Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@06:39:14 GMT

«ایدز» از چه راه‌هایی منتقل نمی‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۳۷۳۰۹

«ایدز» از چه راه‌هایی منتقل نمی‌شود؟

خبرگزاری میزان- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: آن چه ما را در معرض خطر ابتلا به ویروس اچ آی وی (ایدز) قرار می‌دهد زندگی در کنار افراد مبتلا به این بیماری نیست بلکه انجام رفتار‌های پرخطر است. تاریخ انتشار: 14:35 - 11 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۳۱۶۰

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، مهدی حسینی زاده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اظهار داشت: ویروس اچ‌آی‌وی (ایدز) از راه‌هایی نظیر دست دادن، کنارهم نشستن، درآغوش کشیدن، روبوسی، عطسه، سرفه، استفاده از ظروف غذاخوری، حوله یا لباس مشترک، استفاده از توالت، حمام و استخرعمومی، تلفن عمومی، دستگیره، وسایل نقلیه عمومی، گزش حشرات و نیش پشه به فرد انتقال پیدا نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز بهداشت خوزستان در خصوص ارائه خدمات در خصوص این بیماری گفت: افراد متمایل به آگاهی از وضعیت ابتلا به اچ‌آی‌وی خود می‌توانند به مراکز مشاوره و پایگاه‌های مشاوره بیماری‌ها در شهرستان‌ها مراجعه کنند.

وی افزود: خدمات آموزشی و مشاوره، آزمایش تشخیص اچ‌آی‌وی، خدمات پیشگیری و کاهش آسیب در مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری ارائه می‌شود و خدمات مراقبت و درمان برای مبتلایان رایگان و محرمانه است.

بیشتر بخوانید:
چرا برج میلاد امشب قرمز می شود؟

ایدز نوعی بیماری است که در دستگاه ایمنی و توسط ویروس نقص ایمنی (HIV) ایجاد می‌شود.

بیماری ناشی از ویروس HIV دارای سه مرحله اصلی است. در مرحله اول (عفونت حاد) فرد ممکن است برای مدت کوتاهی بیماری شبه آنفلوآنزایی را تجربه کند. به همین دلیل معمولا این بیماری تا یک دوره طولانی بدون هیچ علائمی دنبال می‌شود که به این مرحله از بیماری، دوره نهفتگی گفته می‌شود.

هر چقدر که بیماری پیشرفت یابد، تداخل بیشتری با سیستم ایمنی بدن پیدا می‌کند و باعث می‌شود که افراد به عفونت‌هایی مانند عفونت و سرطان‌های فرصت‌طلب و تومور دچار شوند، البته معمولا در افرادی که دستگاه ایمنی بدن آن‌ها به خوبی عمل می‌کند تأثیرگذار نیست. در نهایت بیماری زمانی وارد مرحله سوم یا ایدز خواهد شد که شمار سلول‌های CD ۴+ T به کمتر از ۲۰۰ سلول در هر میکرولیتر برسد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ایدز سیستم ایمنی بدن اچ آی وی ویروس ایدز تشخیص ایدز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۷۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ رئیس اداره حقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد البرز گفت: در سال گذشته ۱۲۰ وکیل نیکوکار خدمات قضایی، معاضدت و مشاوره حقوقی رایگان به بیش از ۳۰۰۰ مددجوی البرزی ارائه کردند.   طاهره شهبازی از راه‌اندازی میز خدمت حقوقی در این نهاد خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ وکلای نیکوکار در دفاتر و مراکز کمیته امداد امام خمینی (ره) استان حضور یافتند و به ۴۵۰ مددجوی مورد حمایت البرزی خدمات مشاوره حقوقی ارائه کردند.   او با اشاره به اینکه مشاوره‌های حقوقی و خانواده نقش بسزایی در پیشگیری از وقوع مشکلات و ایجاد نابسامانی‌های اجتماعی در جامعه دارد، افزود: توسعه ارائه خدمات قضایی و آموزشی رایگان به مددجویان کمیته امداد (ره) جز برنامه‌های این نهاد است که می‌تواند نقش بسیار مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و پرونده‌های قضایی داشته باشد.   شهبازی با قدردانی از وکلای دادگستری البرز، مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه استان به لحاظ تعامل و همکاری خوب با این مجموعه، گفت: کانون وکلا و مرکز مشاوران قوه قضاییه نقش مهمی در حل مشکلات حقوقی مددجویان کمیته امداد (ره) دارند چرا که بسیاری از مددجویان توان پرداخت حق وکالت را ندارند.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • تشکیل هیئتی مشورتی در حوزه امنیت هوش مصنوعی
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی