Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد طرح معیشتی خانوار گفت: نتیجه ثبت‌نام‌ها برای دریافت کمک هزینه معیشتی خانوار تا سه هفته آینده اعلام می‌شود. به گزارش «جنوب نیوز»؛ حسین میرزایی امروز در برنامه زنده سلام صبح بخیر اعلام کرد: نتیجه ثبت‌نام کسانی که برای دریافت کمک هزینه معیشتی خانوار نام‌نویسی کرده‌اند، سه هفته ‌آینده اعلام می‌شود و از امروز مشکل ارسال پیامک برای این افراد رفع می‌شود و برای آنها پیامک ا رسال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه در استان تهران 57.2 درصد افراد مشمول دریافت کمک هزینه معیشتی حمایتی شده‌اند، گفت: در خود شهر تهران از هر 10 نفر به طور میانگین 2.5 تا 3 نفر کمک هزینه دریافت کردند، اما در استان سیستان و بلوچستان به طور میانگین 82.1 درصد از جمعیت مشمول دریافت کمک هزینه معیشت خانوار شده‌اند. 

میرزایی به خاطر اینکه به خاطر محدودیت منابع مجبور هستیم معیار برای افراد در نظر بگیریم، گفت: کسانی که در تهران ساکن هستند، اگر دارای خانه ملکی بالای یک میلیارد و 200 میلیون تومان باشند، مشمول نمی‌شوند، زیرا طبق اعلام بانک مرکزی در 6 آبان 98 قیمت هر متر مربع آپارتمان در تهران به طور میانگین 12.7 میلیون تومان بوده و عنوان مثال کسی که یک خانه 95 تا 96 متری دارد، ارزش آن بیش از یک میلیارد و 200 میلیون می‌شود و بنابراین به خاطر محدودیت منابع مشمول کمک هزینه معیشت نمی‌شود. 

وی همچنین از معیارهای دیگر برای آزمون وسع مالی این گونه اعلام کرد که مجموع درآمد و هزینه‌ها برای یک خانوار یک نفره 4 میلیون تومان، دو نفره 5 ، سه نفره 6، چهار نفره 7 و 5 نفره به بالاتر 8 میلیون تومان درامد در ماه در نظر گرفته؛ ارزش خودروی سواری بیش از 300 میلیون تومان و خودروی عمومی بیش از 400 میلیون تومان، ارزش خانه در تهران بیش از 1.2میلیارد تومان و در شهرستان‌ها بیش از 900 میلیون تومان در نظر گرفته شده؛ همچنین کسانی که از سال 94 به بعد سه سفر خارجی غیرزیارتی داشته باشند و یا کارفرمایانی که بیش از 3 کارگر بیمه شده داشته باشند، مشمول حمایت معیشتی نمی‌شوند. 

میرزایی همچنین در مورد این که باید از کارفرمایان و کارگران حمایت شود، گفت: برای حمایت از کارگر و تولید باید یک همگرایی در سیاست‌ها وجود داشته باشد و این بحث درستی است که باید از تولیدکننده حمایت شود. 

سخنگوی ستاد طرح معیشتی خانوار همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه اگر وزارت کار و رفاه اجتماعی چنین بانک اطلاعاتی دارد که به راحتی درآمد افراد را شناسایی می‌کند، چرا برای دریافت مالیات از ان استفاده نمی‌شود و این همه فرار مالیاتی افراد پولدار وجود دارد، گفت: ما در پایگاه رفاه ایرانیان اطلاعاتی می‌بینیم که گاهی با گفته افراد فرق دارد و اما سه هفته آینده نتیجه همه درخواست‌ها برای دریافت کمک هزینه معیشتی به صورت قطعی از طریق وزارت رفاه و قبل از واریزی بعدی کمک هزینه معیشتی اعلام می‌شود.

همچنین مجری برنامه گفت: 300 هزار خانوار ثروتمند هستند که بیش از یک میلیارد تومان گردش مالی در سال دارند، در حالی که حتی یک ریال هم مالیات نداند، چگونه این افراد شناسایی می‌شوند. 

میرزایی در پاسخ گفت: از طریق قراردادها، معاملات مسکن و سایر معاملات که باید به صورت شفاف اعلام شود این افراد شناسایی می‌شوند و کد رهگیری برای معاملات به خاطر همین مساله است که باید بنگاه‌های ملکی کد رهگیری به مردم بدهند و در این قضیه اگر درآمدها شفاف شود، کل مردم ایران برنده هستند و هم به نفع مردم و هم به نفع کشور است. 

وی در مورد کسانی که اعتراض خود را در سامانه حمایت اعلام کردند، گفت: کسانی که درخواست رسیدگی مجدد به حساب‌های خود دارند و کمک هزینه معیشتی نگرفتند با استفاده از شماره ملی و شماره حسابی که یارانه آنها در آن واریز می‌شود با ثبت‌نام در سایت Hemayat.mcls.gov.ir اقدام کرده و درخواست خود را در آن ثبت کنند و ما استعلام می‌گیریم و مجموع درآمد و هزینه خانوار در آن سنجیده می‌شود و به یک عددی می‌رسیم که نتیجه قطعی آن سه هفته آینده اعلام می‌شود و از امروز هم به سرپرستان خانوار پیامک داده می‌شود. 

سخنگوی ستاد طرح معیشتی خانوار همچنین گفت: 60 میلیون نفر در غالب 18 میلیون خانوار از افراد یارانه‌بگیر در مرحله اول کمک هزینه معیشتی دریافت کردند و 25 میلیون نفر از افراد جامعه طبق معیارهای وزارت رفاه مشمول این کمک هزینه نشده‌اند که اگر درخواست بدهند تقاضای آنها مورد رسیدگی قرار می‌گیرد که اگر مشمول شدند، در لیست دریافت کمک هزینه قرار می‌گیرند، وگرنه مشمول نمی‌شوند. 

منبع: فارس

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۸۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه آبزی‌پروری خرد معیشتی در سواحل روستایی بوشهر

سرپرست معاونت تکثیر و پرورش آبزیان شیلات استان بوشهر از توسعه پرورش آبزیان کوچک مقیاس و خرد معیشتی با مشارکت مردم در سواحل روستاهای استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تنگستان، علی قوام‌پور عصر امروز در همایش توسعه آبزی‌پروری خرد معیشتی با مشارکت مردم بندر خورشهاب شهرستان تنگستان با بیان اینکه طرح‌های پرورش ماهی در قفس با محوریت روستاهای ساحلی استان بوشهر در دستور کار قرار دارد اظهار داشت: در این زمینه با توجه به ظرفیت‌های سواحل استان پرورش ماهی در قفس در آبهای ساحلی تدوین شده است.

وی با تبیین پرورش ماهی در قفس کوچک مقیاس در سواحل استان بوشهر گفت: در این عرصه ظرفیت‌های اقتصادی روستاهای ساحلی استان بوشهر شناسایی شده است.

سرپرست معاونت تکثیر و پرورش آبزیان شیلات استان بوشهر اضافه کرد: در طرح‌های پرورش ماهی در قفس مشارکت شوراهای اسلامی و دهیاری‌ها در روستاهای ساحلی استان بوشهر ضروری است.

قوام‌پور با اشاره به افزایش ظرفیت پرورش ماهی در قفس در سطح استان بوشهر خاطرنشان کرد: تاکنون قفس‌های پرورش ماهی با ظرفیت 25 تن به بالا در خلیج‌فارس نوار ساحلی استان بوشهر نصب شده است.

وی در ادامه پرورش میگو در سواحل استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی امسال پرورش میگو در 7 هزار و 489 هکتار شده است که نسبت به سال قبل یک‌هزار و 300 هکتار افزایش یافته است.

استاندار بوشهر هم با اشاره به اجرا طرح‌های پرورش ماهی در قفس‌های کوچک در نوار ساحلی استان بوشهر با مشارکت روستاییان گفت: طرح پرورش ماهی در قفس‌های کوچک مقیاس برای مشارکت روستاییان در سواحل روستاها تهیه شده است.

احمد محمدی‌زاده یکی از مناطق اجرا طرح پرورش ماهی در قفس را بخش ساحلی تنگستان منطقه خورشهاب دانست و خاطرنشان کرد: مردم مناطق ساحلی اقدام ضمن ساخت‌های قفس‌های پرورش ماهی با ابتکار خود زنجیره ارزش آن هم شامل تهیه بچه ماهی برای پرورش فراهم کرده‌اند.

وی ادامه داد: این طرح نقش مهمی در توسعه اشتغال در روستاها و بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم دارد.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • توسعه آبزی‌پروری خرد معیشتی در سواحل روستایی بوشهر
  • حق پرستاری؛ چراغی که به خانه معلولان رواست
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • آیا سرمایه‌گذاری همان پس‌انداز است؟
  • رئیس فدراسیون والیبال از جیب خودش برای تیم ملی هزینه می کند
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان+ فیلم
  • ارزیابی آمادگی ۴۰۰۰ خانوار قزوینی برای مواجهه با مخاطرات