Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول امور وقف و حقوقی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه حوزه علمیه خراسان بالغ بر 160 مدرسه خواهر و برادر فعال در سه استان دارد، گفت: بالغ بر 30 پروژه نیمه تمام در سطح سه استان وجود دارد که یکی از آنها حوزه علمیه امام رضا (ع) در شهرستان خلیل آباد است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ حجت الاسلام کاظمی، مسئول امور وقف و حقوقی حوزه علمیه خراسان شب گذشته در جمع خیرین حوزه علمیه امام رضا (ع) شهرستان خلیل آباد که در مهدیه این شهر برگزار شد، اظهار داشت: حوزه علمیه خراسان، دومین حوزه علمیه جهان تشییع است و اعضای شورای عالی این حوزه به حکم مستقمیم ولی امر مسلمین مقام معظم رهبری منصوب شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حوزه علمیه خراسان بالغ بر 160 مدرسه خواهر و برادر فعال در سه استان دارد، خاطرنشان کرد: بالغ بر 30 پروژه نیمه تمام در سطح سه استان وجود دارد که یکی از آنها حوزه علمیه امام رضا (ع) در شهرستان خلیل آباد است.

مسئول امور وقف و حقوقی حوزه علمیه خراسان ادامه داد: نگاهی که در حوزه های علمیه از قدیم الایام وجود داشته و هم اکنون نیز وجود دارد کما اینکه برخی دنبال این هستند که اینطور نگاه ها را کم کنند و حوزه ها را به سمت دیگری ببرند.

وی با تاکید بر اینکه اگر آینده ای بخواهد برای حوزه‌ها باقی بماند باید حوزه ها انقلابی، از دل مردم و با مردم باشند، تصریح کرد: باید حوزه ها مردمی باشد و به این شکل مسیر خود را ادامه دهد.

وی همچنین در ادامه اذعان کرد: پدر شهید یزدانی واقف حوزه عملیه امام رضا (ع) در شهر خلیل آباد هستند و امیدواریم با کمک مردم به مسیر خود و برنامه هایی که دارد ادامه دهد.

کاظمی عنوان کرد: انقلاب اسلامی به واسطه امام و رهبری به گونه ای در جهان عمل کرده است که امروز پرچمدار حق نبرد بین حق و باطل جایی جز جمهوری اسلامی و مکتبی جز مکتب تشییع نیست.

100 دانشکده در جهان رشته شیعه پژوهی دارند

وی با بیان اینکه تا قبل از انقلاب اسلامی زمانی که در دانشگاه های اروپایی، مطالعاتی صورت می گرفت نسبت به اسلام چیزی از شیعه پیدا نمی شد، تشریح کرد: بعد از انقلاب اسلامی کار به جایی رسید که امروزه بالغ بر 100 دانشکده در جهان رشته شیعه پژوهی طراحی کرده اند که بالغ بر 5 تا از این دانشکده ها در حیفا اسرائیل است.

این مقام مسئول در پایان با تاکید بر اینکه زمانی که تاثیر مکتب اهل بیت را در اتفاقات جهان دیدند به دنبال ایجاد رشته شیعه پژوهی افتاده اند، ابراز کرد: دشمن امروزه به صورت ویژه از متلاشی کردن خانواده شیعه تا به هم گسیختگی قلوب شیعیان برنامه ریزی کرده است و از تجمع مومنان و برنامه ریزی برای یک کار ارزشمند هراس دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۸۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی، گفت: خسارت سیل به تأسیسات و زیرساخت‌های استان در حال ارزیابی است البته تا دهم اردیبهشت ماه جمع‌بنده شده و همچنان ادامه دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدعلی آخوندی امروز با اشاره به ارزیابی‌های صورت گرفته درباره میزان خسارت‌های سیل اخیر در استان، اظهار داشت: در بارندگی‌های اخیر که اکثر نقاط استان را متأثر کرد، ضمن برنامه‌ریزی برای پیگیری و آمادگی دستگاه‌های ذی‌ربط، به مردم و کشاورزان و دامداران نیز اطلاع‌رسانی گسترده صورت گرفت.

وی افزود: علی‌رغم بارندگی‌های بسیار شدید در زمان کم در بعضی نقاط مثل زیرکوه 64 میلی‌متر و خوسف 59 میلی‌متر، اما خوشبختانه خسارت جانی در پی نداشته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: به واسطه سیلاب‌های شدید و بارندگی همزمان با آن، خسارت زیادی به بخش‌های مختلف وارد شده که بیشترین این خسارت‌ها مربوط به زمین‌های کشاورزی، قنوات، جاده بین مزارع، عمران شهری، دیواره‌های حفاظتی و جاده‌های اصلی و فرعی و روستایی در سطح استان است.

آخوندی در گزارشی از میزان خسارت‌های واره به تأسیسات استان اشاره کرد و با بیان اینکه این ارزیابی‌ها تا دهم اردیبهشت‌ماه جمع‌بنده شده و همچنان ادامه دارد، گفت: سیلاب و بارندگی‌های اخیر بر اساس بررسی‌های اولیه به بخشی از زیرساخت‌‌های استان به ویژه کشاورزی و راه‌ها خسارت زد که مجموع ارزش آن 19 هزار و 553 میلیارد ریال برآورد شد.

وی به بیان جزئیات خسارات ناشی از سیل اخیر پرداخت و ادامه داد: سیلاب به 29 کیلومتر کانال انتقال آب در حوزه جهاد کشاورزی به مبلغ 185 میلیارد ریال، 125 استخر ذخیره آب بالغ بر 50 میلیارد ریال، 13 هزار و 200 هکتار باغات و مزارع به مبلغ 458 میلیارد ریال، 126 کیلومتر جاده‌های بین مزارع به مبلغ 480 میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه سیل به 101 رشته قنات به طول 34 کیلومتر به مبلغ 940 میلیارد ریال خسارت زد، عنوان کرد: 849 رأس دام سبک (95 میلیارد ریال) نیز در اثر جاری شدن سیل تلف شدند.

آخوندی به خسارت سیل اخیر به پنج واحد مرغداری و تأسیسات آبیاری و دامی روستایی به مبلغ 140 میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: بارندگی اخیر و جاری شدن سیل 130 میلیارد ریال به تأسیسات برق استان خسارت زد.

وی خسارت وارده به 10 بند خاکی و آبخیزداری را بالغ بر 600 میلیارد ریال و به پنج مورد سیل‌بند روستایی را بالغ بر 75 میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: در جریان این حوادث 5 هزار و 400 کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی بالغ بر 10 هزار میلیارد ریال خسارت دیده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه میزان خسارات به هزار و 635 ابنیه فنی نظیر  پل، آبنما و غیره بیش از  2 هزار و 200 میلیارد ریال است ادامه داد: این سیل به 4 هزار و 800 کیلومتر ایل راه عشایری بالغ بر 90 میلیارد ریال و 6 طرح هادی روستایی بالغ بر 180 میلیارد ریال و 48 واحد مسکونی حدود 100 میلیارد ریال خسارت زد.

آخوندی بیان کرد: خسارت وارده به 30 کیلومتر خطوط انتقال آب به مبلغ 590 میلیارد ریال و چهار حلقه چاه آب بالغ بر 40 میلیارد ریال است.

به گفته وی؛ براساس برآوردها سیلاب‌های شدید و بارندگی همزمان با آن، به دیواره‌های حفاظتی و لایروبی فوری رودخانه‌‌ها یک‌ هزار و 250 میلیارد ریال و سیل‌بند حفاظتی فرودگاه بیرجند 100 میلیارد ریال و عمران شهری معابر، آسفالت، کانال‌‌ها، پل‌ها و فضای سبز یک‌ هزار و 850 میلیارد ریال خسارت وارد کرده است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس جمهور بر فعال شدن پروژه منوریل قم
  • پیش‌بینی برداشت بالغ بر ۵۷۵ هزار تن‌ گندم آبی در خراسان رضوی
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • عملیات روسازی و ریل گذاری ۷۰ کیلومتر از پروژه راه آهن خراسان جنوبی
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست