Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد طاهری در گفت و گو با خبرنگار ایلنا گفت: در سال های قبل به خاطر  نبود برخی از  امکانات و خشکسالی ها شاهد مهاجرت روستاییان به شهرها بودیم اما با نگاه ویژه دولت امروز تمامی روستاهای بالای 20 خانوار بخش مرکزی به جز روستای آقا مهدی از نعمت راه آسفالت برخوردار هستند و با نزولات جوی که امسال داشتیم روند مهاجرت روستاییان از شهرها به روستاها افزایش پیدا کرده است و کشاورزی منطقه کوهپایه رونق گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اجرای پروژه گازرسانی به روستاهای منطقه کوهپایه اشاره کرد و گفت: این پروژه شامل8 روستا از بخش مرکزی و 3 روستا از بخش انابد است که با اعتباری بالغ بر 22 میلیارد تومان ظرف 360 روز اجرا و این پروژه طبق قرارداد انجام شده شرکت گاز با پیمانکار در هفته دولت سال 99 تکمیل و مردم این روستاها از نعمت گاز بر خوردار می شوند.

وی اظهارداشت: تنها روستای آقا مهدی از توابع بخش مرکزی بردسکن باقی می ماند که با توجه به دور بودن آن از شبکه گاز پی گیر این هستیم مثل شبکه آبرسانی و برق رسانی آنها که از سبزوار تامین شده است شبکه گاز آنهارا از این طریق  اجرا کنیم.

بخشدار مرکزی بردسکن توجه به اشتغال روستاییان را مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از برنامه های اولویت دار با کمک  دو معین اقتصادی و بنیاد برکت ایجاد مشاغل روستایی براساس ظرفیت و پتانسیل های هر روستا است که در این رابطه گام های خوبی در بحث اجرای طرح مدل مثلث توسعه اقتصادی استاندار  برداشته شده است.

طاهری از تشکیل انجمن خیرین روستایی  در روستاهای بخش مرکزی خبرداد و گفت: بنای ما براین است مشکلات قابل حل در روستاها را با استفاده از ظرفیت خیران هر روستا مرتفع کنیم که دراین رابطه  نشست هایی با معتمدین و نخبگان روستایی برگزار کرده ایم.

وی همچنین از راه اندازی تعاونی های اعتبار در روستاهایی که به لحاظ اقتصادی ظرفیت خوبی دارند در آینده نزدیک خبرداد و گفت: تمامی  پتانسیل ها و ظرفیت ها و مشکلات روستاها از طریق دهیاران و شوراهای اسلامی در حال بررسی است و براساس ظرفیت و پتانسیل هر روستا افق توسعه و عمران  آن روستا را ترسیم کنیم.

وی توجه به توسعه گردشگری را مورد تاکید قرار داد و گفت: با توجه به موقعیت خوبی که منطقه کوهپایه به لحاظ آب و هوایی و تفرجگاهی دارد می توان در اکثر روستاهای این منطقه بوم گردی ایجاد شود که به دنبال این هستیم رباط کبودان که جز آثار تاریخی و ثبت شده در فهرست آثار ملی می باشد پس از  15 سال بلاتکلیفی به بخش خصوصی واگذار شود که قراردادهای آن از طریق اداره کل اوقاف و میراث فرهنگی استان در حال انجام است که بزودی این مهم تحقق پیدا می کند.

وی از مهم ترین مشکلات روستاهای بخش مرکزی به ویژه منطقه کوهپایه بردسکن را فرسوده بودن شبکه آبرسانی و کم عرض بودن جاده ها و آسفالت نامناسب ، عدم آنتن دهی تلفن همراه  و شبکه های تلویزیون بیان کرد.

وی به نقش خبرنگاران در توسعه و آبادانی شهرستان ها اشاره کرد و گفت: خبرنگاران به عنوان پل ارتباطی بین مردم و مسئولان می توانند در پی گیری مشکلات و انتقال آن به مسئولان نقش تاثیرگذاری داشته باشند و خبرنگاران می توانند به عنوان مشاوران و بازوان مسئولان در حل مشکلات و شناسایی استعدادها  و ظرفیت های هر منطقه  کمک خوبی را به مدیران داشته باشند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خشکسالی دبی سیل کشاورزی گفتگو با ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۷۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی

   

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در حاشیه مراسم بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی به شهر‌های شازند و آستانه و ۱۰ روستا از اجرای شتابان طرح‌های حوزه آبرسانی در کشور توسط دولت خبر داد.

هاشم امینی با اشاره به برنامه دولت برای آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا، گفت: طی دو سال گذشته طرح جهاد آبرسانی در پنج هزار و ۲۰۰ روستا اجرا شده و تا پایان سال جاری در مابقی روستا‌ها به بهره‌برداری خواهد رسید.

او با بیان اینکه استفاده از ظرفیت پساب صنایع، برنامه محوری صنعت آب و فاضلاب برای حفاظت از منابع آبی است، افزود: در بخش فاضلاب ۷۵ طرح در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه تعریف شده است که شاخص برخورداری فاضلاب در کشور را به ۵۷ درصد خواهد رساند و یکی از این طرح‌ها تصفیه‌خانه‌ی فاضلاب شازند است که با تکمیل این طرح مردم از ثمرات آن بهره‌مند شوند.

امینی با قدردانی از تلاش‌های استاندار مرکزی، گفت: با توجه به رصدی که در کل کشور داریم استان مرکزی یکی از استان‌هایی است که در دو سال گذشته در جهت سیاست‌های دولت مردمی، جریان خدمت در آن شتاب گرفته است. 

در حاشیه‌ افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی، کلنگ‌زنی آغاز نصب انشعاب فاضلاب شهر‌های شازند و آستانه با حضور استاندار مرکزی و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • استقبال از پیکر مطهر دو شهید گمنام دفاع مقدس
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد
  • ظرفیت نخبگان بسیجی قم در رونق تولید باید به کار گرفته شود