Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروانه سلحشوری نماینده مردم تهران در مجلس، با اشاره به دهم آذر روز مجلس، با اعتقاد به این که «در حال حاضر واقعا این طور نیست که مجلس در رأس امور باشد» مدعی شد: در مسائل مهم برای مجلس تصمیم گرفته می‌شود. شما تصور کنید رئیس جلسه با اضافه یا کم کردن وقت رأی دادن برای یک طرح یا لایحه در تصویب یا عدم تصویب آن موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معادلات دیگری هم دخیل است و این طور نیست که فقط آنچه در صحن مجلس بگذرد، باشد.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: سخت‌ترین جا برای ما این است که از بیرون به مجلس دستوری داده شود. مثلا در مصوبه اخیر بنزین مجلس کاملا با آن مخالف بود. این موضوع هم در بودجه سال گذشته و هم در سال جاری مطرح و رد شده بود زیرا نمایندگان می‌گفتند باعث تشنج می‌شود. البته الان من می‌گویم شاید اشتباه ما هم بود. اگر سال گذشته افزایش حداقلی را می‌پذیرفتیم نظام ناچار به افزایش حداکثری نمی‌شد.

سلحشوری ادامه داد: ما لوایح CFT و پالرمو را تصویب کردیم و بعد شورای نگهبان آن را تایید نکرد و این لوایح در مجمع تشخیص مصلحت نظام ماند. علاوه بر این مجمع تشخیص اخیرا به خود حق قانون‌گذاری می‌دهد؛ بنابراین ما یکی،‌ دو تا آقابالاسر نداریم. همه زورشان به ما می‌رسد.

این عضو فراکسیون امید مجلس معتقد است: یکی از دلایلی که این اتفاق می‌افتد این است که اکثریت این مجلس دست آن‌هایی نیست که قبلا حرف‌شان را براحتی دیکته می‌کردند. آن موقع‌ها چون دیدگاه‌ها یکسان بود، مقاومتی وجود نداشت اما الان نمایندگان نظرات‌شان متفاوت است؛ لذا برخورد پیش می‌آید.

نماینده تهران در مجلس با بیان این‌که «اختیارات نمایندگان کمتر از انتظارات است»، گفت: در کشور ما مسئولیت، تکالیف و پاسخگویی یکسان تقسیم نشده است. کسی تصمیمی می‌گیرد ولی به پای کس دیگری نوشته می‌شود و این اتفاق هم زیاد می‌افتد. در مورد اخیر آقای لاریجانی به جای مجلس تصمیم گرفت باعث شد صدای همه نمایندگان دربیاید. رئیس مجلس سخنگوی مجلس است و باید برآیند نظر نمایندگان را ارائه کند در حالی که رأی و نظر ۲۰۰ نماینده زیر سوال می‌رود.

بروجردی: همه تصمیم‌گیری‌ها از گذرگاه مجلس عبور نمی‌کند

همچنین یک عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی گفت که در تصمیم‌گیری‌های نظام همه چیز از گذرگاه مجلس عبور نمی‌کند اما باید نوعی هماهنگی بین ارکان تصمیم‌گیر وجود داشته باشد.

علاءالدین بروجردی با اشاره به مناسبت دهم آذر روز مجلس اظهار کرد: طبیعتا انتظار مسئولان و مردم از مجلس انجام کارهای بزرگ در جهت حل مشکلات فعلی جامعه است که مشکلات اقتصادی در رأس آن‌ها است. ولی در ساختار نظام، مجلس یک حلقه از یک زنجیره است.

وی افزود: در واقع نسبت به مسائل مهم و اساسی کشور مجموعه تصمیم‌گیری‌هایی می‌شود. مثلا در تصمیم اخیری که مجلس هم مطلع نبود و سران محترم سه قوه تصمیم‌گیری کردند و تبعات اجتماعی هم داشت از یک ساختار قانونمند استفاده شد،‌ تصمیم اتخاذ شد و مجلس هم مطلع نبود. بنابراین در تصمیم‌گیری‌های نظام همه چیز از گذرگاه مجلس عبور نمی‌کند.

بروجردی یادآور شد:‌ علی‌الاصول باید نوعی هماهنگی بین ارکان تصمیم‌گیر نظام وجود داشته باشد و از ظرفیت نمایندگان هم استفاده شود. وقتی چنین هماهنگی نباشد این گسل باعث ایجاد بحران‌هایی می‌شود که شاهد بودیم. به عنوان مثال بهتر بود نمایندگان در مسئله اخیر در جریان قرار می‌گرفتند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تعدد مراکز تصمیم‌گیر در کشور نیز گفت: این ساختاری است که در نظام وجود دارد و در همه کشورها هم هست اما به هر حال باید نوعی هماهنگی وجود داشته باشد.

بروجردی در پایان خاطرنشان کرد: ما معتقد به فرمایش جاودانه حضرت امام (ره) هستیم که گفتند مجلس در رأس امور است و معتقدیم به میزانی که این جایگاه تنزل یابد باید در جهت رفع آن کوشید و آن را در جایگاه خود قرار داد.

۲۷۲۱۵

کد خبر 1326038

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: پروانه سلحشوری مجلس شورای اسلامی عراق آلودگی هوا باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران لیگ برتر نوزدهم باشگاه استقلال کاریکاتور دونالد ترامپ خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۴۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: در حالی که مردم این معضل را با پوست و گوشت خود احساس می‌کنند، مسئولان، مدعی اختصاص ارز به دارو و برطرف شدن مشکلات هستند که به گفته مدیرعامل انجمن تالاسمی این قبیل اظهارات فقط حکم پاشیدن نمک به زخم بیماران دارد.

متأسفانه واقعیتی که مسئولان از آن طفره رفته و سعی در لاپوشانی کردن آن دارند اینست که زخم عفونی تحریم هر روز عمیق‌تر شده و گستره‌های بیشتری از جامعه را زمینگیر می‌کند. متأسفانه نبود ارز، عدم تخصیص به موقع ارز به صنایع دارویی، کمبود شدید نقدینگی در زنجیره تأمین دارو باعث شده مردم نگران افزایش هزینه‌های زندگی و تهدید جدی سلامتشان باشند و تا دیر نشده، نمایندگان مجلس باید در جهت استیفای حقوق مردم، مطالبات عمومی را از مسئولان مجدانه پیگیری کنند.

این روزمامه همچنین نوشت: در این هفته فعالیت «دولت جوابیه» همچنان در زمینه پاسخگویی به رسانه‌ها، که منعکس‌کننده نظرات افکار عمومی هستند، به راه بود و این بار رسانه‌های دولتی و تعدادی از افراد همسو، هجمه سنگینی را به مرکز پژوهش‌های مجلس اصولگرا وارد کردند که نشان می‌دهد عناصری در قوه مجریه تاب پذیرش هیچ انتقاد و حتی بیان آماری از سوی نمایندگان همسو را ندارند، غافل از آنکه عدم قبول واقعیات و نپذیرفتن حقایق، بی‌تردید نتایج تلخی را در پی خواهد داشت که کمترین آن، گشودن در‌ها به سوی انواع بحران‌هاست.

دیگر خبرها

  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • نباید از اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات غافل شد
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • محکومیت صبا آذرپیک با شکایت مجلس و برخی نمایندگان | جزئیات حکم