Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود انتظاری روز دوشنبه در بازدید اصحاب رسانه تربت‌حیدریه از روند تولید این کارخانه افزود: به واسطه فعالیت این کارخانه زمینه اشتغال غیرمستقیم برای یکصد هزار نفر از افراد جویای کار منطقه نیز فراهم شده است.

وی ادامه داد: با وجود شرایط تحریم و مشکلات اقتصادی، این کارخانه نه تنها بدهی مالیاتی و حقوق معوقه کارکنان ندارد بلکه بابت مابه‌التفاوت قیمت شکر (یارانه دولتی) نیز ۱۸۰ میلیارد ریال از دولت طلب دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: این کارخانه در سال ۱۳۲۸ با ظرفیت ۷۵۰ تن چغندر قند فعالیت خود را آغاز کرد اما به همت کارکنان این واحد هم اکنون ظرفیت آن به ۲۵۷ هزار تن مصرف چغندر و تولید ۴۲ هزار تن شکر در سال افزایش یافته است.
انتظاری افزود: ۹۶.۳ درصد سهام این کارخانه مربوط به آستان قدس رضوی است و از مجموع ۳.۷ درصد باقی مانده ۲ درصد مربوط به کارکنان کارخانه و بقیه از آن سهامداران قدیمی است.
وی ادامه داد: کارهای مطالعاتی احداث تصفیه خانه این کارخانه از سال ۹۱ با هدف کنترل پساب آن آغاز و اکنون با صرف بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال، استخر تصفیه ‌خانه با استانداردهای محیط زیست راه اندازی شده است.
وی گفت: تا قبل از اجرای این طرح، کارخانه قند تربت‌حیدریه ۳۳ لیتر در ثانیه و حتی بیشتر از این میزان آب استفاده می‌کرد اما اکنون میزان مصرفی آب این واحد تولیدی به کمتر از ۱۷ لیتر در ثانیه کاهش یافته است زیرا آب آلوده به پساب دوباره فرآوری و به چرخه مصرف کارخانه باز می‌گردد.

انتظاری افزود: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و نیز تحقق شعار سال مبنی بر رونق تولید، بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال دارایی بلا استفاده کارخانه را دوباره به چرخه تولید بازگرداندیم که یکی از آنها راه‌اندازی توربین تولید برق است.
وی با بیان اینکه بخش تولید برق کارخانه مجهز به سه دستگاه توربین است ادامه داد: این بخش شامل یک توربین زیمنس با تولید هفت مگاوات، یک توربین لهستانی با تولید ۵.۵ مگاوات و یک توربین هلندی با ظرفیت ۲.۲ مگاوات برق است که در راستای حرکت جهادی و استفاده از نیروی کار ایرانی ظرف سه سال اخیر موفق شدیم با راه‌اندازی مجدد آنها صدرصد برق مصرفی کارخانه را تامین کنیم و از برق شهری بی‌نیاز شویم.
وی گفت: میزان برق مورد نیاز این کارخانه ۶.۵ مگاوات است و این واحد تولیدی همین میزان نیز برق مازاد تولید می‌کند و قادر است در شرایط اضطراری برق شهری را تامین کند.

انتظاری افزود: برای نخستین بار اوایل تابستان امسال با فعال کردن بخش تصفیه شکر تا مرداد ماه امسال ۴۰ هزار تن شکر تصفیه و تحویل دولت شد که این امر در نوع خود بی‌نظیر و کم سابقه بوده است.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها مشهد آستان قدس رضوی تربت حیدریه کارخانه اقتصاد مقاومتی اشتغال زایی قند مصنوعی سال رونق تولید خراسان رضوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد آستان قدس رضوی تربت حیدریه کارخانه اقتصاد مقاومتی اشتغال زایی قند مصنوعی سال رونق تولید خراسان رضوی مشهد آستان قدس رضوی تربت حیدریه کارخانه اقتصاد مقاومتی اشتغال زایی قند مصنوعی سال رونق تولید خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۰۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:هدف از برگزاری این پویش ارائهٔ آموزش‌های عمومی به مردم است تا سطح سلامت دهان و دندان در کشور ارتقا یابد.

دکتر محمدقربانی افزود: رعایت بهداشت دهان و دندان می‌تواند تاثیر مثبت زیادی بر سلامت مغز، قلب، سیستم ایمنی و سیستم تنفسی داشته باشد و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش‌آفرین بوده و می‌تواند روابط اجتماعی افراد را تقویت و یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی گفت: جلسه با دندان‌پزشکان جهت بررسی مشکلات و ارتقای شاخص‌های سلامت دهان و دندان، جلسات مشترک با آموزش و پرورش و هماهنگی برای حضور مسئولان در مدارس و ارائهٔ توصیه به همکاری دانش آموزان در طرح وارنیش فلوراید تراپی، پخش کلیپ‌های آموزشی در مدارس، برگزاری جلسات آموزشی در خصوص نحوهٔ صحیح مسواک زدن و استفادهٔ صحیح از نخ دندان، تبیین اهمیت وارنیش فلورایدتراپی، برگزاری جلسات آموزشی نقش تغذیهٔ سالم و تاثیر آن بر سلامتی دندان و برگزاری جلسات انجمن اولیا با محوریت پویش سلامت دهان و دندان توسط آموزش و پرورش از جمله اقداماتی است که در مجموعهٔ زیر پوشش دانشگاه برنامه‌ریزی شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت:اجرای ده‌گردشی دندان‌پزشک، پایش و حضور در مهدکودک‌ها و مدارس جهت ارائهٔ خدمات معاینه و وارنیش‌تراپی، برگزاری مسابقهٔ نقاشی و کاردستی با موضوع سلامت دهان و دندان، استقرار یونیت سیار دندانپزشکی در مدارس مناطق محروم و ارائۀ خدمات دندان‌پزشکی به دانش آموزان، برگزاری جلسات آموزشی جهت گروه هدف مادران باردار و شیرده توسط ماما‌های مراکز خدمات جامع سلامت، توزیع مسواک در مدارس مناطق محروم هم‌زمان با برنامهٔ آموزشی و معاینهٔ دانش‌آموزان و حضور در مراکز بهزیستی برای معاینه از جمله برنامه‌هایی است که در مراکز خدمات جامع سلامت درقالب این طرح اجرا خواهد شد.

پویش ملی سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • پیش بینی آبگرفتگی و ایجاد سیلاب در خراسان رضوی
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه دستگیر شدند
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در تربت حیدریه
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • واگذاری اراضی طرح ملی مسکن روستایی در تربت حیدریه
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه