Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مهدی پور رمضانی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی درباره اقدامات معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد برای کمک به مددجویان کمیته گفت: اصلی‌ترین هدف کمیته امداد توانمند سازی خانوار‌ها است و بهترین راه این است که آن‌ها را صاحب درآمد کرده و وابستگی آن‌ها را به مستمری و کمک دولت کم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت در توانمند سازی مددجویان کمیته امداد خانواده‌های که توان انجام کاری را ندارند مطابق با مشاوره شغلی تسهیلات در اختیار آن‌ها قرار میدهیم و اگر فردی قادر به انجام کاری است، ولی حرف‌های بلد نیست آن‌ها را به دوره آموزشی می‌فرستیم و مبلغ دوره را هم خودمان پرداخت می‌کنیم.

سقف فردی این تسهیلات ۵۰ میلیون است و علاوه براینکه وام فردی پرداخت می شود

پور رمضانی افزود: کمیته امداد خراسان شمالی در سال ۹۸ حدود ۱۴۳ میلیارد اعتبار اشتغال زایی دارد که از چند منبع مختلف از جمله منابع قرض الحسنه بانکی ۸۶ میلیارد و اعتبار دیگر باقی مانده اعتبار صندوق توسعه ملی تحت عنوان اشتغال روستائیان و عشایر است و در مجموع از محل سه منبع ۱۴۳ میلیارد اعتبار برای اشتغال زایی در اختیار داریم.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی گفت: از ابتدایی سال تا برج ۸ بالغ بر ۶۰ میلیارد تسهیلات به مددجویان پرداخت کرده ایم.

تسهیلات کارفرمایی کمیته امداد چیست؟

پور رمضانی در ادامه درباره تسهیلات کارفرمایی کمیته امداد گفت: سقف فردی این تسهیلات ۵۰ میلیون است و علاوه براینکه وام فردی پرداخت میشود تسهیلات کارفرمایی هم داریم و این تسهیلات کارفرمایی به این صورت است که فردی که بنگاهی یا کارگاهی دارد و تحت پوشش کمیته است به ازای به کارگیری مددجوی کمیته امداد تسهیلات در اختیارش قرار می‌گیرد.

وی گفت: این تسهیلات کارفرمایی به این دلیل به افراد اختصاص داده می‌شود تا هم محل کار خود را افزایش دهند و هم مددجویی که امکان ارائه ضامن ندارد به کار مشغول شود. مددجو در این طرح هم بیمه می شود و هم حقوق میگیرد و اگر این کارگاه در منطقه محروم باشد علاوه بر اینکه تسهیلات در اختیار کارفرما گذاشته میشود حق بیمه مددجو هم دو سال توسط کمیته پرداخت می‌شود و سال سوم هم توسط کارفرما پرداخت می‌شود.

طرح راهبری شغلی یعنی اینکه از توان بخش خصوصی استفاده کنیم و افراد مشغول در بخش خصوصی با یک مهارت خاص در استان خودشان که دارای کاربرد نیز هستند آموزش لازم رابه مددجو می دهند

طرح راهبری شغلی چیست؟

پور رمضانی افزود: طرح راهبری شغلی یعنی اینکه از توان بخش خصوصی استفاده کنیم و افراد مشغول در بخش خصوصی با یک مهارت خاص در استان خودشان که دارای کاربرد نیز هستند آموزش لازم رابه مددجو میدهند و هدف نهایی در راهبری شغلی این است که محصولی که مددجو تولید میکند از لحاظ بازار فروش مشکلی نداشته باشد و ارزش افزوده برای مددجو داشته باشد.

وی افزود: در هر کدام از این مددجو‌ها در کنار راهبر شغلی قرار میگیرند و اصول علمی روز را به کار می‌گیرند و محصول را هم با قیمت مناسب در بازار ارائه می‌کنند.

پور رمضانی گفت: با توجه به اینکه خراسان شمالی پتانسیل ویژ‌های برای پرورش دام دارد با کمک گرفتن از قرارگاه سپاه با کسانی که در این زمینه‌ها توانمند بودند برای پیشبرد کارهایمان استفاده کرده ایم.

وی درباره میزان همکاری با شرکت‌های دانش بنیان گفت: تفاهم نامه‌ای با پارک‌های علم وفناوری استان خراسان شمالی منعقد کرده ایم که در سطح کمیته امداد صندوقی تشکیل شده تحت عنوان صندوق نوید و آن‌ها از شرکت‌های دانش بنیانی که قابلیت‌های لازم را داشته باشد حمایت‌های مالی لازم را به انجام می‌رسانند، ولی در این زمینه هنوز پرداختی نداشته ایم.

میزان

انتهای پیام/

20 / 20 معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد تسهیلات کارفرمایی تسهیلات کارفرمایی کمیته امداد توانمند سازی خانوار‌ها طرح راهبری شغلی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد تسهیلات کارفرمایی تسهیلات کارفرمایی کمیته امداد طرح راهبری شغلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۲۹۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان، یکی از برنامه‌های اساسی دولت سیزدهم را برنامه‌ریزی در حوزه اشتغال برشمرد وگفت: دولت سیزدهم با طراحی برنامه جامعی به عنوان «زیست بوم ملی اشتغال» ۱۰ مولفه اساسی بازار کار از جمله آموزش، اطلاع رسانی، تأمین مالی و تسهیلات، صدور مجوز‌ها و تسهیل فرآیند صدور مجوز‌ها را در قالب سامانه رصد اشتغال برنامه‌ریزی کرد.
میثم مداحی با بیان اینکه هر دستگاهی موظف به ارائه خدمات در راستای فراهم کردن زمینه اشتغال است، افزود: بیش از ۱۲۰ هزار خدمت به همت دستگاه‌های اجرایی استان در سال گذشته اجرا و ۶۹ هزار فرصت شغلی هم فراهم شده است.
وی طراحی سامانه جستجوی شغل را یکی دیگر از خدمات دولت سیزدهم دانست و گفت: همرسانی کارجو و کارفرما یکی از مشکلات اصلی در زمینه اشتغال بود، و با راه اندازی سامانه جستجو این مشکل برطرف شد.
وی با بیان اینکه ۲۸ هزار فرصت شغلی از طریق سامانه جستجوی شغل در استان اصفهان ثبت شده است، افزود: ۱۶ هزار مورد از این فرصت‌های شغلی در سال ۱۴۰۲ ثبت شده است.
وی ادامه داد: ۱۲ هزار کارجو که بدنبال شغلی مناسبی بودند در این سامانه ثبت نام و ۷ هزار نفر از آنها با استفاده از این فرصت مشغول به‌کار شدند.
مداحی همچنین با اشاره به تسهیل صدور مجوز مشاغل خانگی به عنوان یکی دیگر از خدمات اضافه کرد: بیش از چهار هزار و ۵۰۰ مجوز در این حوزه در ۵۲۶ رشته سال گذشته صادر شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: اعتبار اشتغال مجموعه مشاغل خانگی در سال ۱۴۰۲ چهار برابر سال‌های گذشته بود و برای هزار و ۵۰۰ نفر در حوزه مشاغل خانگی در استان اصفهان شغل فراهم شد.
وی با اشاره به اینکه نرخ بیکاری سال گذشته در استان اصفهان به کمترین میزان خود در سال‌های اخیر رسیده است، ادامه داد: اقدامات زیست بوم ملی و رصد اشتغال و همچنین تسهیلات تبصره‌های مختلف ۱۶، ۱۸ و روستایی و عشایری به کاهش نرخ بیکاری منجر شده است.
یک میلیون و ۹۰ هزار نفر کارگر بیمه شده در استان اصفهان زندگی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان
  • مددجویان کمیته امداد خراسان‌شمالی ۲۶۰۰ مترمربع فرش بافتند