Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،فریدون یاوری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه سازمان حفاظت از محیط زیست را دستگاهی نظارتی معرفی کرد و گفت : این سازمان اجرایی نیست، قدرت مطالبه‌گری دارد و محافظ محیط زیست است.

او در خصوص اقدامات صورت گرفته در راستای سیستم فاضلاب خانگی در شهرها، گفت : هفت شهر در استان (قصرشیرین، سرپل‌ذهاب، اسلام‌آباد غرب، پاوه، کرمانشاه و بیستون) از قبل دارای سیستم تصفیه فاضلاب خانگی بوده که سال گذشته نظیر این سیستم در شهر کنگاور نیز به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: سیستم فاضلاب شهری در مابقی شهرها، پاوه در فازی دیگر، روانسر، ثلاث باباجانی، جوانرد و هرسین تقریبا کار‌ها تمام شده که امیدواریم تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

یاوری، ساماندهی رودخانه قره‌سو را جز برنامه‌های حفاظت محیط زیست از گذشته دور اعلام کرد و افزود: مراکز و واحد‌های صنعتی که آلاینده رودخانه قره‌سو هستند شناسایی شده‌اند و مکلف هستند قبل از تخلیه پساب به درون رودخانه قره‌سو، حتما پساب را تصفیه کنند.

او گفت: فاضلاب خانگی شهر‌های روانسر و کرمانشاه نیز در طول مسیر به رودخانه قره‌سو تخلیه می‌شود که برنامه‌های در این راستا در دستور کار داریم.

این مسؤول گفت: شهر کرمانشاه از چند سال پیش دارای سیستم فاضلاب خانگی است که ۳۵ تا ۴۰ درصد فاضلاب شهر از طریق این سیستم تصفیه و بعد از آن درون رودخانه قره‌سو تخلیه می‌شود.

او از خروجی سیستم تصفیه به درون رودخانه قره‌سو به‌عنوان یک سرمایه یاد کرد و افزود: در این شرایط که بحران آب مطرح است مجددا بازچرخانی و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یاوری درخصوص تصفیه مابقی فاضلاب خانگی شهر کرمانشاه، افزود: برنامه‌ها و نقشه‌های آن آماده است، مسؤولان آب و فاضلاب شهری به‌دنبال تامین اعتبار و تخصیص هستند تا اقدامات اجرایی سیستم تصفیه فاضلاب شهر کرمانشاه را شروع کنند.

او گفت: اگر پروژه‌های فاضلاب شهری استان به بهره‌برداری برسد حجم عظیمی از فاضلاب تولید شده مدیریت می‌شود که این اقدام بسیار خوبی محسوب می‌شود.

یاوری گفت: حجم عظیمی از فاضلاب شهری قبل از اینکه به شکل خام به محیط تخلیه شود، استاندار زیست محیطی آن رعایت شده، آب بیرون آمده از آن از طریق آب و فاضلاب شهری در بخش صنعت و کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

او افزود: در حال حاضر تعداد زیادی از واحد‌های صنعتی بزرگ مانند پتروشیمی، نیروگاه و کارخانه سیمان در راستای کنترل، نظارت و عملیاتی کردن استاندارد‌های زیست محیطی دارای سامانه پایش هستند .

 

 

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۳۹۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جزقاسمی ظهر چهارشنبه در بازدید از تاسیسات شرکت آبفای استان ایلام اظهار کرد: شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اجرای طرح‌های اساسی در پایداری آب شرب را به عنوان یک اولویت اصلی مد نظر قرار داده و سعی بر این است تا با تأمین اعتبار مورد نیاز به سرعت این طرح‌ها را اجرایی و عملیاتی کنیم.

وی ادامه داد: پروژه‌های ارزشمندی در حوزه آبرسانی استان ایلام اجرا شده که نیاز است نگهداری و بهره‌برداری از این پروژه‌ها به نحو مطلوبی محقق شود.

جزقاسمی خاطرنشان‌کرد: همچنین تمهیداتی اندیشیده شده تا با حمایت‌های لازم، پروژه‌های اولویت دار این استان تکمیل و در مدار بهره‌برداری قرار گیرند.

محمد محمدی، مدیرعامل آبفای استان، در جریان این بازدید گفت: اولویت شرکت آب و فاضلاب استان ایلام، تأمین آب شرب سالم، بهداشتی و پایدار شهرها و روستاها است که انتظار می‌رود در تأمین منابع و اعتبارات مورد نیاز در این حوزه همکاری‌های لازم انجام شود.

بازدید از ارتقا تصفیه خانه فاضلاب شهر ایلام، آبرسانی و تصفیه خانه آب شهرستان ملکشاهی، تاسیسات آبرسانی شهر مهران، پایانه برکت، سیستم پیش تصفیه فاضلاب پایانه مرزی مهران، قرارگاه و پارکینگ اربعین، چاه‌های "دشت محسن آب"مهران، و بازدید تاسیسات آبرسانی و تصفیه خانه فاضلاب شهر ایوان، از دیگر برنامه‌های این سفر دو روزه بود که مدیرعامل آبفای استان توضیحات لازم در خصوص هر پروژه را در زمان بازدید اعلام نمود.

علیرضا جزقاسمی، معاون نظارت بر بهره برداری شرکت آب و فاضلاب کشور در سفر دو روزه به استان ایلام به همراه مدیرعامل و معاونین آبفای استان از پروژه‌ها و تاسیسات امور آب و فاضلاب شهرهای ایلام، ملکشاهی، مهران و ایوان بازدید و از نزدیک در جریان امور قرار گرفت.

کد خبر 6094299

دیگر خبرها

  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد
  • عملکرد فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب