Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، این تفاهم نامه در محل خانه معدن ایران و با حضور رییس اتحادیه حفاران غیرنفتی، مدیرعامل صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی و رییس خانه معدن ایران به امضا رسید.

رضا اشرف سمنانی رییس اتحادیه حفاران غیر نفتی در این مراسم با بیان اینکه اکتشافات الزام بخش معدن و پایه اکتشافات حفاری است، عنوان کرد: با این وجود ما هنوز با اکتشافات روز دنیا فاصله داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از تجهیزات حفاری امکان تولید در داخل کشور را ندارد، تصریح کرد: به همین منظور نیاز به تامین مالی برای خرید این تجهیزات وجود دارد و به همین دلیل ما در اتحادیه حفاران غیرنفتی به دنبال تامین مالی خرید این تجهیزات از طریق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های معدنی هستیم.

فرید دهقانی مدیرعامل صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی در ادامه این مراسم در رابطه با توسعه بخش معدن عنوان کرد: از مدت‌ها پیش در پی آن بوده‌ایم که بتوانیم حمایت موثری از بخش حفاری داشته باشیم و چون توسعه معدن باید از ابتدای زنجیره آغاز شود در نتیجه نوع حمایت از اکتشافات و حفاران غیرنفتی در این رابطه می‌تواند بسیار موثر واقع شود.

مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های معدنی با بیان اینکه حمایت‌های لازم را برای تامین مالی تجهیزات حفاری اکتشافی خواهیم داشت، افزود: در توافقی با دو بانک ملت و صنعت و معدن در زمینه تامین مالی خرید تجهیزات حفاری که بانک‌های اصلی تامین کننده منابع حفاری هستند در این راه گام برداشته‌ایم و امیدواریم این توافق بتواند مسائل موجود در این بخش را حل کند.

دهقانی با تاکید بر اینکه با توجه به توافق نامه فوق فکر می‌کنم تضامین لازم را از کارفرما دریافت کنیم، تصریح کرد: امیدواریم این تفاهم نامه حالت اجرایی به خود بگیرد و تا پایان سال اولین تامین مالی برای خرید بخشی از تجهیزات مورد نیاز را در این بخش داشته باشیم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با افزایش سرمایه در سال جاری و سال آینده صندوق افزایش تسهیلات در بخش حفاری و توسعه را در بخش اکتشافات داشته باشیم.

محمدرضا بهرامن رییس خانه معدن ایران در ادامه مراسم با بیان اینکه در هرکجا که به دنبال توسعه بخش معدن هستیم باید به حفارى و به تبع آن اکتشافات توجه زیادی داشته باشیم، تاکید کرد: بدون امر حفاری و اکتشافات توسعه این بخش غیرممکن است و صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های معدنی می‌تواند در توسعه حفارى‌ها نقش بسیار موثری داشته باشد.

رییس خانه معدن ایران با اشاره به اینکه امروز سیاست ما ایجاد صندوق مشارکت در توسعه بخش حفارى است، ادامه داد: امکانات موجود پاسخگوى نیازهاى آینده در این بخش نخواهد بود و به همین دلیل باید به دنبال افزایش تامین مالى در حوزه حفارى باشیم.

وی افزود: خدمات اتحادیه حفاران غیرنفتی هم در نهایت به بخش معدن کشور بازمی‌گردد و امیدواریم این تفاهم نامه تا پایان سال منجر به اجرایی شدن یکی دو مورد از تامین تجهیزات این بخش شود.

بهرامن با تاکید بر اینکه احساس می‌کنم صندوق در زمینه تامین مالی به هر میزانى با مشکل مواجه نشود، تصریح کرد: ما به دنبال افزایش سرمایه صندوق بیمه فعالیت‌هاى معدنى هستیم و به همین دلیل باید در حفارى با پتانسیل‌هاى موجود در کشور توسعه مورد نیاز را داشته باشیم و نیاز است این توسعه در کوتاه‌ترین زمان ممکن اتفاق بیفتد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: معدن بخش معدن اکتشاف معدنی خانه معدن ایران توسعه معادن صندوق بیمه فعالیت های معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۷۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تذکر چندباره بذرپاش به زیر مجموعه وزارت اقتصاد / صندوق تامین خسارت بدنی به تکلیف قانونی خود عمل کند

مهرداد بذرپاش به تلاش‌ها برای انجام ندادن تکالیف قانونی در زمینه رفع نقاط حادثه خیز واکنش نشان داد و گفت: صندوق تامین خسارت بدنی باید به تکالیف قانونی خود عمل کرده و از منابع صندوق برای رفع نقاط حادثه خیز استفاده کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی، گفت: رئیس جمهوری دستور داده‌اند تا از محل اعتبارات صندوق تامین خسارت‌های بدنی، ۳۰ هزار میلیارد ریال برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد، اما عده‌ای تلاش می‌کنند مانع از انجام این تکلیف بشوند.

وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از منابع این صندوق را به سپرده بانکی تبدیل کرده و سود دریافت می‌کنند، نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و خواستار عمل کردن این صندوق به تکالیف قانونی شد.
 
وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: رفع نقاط حادثه خیز با کاهش تصادفات فوتی و جرحی به صورت مستقیم، موجب کاهش پرداخت خسارت توسط صندوق می‌شود؛ بنابراین گزارش، اسفند ماه سال گذشته هم بذرپاش با انتقاد به سیاست‌های صندوق خسارت‌های بدنی که از زیر مجموعه‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی است گفته بود: مقرر بود منابعی از صندوق خسارت‌های بدنی به منظور رفع نقاط حادثه خیز تأمین شود که تاکنون حتی یک ریال آن تأمین نشده است.

دیگر خبرها

  • گلایه وزیر راه از بدعهدی صندوق تامین خسارت بدنی​
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان؛ دولت برنده است یا مجلس؟
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان / دولت برنده است یا مجلس؟
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • تذکر چندباره بذرپاش به زیر مجموعه وزارت اقتصاد / صندوق تامین خسارت بدنی به تکلیف قانونی خود عمل کند
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است