلافات سیاسی منجر به نزاع‌های سیاسی شود و به تبع آن باعث کارشکنی و اختلاف و یاس و ناامیدی شود، باید جلوی آن را گرفت.

وی تاکید کرد: نباید عده‌ای پس از انتخاب شدن، از جناح سیاسی خود سوءاستفاده کرده و یاس و ناامیدی را در بین مردم تزریق کنند.

کد خبر 750579

دیگر خبرها

  • وقتی سطح کاندبداها پایین است، انتخابات به همین سردی برگزار می شود که اکنون با آن روبرو هستیم
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • ورامین از سیاسی کاری و جناح بازی خسته است/عقب ماندگی راجبران کنیم
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟