Web Analytics Made Easy - Statcounter

روش‌های درمانی سرطان تاکنون زندگی افراد بسیاری را نجات داده است، اما این روش‌ها عوارض جانبی زیادی به همراه دارد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، سه روش اصلی درمان سرطان شامل جراحی، شیمی‌درمانی و پرتودرمانی است؛ هر کدام از این روش‌های دارای عوارض جانبی بوده که بر افراد مختلف، تاثیرات متفاوتی می‌گذارد. در میان شیوه‌های درمانی، شیمی‌درمانی و پرتو درمانی عوارض جانبی بیشتری دارد، زیرا این روش‌ها علاوه بر سلول‌های سرطانی بر سلول‌های سالم نیز اثر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمولا افرادی که تحت روش‌های درمان سرطان قرار می‌گیرند، دچار خستگی و ریزش مو می‌شوند؛ دیگر عوارض جانبی شیوه‌های درمان سرطان شامل حالت تهوع و استفراغ، تغییر اشتها، تغییر خلق و خو و مشکلات مربوط به خواب می‌شود؛ در بعضی موارد، شیمی‌درمانی به بروز مشکلات قلبی و عصبی طولانی مدت یا مشکلات باروری منجر می‌شود.

گروهی از محققان آمریکایی در مورد احساس بیماران نسبت به تاثیرات جانبی روش‌های درمانی سرطان، مطالعه‌ جدیدی انجام دادند. آن‌ها براین نیل بدین هدف داده‌های سلامت بیش از ۴۰۰ فرد را که طی پنج سال گذشته تحت پرتو درمانی قرار گرفتند، بررسی کردند. علاوه بر روش پرتو درمانی، ۴۱ درصد افراد شرکت‌کننده در مطالعه، شیمی‌درمانی شدند و ۵۲ درصد آن‌ها تحت عمل جراحی قرار گرفتند. از میان هر پنج نفر شرکت‌کننده، یک نفر  تمایل داشت قبل از شروع درمان، اطلاعات بیشتری در مورد عوارض جانبی این روش‌ها به دست آورد.

طی انجام این مطالعه محققان از افرادی که بیش از یک روش درمانی را تجربه کردند، خواستند برای شدت تاثیرات جانبی این روش‌ها، امتیازی را از صفر تا ۱۰۰ در نظر بگیرند. نتایج بررسی‌های جدید نشان داد شیمی‌درمانی با میانگین ۶۳ نمره، بیشترین عوارض جانبی را به همراه دارد. عمل جراحی با امتیاز  ۴۷ و پرتو درمانی با نمره ۴۵ به ترتیب دومین و سومین رتبه را به خود اختصاص دادند. 

نتایج این مطالعه در مجله Oncology Practice منتشر شده است.

کد خبر 398879

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های پزشکی سرطان روش های درمان شیمی درمانی پرتو درمانی عوارض جانبی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۶۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، از امپراتوران روم گرفته تا جان دی. راکفلر که به اولین میلیاردر جهان تبدیل شد، دنیا شاهد زندگی ثروتمندان بسیاری بوده است. اما ثروتمندترین افراد حال حاضر جهان کجا زندگی می کنند؟ اینفوگرافیک زیر، کشورهایی را که بیشترین تعداد میلیاردرها را در سال ۲۰۲۴ در خود جای داده اند را نشان می دهد.

کشورهای دارای بیشترین میلیاردرها در سال ۲۰۲۴

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از روزیاتو، طبق فهرست ثروتمندان جهان Hurun در سال ۲۰۲۴، چین ۸۱۴ میلیاردر دارد که بیشترین تعداد میلیاردرها در جهان است. چین علیرغم حفظ رتبه اول، طی یک سال ۱۵۵ میلیاردر را از دست داد، در حالی که ایالات متحده ۱۰۹ میلیاردر به دست آورد. شکاف بین دو کشور اکنون به ۱۴ میلیاردر کاهش یافته است.

ایالات متحده و چین با هم نزدیک به نیمی از ۳,۲۷۹ میلیاردر جهان را در خود جای داده اند. پس از آنها هند با ۲۷۱ میلیاردر و بریتانیا با ۱۴۶ میلیاردر قرار دارند.

با این حال، در مجموع، کشورهای اروپایی شش کشور از ۱۰ کشور برتر و هشت کشور از ۲۰ کشور برتر با بیشترین تعداد میلیاردرها هستند.

به طور طبیعی، بزرگترین اقتصادهای جهان در تعداد میلیاردرها بیش از حد حضور دارند، زیرا فرصت های بیشتری برای تولید ثروت فراهم می کنند.

سوئیس، سنگاپور و سوئد از این نظر با دیگر کشورها فرق می کنند و تنها یکی از آنها در بین ۲۰ اقتصاد برتر از نظر تولید ناخالص داخلی قرار دارند. تصور می‌شود که هر سه کشور دارای نرخ‌های مالیاتی بالایی هستند که معمولاً برای ثروت اندوزی مفید نیستند. اما برداشت ها می تواند گمراه کننده باشد. به عنوان مثال، سوئد مالیات بر ارث، نرخ ثابت بر عایدی سرمایه و نرخ مالیات شرکتی ۲۱ درصدی ندارد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902620

دیگر خبرها

  • استقبال اوسمار از زنی که قبل از شیمی درمانی به دیدن بازی پرسپولیس رفت+ ویدئو | صحبت های احساسی در تمرین سرخ ها
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک
  • (اینفوگرافیک) کدام کشور‌ها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان را دارند؟
  • زن پرسپولیسی قبل از شیمی درمانی در ورزشگاه آزادی؛ به دخترم قول داده بودم!
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی