Web Analytics Made Easy - Statcounter

دارنده جایزه پژوهشگر جوان کامستک از طراحی و توسعه نرم‌افزار سنجش کمی تاب‌آوری شبکه‌ توزیع برق کشور و اولویت‌بندی راهکارهای بهبود آن خبر داد و گفت: این طرح آخرین فعالیت پژوهشی من با شرکت توانیر است که بصورت عملی نیز در حال پیاده‌سازی است.

دکتر فرخ امینی‌فر، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که رقابت این جایزه توسط کمیته دائمی علم و فناوری (کامستک) سازمان همکاری‌های اسلامی با عضویت ۵۷ کشور طراحی و برگزار می‌شود، اظهار کرد: هدف از اهدای این جایزه ترغیب و تشویق پژوهشگران جوان کشورهای اسلامی و قدردانی از زحمات آن‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برگزاری همایش‌های علمی، ایجاد شبکه‌های مجازی دانشگاهی و طرح‌های تبادل اساتید و دانشجویان را از دیگر برنامه‌های این کمیته برشمرد و افزود: هدف اصلی این فعالیت‌ها ارتقای توانمندی‌ها، قابلیت‌ها و ظرفیت‌های پژوهشگران کشورهای اسلامی و هم‌افزایی آن‌ها برای دستیابی به پیشرفت‌های چشمگیر در حوزه‌های علم و فناوری است.

عضو هیئت علمی گروه مهندسی قدرت دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران تصریح کرد: تمرکز اصلی فعالیت‌های پژوهشی من در حوزه مطالعات پایایی و تاب‌آوری شبکه‌های برق و روش‌های بهبود آن‌ها است. ما بدنبال طراحی و توسعه ابرازها، فناوری‌ها و رهیافت‌هایی هستیم که برق‌رسانی به مشترکین در شرایط بهره‌برداری عادی شبکه و نیز در شرایط بحران (وقوع حوادث طبیعی شدید) استمرار یابد و در صورت بروز خاموشی، برق‌رسانی به سرعت بازیابی شود. شرکت توانیر، شرکت مدیریت شبکه برق ایران، شرکت توزیع نیروی برق استان تهران و شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران از جمله همکاران ما در اجرای پژوهش‌های کاربردی هستند.

دکتر امینی‌فر با اشاره به همکاری موفق خود با شرکت‌های تابعه وزارت نیرو گفت: بدلیل شرایط دشوار اقتصادی، انعقاد طرح‌های پژوهشی با شرکت‌های دولتی در کشور ما محدود و بسیار زمان‌بر است. در چنین شرایطی کلید موفقیت جلب اعتماد فنی کارفرما و داشتن پشتکار همراه با صبوری است.

وی افزود: البته مشکل عمده دانشگاه‌های ما در انجام پژوهش‌های کاربردی و ایجاد ثروت برای دانشگاه، اساتید و دانشجویان، کوچک بودن صنعت با مالکیت و مدیریت بخش خصوصی است که علت آن تمامیت‌خواهی بخش‌های دولتی و حاکمیت بلامنازع آن‌هاست.

دارنده جایزه پژوهشگر جوان کامستک ادامه داد: کلید این بحران و حل مشکل اشتغال تحصیل‌کردگان اجازه فعالیت بخش خصوصی بصورت ساده و آزاد (بدون دخالت و حتی حمایت دولت) است و دولت تنها باید از افزایش کیفیت محصولات و خدمات اطمینان حاصل کند. در چنین شرایطی بخش خصوصی راه موفقیت خود را پیدا کرده و رقابت موجود به تعدیل قیمت‌ها خواهد انجامید. بهترین مثال این شرایط موفقیت صنعت مسکن کشور است که به علت دخالت نداشتن دولت، همواره رو به رشد بوده و بخش مهمی از سرمایه بخش خصوصی را جذب می‌کند.

دکتر امینی‌فر مهم‌ترین بحران دانشگاه‌ها را استعفا و مهاجرت اساتید جوان دانست و گفت: انصاف نیست در مقایسه شرایط اعضای هیئت علمی داخل و خارج کشور، همه معایب داخل با مجموع مزایای خارج قیاس شود. حتماً باید جمیع جهات مدنظر قرار گیرد و در این صورت احتمالاً برخی مزایای نسبی کار در داخل کشور آشکار می‌شود. شرایط دشوار اقتصادی دانشگاه‌ها نویدبخش آینده روشنی در ارتباط با وضع معیشتی اساتید نیست. از این‌رو اساتید جوان باید بدنبال کسب درآمد از فعالیت‌های پژوهشی و تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان باشند.

وی یادآور شد: در دریافت جایزه کامستک، از حمایت خانواده‌ام سپاسگزارم، هم‌چنین از زحمات اساتید و دانشجویانم قدردانی می‌کنم  و همراهی مسئولان دانشگاه تهران را ارج می‌نهم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تهران شبکه توزیع برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۶۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، سیدحامد عاملی در نشست بررسی مسائل و پروژه‌های شاخص شهرستان خلخال اظهار کرد: مدیران باید تا سفر بعدی به شهرستان خلخال پروژه‌های مصوب دور‌های گذشته سفر شهرستانی را بر اساس زمان‌بندی اجرا و گزارش آن را ارائه کنند.
وی با اشاره به برخی نیاز‌های ضروری خلخال از جمله احداث مدرسه، افزود: کارشناسی دقیق مکان و نیازسنجی تعداد کلاس و شروع عملیات اجرایی ضروری است.
استاندار اردبیل گفت: اجرای اردوگاه دانش‌آموزی در خلخال نیز از جمله موضوعات مورد نیاز دانش‌آموزان بوده و لازم است جزو مصوبات سفر بعدی به این شهرستان باشد.
عاملی با اشاره به نیازمندی‌های خلخال از جمله جاده کلور - درام، آب هشتجین و کلور، شبکه فاضلاب کلور، سد‌های معیشتی شهرستان و اردوگاه ازناو - خلخال، تصریح کرد: مدیران برای آغاز اجرای این پروژه‌ها و یا جلوگیری از غیرفعال شدن اجرا، پیگیری‌های لازم را داشته باشند.
در این نشست که در ادامه نشست‌های بررسی مسائل پروژه‌های شاخص شهرستان‌های استان اردبیل برگزار شد، موضوعات دیگری، چون مشکلات مربوط به معدن و موضوعات مرتبط با دستگاه‌های کشاورزی، راهداری و آموزش‌وپرورش هم مطرح و راهکار‌های لازم برای رفع مشکلات و تسهیل امور اتخاذ شد.

دیگر خبرها

  • نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • باد و باران باعث خسارت به ۳۷ اصله پایه شبکه برق سیستان و بلوچستان شد
  • رنگرز: توقع از کشتی‌ در المپیک باید همان یک نشان طلا باشد/ از ابتدا هم اولویت و هدفگذاری ما صرفاً کسب ۶ سهمیه نبوده
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد
  • بهبود پایداری شبکه برق فوق توزیع منطقه دشت آزادگان
  • آغاز فصل نوغانداری در مازندران
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد