Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@21:03:59 GMT

مسئله فقط بنزین نبود

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۳۰۳۷۸

مسئله فقط بنزین نبود

ایسنا/قم قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات کشور با بیان اینکه  از مدت‌ها قبل ایران را تهدید کرده بودند که 40 سالگی انقلاب خود را نخواهد دید، افزود: در حقیقت فتنه‌ای که در سال 97 فرصت بروز نیافت در سال 98 خود را نشان داد.

نصرت‌الله لطفی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه قم که در مصلی قدس برگزار شد، گفت: 12 فروردین 1358 اعلام حکومت جمهوری اسلامی بود و در 12 مرداد 98 انتخابات خبرگان قانون اساسی برگزار شد و در28 مرداد 58 کار خود را شروع کرد و در طی یک تلاش شبانه‌روزی 3 ماهه، در 12 آذر همان سال، قانون اساسی به رای مردم گذاشته شده و تصویب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، یک قانون مترقی به عنوان میثاق ملی است که در 12 فصل تمام موار نیاز  را در نظر گرفته است و اگر امروز مشکلاتی در کشور وجود دارد،  اشکال نه در محتوای قانون بلکه در قصوردر نحوه اجرای آن است.

لطفی بیان کرد: برخی با مشاهده‌ی بیکاری و مشکلات اقتصادی به نظام و عدم کارایی اسلام خرده می‌گیرند، درصورتی که منشا مشکلات اینجا نیست، اصل چهارم قانون اساسی بر لزوم همخوانی با قوانین اسلامی تاکید دارد و اگر ما برخلاف اسلام عمل کرده و دچار مشکل می شویم، نقصی متوجه قانون نیست، بلکه ناشی از عملکرد اشتباه خودمان است.

وی ادامه داد: در اصل 6 قانون اساسی بر اداره امور جامعه با اتکا به رای مردم بوسیله انتخابات تاکید می‌شود، انتخابات مجلس خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر و روستا محل اعمال رای و نظر مردم در اداره جامعه است، پس باید در رفتار خود بازنگری کنیم، اگر گله‌ای از وضع موجود داریم باید ببینیم که در زمان انتخابات چگونه رفتار کردیم؟ مردمی که قوه تحلیل نداشته باشند در مواقع انتخابات دچار مشکل می‌شوند.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات کشور عنوان کرد: ما هرگز از انقلابی بودن ضرر نکردیم و اگر نقصانی وجود دارد از نحوه عملکرد ما است.

وی ادامه داد: طبق قانون اساسی، رییس جمهور در هر دوره‌ای مسئول اجرای قانون اساسی است، فراهم کردم زمینه رشد، امر به معروف و نهی از منکر و ائتلای جامعه همه در قانون اساسی ذکر شده است، متاسفانه در مقاطعی روسای جمهور خود را ناظر در بر این اصول تلقی می‌کنند، در حالی که رییس جمهور مسئول اجرا است و نظارت وظیفه‌ی شورای نگهبان است.

لطفی بیان کرد: نظام مبتنی بر ولایت مطلقه فقیه یکی از اصول مبنایی قانون اساسی است، اغتشاشات امروزه اجرای یک توطئه جهانی برنامه ریزی شده بود که با هشیاری مردم و با مدیریت هوشمندانه ولایت فقیه با شکست مفتضحانه روبرو شد، مسئله فقط افزایش قیمت بنزین نبود، از مدت‌ها قبل ایران را تهدید کرده بودند که 40 سالگی انقلاب خود را نخواهد دید، در حقیقت فتنه‌ای که در سال 97 فرصت بروز نیافت در سال 98 خود را نشان داد.

وی ادامه داد: مردم ما نشان دادند که اگر با آن ها صادقانه برخورد شود از نظام دفاع خواهند کرد، رییس جمهور محترم باید قبل از گران کردن با بنزین با مردم صحبت کرده و به ایشان اطمینان می داد و فضای عمومی جامعه را آماده می کرد، اما در شب عید ولادت پیامبر اکرم مردم با افزایش ناگهانی بنزین روبرو شدند و این بی‌تدبیری بود.

لطفی گفت: بیانات حکیمانه رهبر انقلاب بود که با بصیرت و ولایت‌مداری مردم صف اغتشاش‌گران را ازمردم جدا کرد و فتنه را از بین برد، اغتشاش‌گران 34 امبولانس را آتش زدند و به 9 مصلی و حوزه علمیه حمله کردند، آنان تمام زیر ساخت‌های کشور را هدف قرار داده بودند، 583 خوردوی نیروی انتظامی و بیش از 300 خودروی شخصی را آتش زدند، این موارد نشان می‌دهد که این نه اعتراض مردمی بلکه یک فتنه طراحی شده است که با شکست مواجه شد، نداشتن قدرت تحلیل مقدمه‌ای برای فریب مردم و شکست ملت است، مقام معظم رهبری از کیان نظام اسلامی که از اوجب واجبات است، دفاع کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی نماز جمعه قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۰۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملایر چشم انتظار دور دوم انتخابات مجلس/ مشارکت چشمگیری در راه است

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - محمدرضا بهرامی‌صفت: اسفند ۱۴۰۲ انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ایران با حضور پرشور مردم انقلابی و ولایی برگزار شد و ۲۵۴ منتخب به مجلس شورای اسلامی راه پیدا کردند.

اما ۲۲ حوزه انتخابی و ۴۵ کرسی به دور دوم کشیده شد و جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ باید ۹۰ کاندیدا برای این ۴۵ کرسی با یکدیگر به رقابت پردازند تا در نهایت تکلیف ۲۹۰ کرسی پارلمان سبز روشن شود. یکی از این کرسی‌ها در شهرستان ملایر جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه تکلیفش مشخص خواهد شد.

در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه با ۲۲ هزار و ۸۹۷ رأی با کسب ۲۵.۹۴ درصد آرا به‌عنوان منتخب اول مردم ملایر به مجلس شورای اسلامی راه یافت و حسین احمدی با ۱۶ هزار و ۶۸۷ رأی معادل ۱۸ و ۹۱ درصد و احمد آریائی‌نژاد با ۱۶ هزار و ۶۱۲ رأی معادل ۱۸ و ۸۲ درصد آرا به عنوان نفرات دوم و سوم، به علت عدم کسب ۲۰ درصد آرا به مرحله دوم راه یافتند.

حالا ملایری‌ها باید روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه تکلیف دیگر نماینده خود را با آرای خود مشخص کنند تا برای ۴ سال کرسی پارلمان سبز را به وی بسپارند.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ملایر به صورت تمام الکترونیک

علیرضا قاسمی فرزاد با بیان اینکه دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ملایر به صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد، اظهار کرد: پیش‌بینی ۱۶۷ شعبه اخذ رأی فعال، ۱۰۱ شعبه ثابت و ۶۶ شعبه سیار را داریم.

استاندار همدان افزود: همچنین ۷۹ شعبه در مناطق شهری و ۸۸ شعبه در مناطق روستایی مستقر می‌شوند.

وی با تأکید به ۴ مؤلفه انتخابات گفت: ۴ مؤلفه مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی یعنی مشارکت حداکثری، رقابت، امنیت و سلامت همچون دور نخست مورد توجه قرار گرفته است.

قاسمی‌فرزاد خاطرنشان کرد: این ۴ اصل همچنان معیار اصلی برگزار انتخابات خواهد بود.

استاندار همدان با اشاره به مشارکت بالای مردم ملایر بیان کرد: مردم ملایر در دور دوم نیز به طور قطع مشارکت چشم‌گیری در انتخابات خواهند داشت.

مشارکت چشم‌گیری در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی

احمد اسکندریان یکی از شهروندان ملایری نیز در گفت وگو با خبرنگار با اشاره به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ملایر اظهار کرد: انتخابات یکی از اصول اصلی نظام جمهوری اسلامی بوده که از ابتدای انقلاب فضای اداره کشور به صورت دموکراسی و با انتخاب مردم انجام شده است.

وی افزود: رهبر فرزانه انقلاب همواره نگاهی دقیق به انتخابات داشته و به انتخابی آزادانه و مشارکت مردم تأکید داشته‌اند و ما باید خودمان بتوانیم سرنوشت را رقم بزنیم.

این شهروند ملایری با اشاره به لزوم مشارکت مردم بیان کرد: نه باید مشارکت در دور دوم کمرنگ شود همان‌قدر که دور اول انتخابات اهمیت ویژه‌ای داشت در دوم هم باید به صورت گسترده پای صندوق‌های رأی بیاییم.

اسکندریان خاطرنشان کرد: نماینده‌ای که با پشتوانه حداکثر رأی مردم راهی مجلس می‌شود قطعاً می‌تواند قدم‌های محکمی داشته بردارد.

وی با بیان اینکه مردم ملایر حضور گسترده‌ای در انتخابات دور دوم خواهند داشت، بیان کرد: همچون دور نخست تمام مردم در صفوف به هم پیوسته مشارکت چشمگیر دیگری را رقم خواهند زد.

این شهروند ملایری عنوان کرد: امیدواریم بتوانیم اصلح‌ترین نماینده را راهی مجلس کنیم.

کد خبر 6100797

دیگر خبرها

  • ملایر چشم انتظار دور دوم انتخابات مجلس/ مشارکت چشمگیری در راه است
  • تحقق شعار سال منوط به احیای اصول اقتصادی قانون اساسی است
  • مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است
  • حدادی: خیزش دانشجویان در حمایت از مردم فلسطین پیام سنگینی برای نظام سلطه دارد
  • ترامپ: زندان را ترجیح می‌دهم
  • نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • مردم در مرحله دوم انتخابات به افراد اصلح و ارجح رای بدهند
  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران