Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شرط اول شمول معافیت مالیاتی بدون شک شفافیت مالی است، یعنی اظهارنامه های مالیاتی باید زمان مقرر خود و به درستی ارائه شود. در این صورت حمایت هم از بخش هنر و فرهنگ امکان پذیر خواهد بود. تاریخ انتشار: 12:01 - 11 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۳۰۹۴

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، همایون امیرزاده مدیر روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی گفت‌وگویی که در شبکه خبر داشت، پیرامون حذف معافیت مالیات در بخش فرهنگ و هنر گفت: پیش از این مصوب گردید که تمامی بخش‌های مطبوعاتی، قرآنی، فرهنگی، هنری و رسانه‌ای که دارای مجوز فعالیت از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند مشمول مالیات با نرخ صفر درصد خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا ادامه داد: ما جمعیت بسیار زیادی در عرصه فرهنگ و هنر داریم که با درآمدزایی بسیار پایین مشغول به انجام کار فرهنگی هستند، اگر ما به فکر تولیدات فاخر بوده و به حمایت موثر از عرصه فرهنگ فکر می‌کنیم در واقع باید به این عرصه کمک کنیم.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه گفت‌وگوی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس پیرامون طرح معافیت مالیاتی بخش فرهنگ و هنر اینجا کلیک کنید

وی درباره آمار بخش‌های فرهنگی که شامل معافیت مالیاتی شده‌اند اضافه کرد: این معافیت مالیاتی صرفاً دویست هزار نفر در بخش هنر، ۳۵۰۰ موسسه قرآنی، ۴ هزار ناشر فعال و ۱۵۰۰ کتابفروشی را شامل می‌شود. البته شاید میان تمامی این افراد ۱۰۰ نفر درآمد بالا داشته باشند، اما در کل واقعا این طور نیست.

امیرزاده درباره مالیات کنسرت‌ها ادامه داد: در بخش کنسرت‌ها ارائه مالیات فرآیند خاص خود را دارد، اما در آن بخش هم افرادی هستند که درآمدزایی بالایی ندارند و اینطور نیست که تمامی درآمد کنسرت به یک شخص خاص برسد. 

مدیر روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شرط اصلی معافیت مالیاتی را اعلام و خاطرنشان کرد: شرط اول مشمول معافیت مالیاتی بدون شک شفافیت مالی است، یعنی اظهارنامه های مالیاتی باید در زمان مقرر خود و به درستی ارائه شوند، در این صورت حمایت هم از بخش هنر و فرهنگ امکان پذیر خواهد بود. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: همایون امیرزاده معافیت مالیاتی هنرمندان وزارت فرهنگ و ارشاد قانون معافیت مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۶۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟

نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت تامین نظر شورای نگهبان مواردی را تصویب کردند که به موجب آن افراد غیرتجاری مشمول معافیت مالیات بر عایدی سرمایه می‌شوند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ایرادات شورای نگهبان در ماده ۲۵ طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را رفع و تصویب کردند.

بند (الف) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

الف- در هر سال مجموع درآمد‌های موضوع ماده (۱۲۴) این قانون برای اشخاص غیرتجاری تا آستانه پنج برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۰ میلیارد ریال هر یک بیشتر باشد، در آن سال معاف از مالیات موضوع این فصل و نسبت به مازاد آن، مشمول مالیات با نرخ ماده (۱۳۱) این قانون است.

بند (ب) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ب- هر شخص غیرتجاری ایرانی بالای ۱۸ سال، در طول عمر خود در مجموع تا آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون، معاف از مالیات موضوع این فصل است. استفاده از این معافیت در هر سال بنا به درخواست اشخاص موضوع این بند از طریق کارپوشه غیرتجاری است و درصد (سهم) استفاده از معافیت این بند در هر سال از میزان باقیمانده آستانه مذکور که در سال‌های آتی قابل استفاده است، کسر می‌گردد. اشخاص فوق در طول عمر خود، حداکثر سه سال می‌توانند نسبت به درخواست و استفاده از این معافیت اقدام کنند.

بند (ج) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ج ـ به‌منظور تسهیل معاملات سرپرست خانوار از قبیل فروش کالا‌های مستعمل، نصاب بند «الف» این ماده برای اشخاص مذکور معادل است با ۶ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۴ میلیارد ریال هر یک که بیشتر باشد و نصاب موضوع بند (ب) این ماده، معادل است با ۱۲۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون.

بند (د) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

د- در صورتی که در طول سال، مجموع درآمد‌های موضوع ماده (۱۲۴) اشخاص غیرتجاری از میزان آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون بیشتر شود، مابه‌التفاوت از مجموع مقادیر مذکور این ماده به‌صورت علی‌الحساب مشمول پرداخت مالیات به نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون می‌شود.

شخص مذکور مکلف است ظرف ۱۰ روز کاری از تاریخ اعلام سازمان، نسبت به صدور، اصلاح یا ابطال صورتحساب الکترونیکی مربوط یا پرداخت یا ترتیب پرداخت مالیات یا ارائه ضمانت به میزان مالیات متعلق اقدام نماید؛ در غیر این صورت اشخاص موضوع بند (الف) ماده (۱۱) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان موظف‌اند با اعلام بانک مرکزی به میزان مالیات مذکور، وجوه متعلق به شخص بدهکار را تا زمان انجام اقدامات فوق در حساب وی مسدود نمایند.

تبصره – آیین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از تاریخ لازم‎الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان با همکاری بانک مرکزی تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

دیگر خبرها

  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • مالیات بر سوداگری، صیاد دلالان نه مردم عادی
  • معافیت‌های خودرو در طرح مالیات بر عایدی سرمایه
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • اشخاص غیرتجاری مشمول معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه شدند
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • یکشنبه‌های الگونمایی؛ این هفته «ایران جوان بمان(جمعیت)»
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است