Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@16:46:54 GMT

مهم ‌ترین ‌علت ‌ابتلا ‌به پارکینسون

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۳۵۷۹۲

مهم ‌ترین ‌علت ‌ابتلا ‌به پارکینسون

افزایش ‌ابتلای ‌چاق ها ‌به ‌سرطان، هفت ‌خوراکی مفید ‌برای درمان ‌سرماخوردگی، درمان ۲۵ درصد مبتلایان ‌به سرطان ‌پستان ‌با هرسپتین، مهم ‌ترین علت ابتلا ‌به پارکینسون ‌و مشکلات پوستی ‌ناشی از قاعدگی را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.

به گزارش ‌خبرنگار ایمنا ‌یک انکولوژیست ‌با اشاره به درمان دارویی ‌بیماران ‌مبتلا به ‌سرطان پستان، اظهار کرد ‌: برای آن دسته از افراد مبتلا که بیماری آنها عود ‌نکرده ‌باشد ‌و در مراحل اولیه تشخیص داده شود، درمان دارویی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دسته از بیماران مبتلا ‌به ‌سرطان ‌پستان، این شانس را دارند که بیماری را با دارو کنترل ‌کنند.

جهانگیر رافت، ‌با ‌تاکید ‌بر اینکه ‌در ‌علم پزشکی واژه ‌ای به ‌نام درمان ‌قطعی ‌وجود ندارد، گفت: بررسی ‌ها ‌و آمارها نشان ‌داده است ‌که ‌تعداد ‌بسیار زیادی ‌از بیماران ‌سرطان پستان با دارو درمان می شوند.

این انکولوژیست ‌در ارتباط ‌با داروی هرسپتین، گفت: این دارو بسیار موثر و کمک کننده است ‌و بیماران دریافت کننده این دارو، به ‌بهترین ‌شکل ممکن ‌با هرسپتین مداوا می شوند.

رافت ‌با بیان اینکه تنها ۲۰ تا ۲۵ درصد مبتلایان ‌به سرطان پستان دارای گیرنده داروی هرسپتین هستند، افزود: نوع ایرانی ‌این دارو تفاوتی ‌با مشابه ‌خارجی ندارد و اثرگذاری هر دو دارو تقریبا یکسان ‌و برابر است.

وی ‌در خصوص اهمیت داروی هرسپتین برای بیماران مبتلا به سرطان، اظهار کرد: ‌ما ‌تابع یک سری از گایدلاین ها ‌و راهنماهای بالینی ‌بین المللی هستیم. مانند (NCI , NCCN )که استانداردهای درمانی را تعریف می ‌کنند و باید ‌بر اساس همین راهنماهای بالینی، اقدام کنیم.

مهمترین ‌علت ‌ابتلا ‌به پارکینسون

یک ‌متخصص ‌مغز و اعصاب، گفت: شیوع پارکینسون ‌یکی از بیماری‌های مغز و اعصاب است ‌و شیوع این بیماری ‌بستگی ‌به ‌سن دارد و یک در هزار نفر به ‌این ‌بیماری ‌مبتلا می‌شوند.

سید ‌امیرحسن ‌حبیبی، افزود: مهم ترین ریسک فاکتور و عامل خطر ابتلا به پارکینسون ‌سن است ‌که از ۵۰ سالگی شروع می‌شود. البته ‌یک ‌تعداد از پارکینسون‌ها ‌ژنتیکی ‌و ارثی است که شروع زودرس دارند و عواملی چون کمبود ویتانین D، کاهش فعالیت بدنی، قرار گرفتن در معرض ‌سموم کشاورزی احتمال ابتلا به پارکینسون را افزایش می‌دهد.

دبیر علمی ‌بخش ‌بالینی ‌کنگره علوم اعصاب ‌بهترین ‌راه پیشگیری ‌و درمان پارکینسون ‌را فعالیت‌های ‌حرکتی ‌و ذهنی ‌دانست ‌و افزود: هرچه فعالیت ورزشی ‌بالا باشد، شانس بهبودی ‌و تاخیر بروز علائم بالا می‌رود.  

حبیبی ‌تاکید ‌کرد: ‌در ‌بحث ‌درمان ‌پارکینسون ‌خوشبختانه ‌از ‌دنیا ‌عقب ‌نیستیم ‌و ‌تمام ‌تکنیک‌هایی ‌که ‌در ‌دنیا ‌انجام ‌می‌شود ‌از ‌جراحی ‌تا ‌کاشت ‌الکترود، ‌فرم‌های ‌تزریقی، داروها، اقدامات کاردرمانی و فیزیوتراپی همه در ایران به بهترین شکل انجام می‌شود.

وی ‌در خصوص ‌داروهای بیماران پارکینسون، اظهار کرد: شاید کمبود دارو به خاطر تحریم‌ها داشته ‌باشیم اما از لحاظ علمی ‌و تکنیکی ‌چیزی ‌عقب ‌نیستیم و ‌حتی ‌در مسائل تحقیقاتی پایه و بالین خیلی پیشرفت داشته‌ایم.

افزایش ابتلای ‌چاق ها ‌به سرطان

دبیر انجمن پیشگیری ‌و درمان چاقی ایران با اشاره به ضرورت فرهنگ سازی ‌و سیاستگذاری برای مقابله صحیح با چاقی، اظهار کرد: بیماری‌هایی مانند دیابت، فشار ‌خون، قلبی - عروقی و سکته‌های قلبی و مغزی و سرطان در افراد چاق بیشتر است.

محمد هاشمی، افزود: تعداد افراد چاق روز به روز در جامعه زیادتر می‌شود که بازار گسترده‌ای برای ارائه خدمات درمان چاقی فراهم می‌کند. هنوز این باور که چاقی یک بیماری است و سلامتی را تهدید می‌کند در ذهن جامعه نهادینه نشده و مشاهده می شود  که اکثریت افراد، چاقی و اضافه وزن را به عنوان یکی از وجوه طبیعی بدن در نظر می‌گیرند.

وی ‌تصریح کرد: اغلب متقاضیان رفع چاقی کسانی هستند که برای بهبود وضعیت ظاهری خود و یافتن اندامی مناسب مراجعه می‌کنند و وقتی در مورد آگاهی آنها از عوارض چاقی سئوال می‌شود، در نهایت به دردهای مفاصل و کندی تحرک اشاره می‌کنند که این کم‌خطرترین عارضه چاقی است.

دبیر انجمن پیشگیری ‌و درمان چاقی ایران، ادامه داد: به همین دلیل ممکن است این افراد در انتخاب روش درمانی به راهی ‌خطا بروند که نه تنها مشکلات آنها را بر طرف نمی‌کند بلکه سلامتی خود را نیز به مخاطره می‌اندازند.

هاشمی ‌تصریح کرد: عوامل متعددی در بروز چاقی دخالت دارند که مهم‌ترین آنها عوامل ژنتیکی و نیز عوامل محیطی در دوران زندگی جنینی و کودکی است که سبب بروز اختلال در کنترل پدیده سیری و چرخه معیوبی می‌شود که کنترل چاقی را دشوار می‌کند.

وی ‌خاطرنشان کرد: به لحاظ اصول علمی برای درمان چاقی راه اصلی اصلاح شیوه زندگی یعنی رعایت رژیم غذایی و انجام فعالیت بدنی است که باید به مرور زمان انجام پذیرد. این تغییر در شیوه زندگی به ویژه رعایت آن در دراز مدت برای بسیاری از افراد امری دشوار است. از این رو زمینه را برای سوداگران فراهم می‌کند تا با عرضه روش‌های سریع‌الوصول به سودجویی پرداخته و افراد را جذب خود کنند.

 مشکلات پوستی ‌ناشی ‌از قاعدگی

انواع مشکلات پوستی ‌می ‌تواند ناشی از چرخه قاعدگی بانوان باشد و موجب آسیب های پوستی شود. اختلالات و عارضه های پوستی بانوان با تنظیم این ‌چرخه قابل درمان خواهد ‌بود و تغییرات هورمونی در زیبایی آن دخیل هستند.

کارشناسان ‌به بانوان توصیه می‌کنند ‌با توجه به نوع پوست ‌و موی خود و بررسی چرخه قاعدگی می‌توانند از بروز مشکلات پوستی چون آکنه، چربی، خشکی ‌یا پوسته ‌پوسته شدن پوست و همچنین مشکلات مربوط به بهداشت و سلامت ‌موهای‌ سر جلوگیری کنند.

گفتنی ‌است؛ زنان دارای ‌پوست‌های ‌چرب ‌معمولاً یک هفته ‌از شروع قاعدگی ‌به ‌دلیل ‌تغییرات ‌هورمونی ‌دچار ‌چربی ‌در پوست ‌و آکنه می‌شوند. بنابراین ‌توجه ‌و رسیدگی ‌به پوست در این بازه زمانی بسیار مهم است ‌و با استفاده از محلول‌های شوینده ‌و مرطوب کننده می‌توان از چربی بیش ‌از حد پوست صورت جلوگیری ‌کرد.

بانوان ‌دچار پوست‌های ‌خشک نیز در نیمه دوم چرخه قاعدگی دچار خشکی شدید و غیرمعمول پوست، قرمزی، پوسته ‌پوسته شدن، آکنه، پسوریازیس، اگزما ‌و مشکلاتی از این دست می‌شوند که استفاده از کرم‌های مرطوب کننده قوی بدون ‌عطر و محصولات ‌غیرمعطر می‌تواند پوست را مرطوب ‌و از حالت خشکی خارج کند. افراد دچار پوست‌های آکنه‌ای معمولاً، قبل از شروع قاعدگی دچار جوش‌های سر سفید ‌و سرسیاه می‌شوند که به دلیل تولید بیش از حد هورمون پروژسترون ‌است.

کارشناسان استفاده از داروهای درمانی ‌در این بازه زمانی و ژل‌های ضدباکتری، تنظیم الگوی ‌خواب ‌و رژیم غذایی را به این دسته از بانوان توصیه ‌می‌کنند. در ‌خصوص مو نیز، بانوانی ‌که موی چرب دارند یک هفته قبل از عادت ماهانه با مشکل چرب شدن موی خود مواجه می‌شوند که شست ‌وشوی دوره‌ای با شامپوی ویژه موهای چرب می‌تواند اثرات تولید بیش از حد چربی در موهای آن ها ‌را از بین ببرد.

برخی ‌دیگر از بانوان در دوران قاعدگی دچار خشکی موهای سر می‌شوند که این گروه نیز با شست وشوی ‌به اندازه و نه بیش از حد موهای سر خود و شانه نزدن ‌بیش از حد موها می‌توانند از بروز مشکلات ناشی از خشکی موهای سر خود جلوگیری کنند.

هفت ‌خوراکی مفید برای درمان سرماخوردگی

 همزمان ‌با سردتر شدن ‌هوا ‌و شیوع بیماری‌های سرماخوردگی ‌و آنفلوآنزا مصرف ‌خوراکی‌های ‌دارای ‌خواص آنتی‌باکتریال برای ‌کمک ‌به ‌درمان هرچه ‌سریع‌تر توصیه ‌می‌شود.  در زمان سرماخوردگی ‌و آنفلوآنزا بیمار اشتهای ‌چندانی ‌به غذا ندارد اما ‌توجه ‌به رژیم غذایی ‌و مصرف خوراکی‌های حاوی ‌ترکیب‌های آنتی‌باکتریال ‌به فرد کمک می‌کند ‌تا سیستم ایمنی خود را در برابر بیماری تقویت کند.

از جمله خوراکی‌هایی ‌که برای مقابله با سرماخوردگی ‌و آنفلوآنزا مناسب است می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سوپ ‌مرغ: سوپ مرغ از جمله بهترین خوردنی‌ها در زمان ابتلا به آنفلوآنزا و سرماخوردگی به حساب می‌آید. با مصرف این غذا می‌توان بخشی ‌از نیاز بدن به مایعات را برای مقابله ‌با ویروس‌ها تامین کرد. سوپ مرغ همچنین به کاهش التهاب تحریک کننده‌ ‌علائم این دو بیماری کمک می‌کند.

ویتامین C: مرکبات ‌حاوی مقدار قابل ‌توجهی از ویتامین C است ‌که ‌سیستم ایمنی ‌را تقویت می‌کند. این ویتامین آنتی‌اکسیدان ‌به ‌حساب ‌می‌آید که ‌مصرف ‌روزانه ‌آن ‌برای برخورداری ‌از سیستم ایمنی ‌سالم توصیه می‌شود. ‌همچنین ‌می‌توان ویتامین C مورد نیاز ‌بدن ‌را ‌با ‌مصرف انواع مرکبات، کلم بروکلی، گوجه فرنگی، سیب‌زمینی ‌شیرین ‌و مکمل‌های این ویتامین ‌تامین ‌کرد.

سیر و پیاز: سیر و پیاز تاثیر بسزایی ‌در مقابله با سرماخوردگی دارند. همچنین این دو ماده خوراکی ویروس را از بین برده ‌و بدن را از مواد سمی ‌پاک می‌سازند.

عسل: عسل ‌یکی ‌از بهترین گزینه‌های ‌درمانی ‌برای گلودرد است. عسل ترکیب ‌ضدعفونی ‌کننده طبیعی ‌به ‌حساب می‌آید که همچون ‌هیدروژن پراکسید عمل می‌کند. این ‌ماده خوراکی ‌سطح گلو ‌را پوشانده ‌و یکی از بهترین ‌خوراکی‌ها ‌برای مقابله ‌با ‌سرماخوردگی ‌و گلودرد است. همچنین ‌ترکیب‌های ‌آنتی‌اکسیدان ‌و آنتی‌میکروبیال ‌این ‌خوراکی ‌با عفونت ‌ناشی از باکتری، ویروس ‌و قارچ مقابله می‌کند.

خوراکی‌های ‌سرشار از روی: بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف قرص‌های ‌حاوی روی از زمان شروع سرماخوردگی مدت زمان بیماری را یک روز کاهش می‌دهد. تخمه کدو و نخود از جمله خوراکی‌های حاوی روی هستند.

گوجه فرنگی: برای افرادی ‌که رژیم غذایی ‌گیاهخواری ‌دارند سوپ ‌گوجه ‌جایگزین ‌مناسبی ‌برای سوپ مرغ است. گوجه فرنگی ‌حاوی آنتی‌اکسیدان ‌لیکوپن ‌است ‌و لیکوپن ‌با عدم توازن رادیکال‌های آزاد ناشی از عفونت مقابله می‌کند. همچنین استراحت کردن به بهبود هر چه سریع‌تر بیماری ‌و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

کد خبر 398781

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیماری علائم بیماران سرطانی سرماخوردگی تازه های پزشکی تغذیه سالم پارکینسون دارو پوست بهداشت و درمان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۵۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی

تحقیقات نشان می‌دهد مردانی که رژیم غذایی سرشار از میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل دارند، در مقایسه با مردانی که کمترین میزان سبزیجات را در برنامه غذایی خود مصرف می‌کنند، ۵۲ درصد کمتر در معرض خطر پیشرفت سرطان قرار دارند و خطر عود بیماری ۵۳ درصد در آن‌ها کمتر است.

به گزارش خبرآنلاین، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که رعایت یک رژیم غذایی گیاهی سالم (پس از تشخیص سرطان پروستات) در افراد می‌تواند به جلوگیری از پیشرفت یا عود بیماری کمک کند.

به گفته ویویان لیو، محقق ارشد این مطالعه، تغییر روند معمول سرطان پروستات به درجه‌ی پیشرفته آن، یکی از نگرانی‌های اساسی در میان بیماران مبتلا، خانواده و پزشکان آن‌ها است.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند.

لیو می‌گوید: «یافته‌های جدید پیرامون رعایت رژیم غذایی گیاهی با هدف بهبود سرطان پروستات و پیشگیری از پیشرفت آن، به حفظ سلامت و کاهش عوارض شایع‌ترین سرطانی که مردان با آن مواجه هستند، کمک می‌کند. عمل به این دستورالعمل غذایی، علاوه بر داشتن دیگر فوایدی که برای سلامتی دارد، در پیشگیری از ابتلا به سایر بیماری‌های مزمن نیز مؤثر است.»

همچین میوه‌ها و سبزیجات موجود در یک رژیم غذایی گیاهی، حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و عناصر ضد التهابی و فیبر رژیمی هستند که کنترل گلوکز را بهبود می‌بخشد و التهاب را کاهش می‌دهد.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند. گوشت قرمز (مانند گوشت گاو و گوسفند) سرطان پروستات را به سمت تهاجمی شدن سوق می‌دهند. علاوه بر این، رژیم‌های غذایی سرشار از پروتئین حیوانی ممکن است مقاومت به انسولین را نیز افزایش دهند.

داده‌های مورداستفاده در این مطالعه، حاصل جمع‌آوری اطلاعات پزشکی بیش از ۲۰۰۰ مرد مبتلا به سرطان پروستات است. طی یک بازه زمانی هفت‌ساله، محققان دریافتند آقایانی که در برنامه غذایی خود، بیشترین مقدار سبزیجات و میوه‌ها را گنجانده‌اند، در مقایسه با مردانی که کمترین مقدار سبزیجات را مصرف کرده‌اند، خطر پیشرفت و عود کمترِ بیماری را دارند.

گفتنی است که متغیرهایی، چون سن افراد، شدت سرطان، استعمال دخانیات و ... بر نتایج تجزیه و تحلیلِ ارتباط میان رژیم غذایی گیاهی و کاهش خطر پیشرفت سرطان پروستات تأثیری نداشتند.

رژیم‌های گیاهخواری سالم که شامل سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل است، علاوه بر اینکه در کاهش خطر پیشرفت و عود سرطان پروستات نقش دارند، دارای فواید متعددی از جمله کاهش دیابت، کاهش بیماری‌های قلبی عروقی و کمتر شدن نرخ مرگ و میر هستند. افزون بر این، شواهد بیولوژیکی نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاهخواری، سالم‌تر هستند و می‌توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند.

دکتر آنتونی دامیکو، رئیس بخش انکولوژی تشعشعات ادراری تناسلی در مؤسسه سرطان دانا-فاربر در بوستون، در همین راستا می‌گوید که اگرچه یافته‌های فوق امیدوارکننده هستند، اما نمی‌توانند ثابت کنند که رژیم غذایی گیاهی باعث بهبود نتایج سرطان پروستات می‌شود؛ فقط ارتباطی بین این دو وجود دارد. او می‌گوید: «توصیه من این است که افراد پیرو یک سبک زندگی سالم باشند تا از انواع بیماری‌ها دور باشند؛ ورزش کنند، سیگار نکشند، غذا‌های سالم و مفید مصرف کنند و استرس خود را کنترل کنند. سبک زندگی سالم به طور کلی خطر عود و پیشرفت سرطان را کاهش می‌دهد.»

دیگر خبرها

  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • رضا شیخی درگذشت
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند