Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاسیون عراق در سایه تداوم اعتراضات در عراق با درخواست برای تغییر کامل طبقه سیاسی در حال رایزنی به امید دستیابی به توافقی بر سر تشکیل دولت جدید هستند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، به گفته یک منبع سیاسی عالی رتبه، احزاب سیاسی حتی قبل از اینکه پارلمان موافقت رسمی خود را با استعفای عادل عبدالمهدی،‌ نخست وزیر و دولتش در روز یکشنبه اعلام کند، مذاکرات خود را شروع کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها به دیدارها با هدف بررسی مرحله آینده ادامه می‌دهند.

پارلمان عراق باید بر سر تشکیل دولت که تضمین‌کننده توازن قوا و موافقت تمام طرف‌های سیاسی باشد به توافق برسد.

محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق روز دوشنبه گفت، پارلمان برای تصویب قانون جدید انتخابات با هدف احیای اعتماد در روند سیاسی و انتخاباتی تلاش می‌کند.

الحلبوسی رایزنی‌ها با روسای فراکسیون‌های پارلمانی و نمایندگان سازمان ملل در عراق را آغاز کرده است.

الحلبوسی همچنان با روسای فراکسیون‌های پارلمانی درباره بررسی سازوکار مکلف کردن نخست وزیر جدید دیدار خواهد داشت.

یک منبع در پارلمان عراق گفت، نشست الحلبوسی با روسای فراکسیون‌های پارلمانی به منظور بررسی پیش‌نویس قانون انتخابات سراسری و پیش‌نویس قانون کمیسیون عالی انتخابات خواهد بود که اخیرا در پارلمان مطرح شده است.

در این راستا فراکسیون سائرون مورد حمایت مقتدی صدر و بزرگترین فراکسیون پارلمانی از معرفی نامزدی برای تصدی پست نخست وزیری صرف نظر کرده و گفته ملت باید فردی را که برای این پست مناسب می‌دانند، انتخاب کنند.

گروه‌های سیاسی عراق ۴۵ روز برای تشکیل دولت جدید به جای دولت عبدالمهدی که با موافقت مرجع عالی قدر شیعیان استعفای خود را تقدیم کرد، فرصت دارند. در حال حاضر دولت عبدالمهدی دولت موقت محسوب می‌شود.

به لحاظ میدانی نیز یک منبع امنیتی اعلام کرد، معترضان روز دوشنبه سعی کردند به ساختمان استانداری کربلا یورش ببرند که در پی مداخله نیروهای امنیتی به درگیری انجامید.

هانی حیدری،‌ از نیروهای پلیس کربلا گفت، معترضان تلاش کردند برای دومین شب متوالی به ساختمان شورای استانداری کربلا در مرکز شهر وارد شوند.

وی افزود، نیروهای امنیتی سد راه مهاجمان شدند که به درگیری بین دو طرف انجامید.

حیدری خاطرنشان کرد، نیروهای امنیتی اطراف ساختمان استانداری را محاصره کرده‌اند تا مانع از ورود معترضان شوند.

در استان المثنی در جنوب نیز احمد منفی جوده، استاندار مدارس این استان را سه روز تعطیل اعلام کرده است.

وی بدون اشاره به دلیل این تصمیم گفت، مدارس استان طی روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه تعطیل هستند.  

این در حالی است که هیچ یک دانش‌آموزان و دانشجویان در راستای حمایت از اعتصاب سراسری در کشور در کلاس‌های درس حاضر نمی‌شوند.

از سوی دیگر، بیش از ۷۰ معترض نیز در جریان تلاش نگهبانان برای دور کردن آنها از مسجدی که شامل آرامگاه محمد باقر حکیم رئیس فقید مجلس اعلای اسلامی عراق در شهر نجف است، زخمی شدند.

از طرفی نشست‌های عشایر و چهره‌های شهر نجف برای پایان دادن به بحران این استان نیز راه به جایی نبرد. عشایر استان به مضمون بیانیه پایانی این نشست اعتراض کردند و همین امر موجب شکست این نشست شد.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تظاهرات عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۳۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: حمله به رفح به یک نزاع سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است

یکی از رهبران جنبش حماس گفت عملیات رفح بیش از آنکه یک تحرک نظامی باشد، به یک نزاع سیاسی داخلی برای رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا، «اسامه حمدان» عضو ارشد جنبش حماس روز پنجشنبه در سخنانی عنوان کرد کشورهایی که اقدام به صدور بیانیه‌های مشترک می‌کنند، بهتر است تحرکی عملی برای توقف جنگ در غزه داشته باشند.

حمدان افزود: عملیات رفح بیش از آنکه یک تحرک نظامی باشد، به یک کشمکش سیاسی داخلی برای رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

وی تأکید کرد گردان‌های القسام به عنوان شاخه نظامی حماس تا زمانی که اشغالگری وجود داشته باشد، پابرجا خواهد بود و پس از تشکیل کشور فلسطین هم در مورد آن تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

وی افزود: ما در برابر فرصتی حقیقی برای وحدت فلسطینیان بر سر پروژه آزادسازی و تشکیل کشور مستقل فلسطین هستیم و با گروه‌های فلسطینی طرحی را برای تشکیل دولت اضطراری بر اساس قاعده توقف جنگ در غزه ارائه دادیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۴۰۰ برنامه همزمان با هفته عقیدتی سیاسی در لرستان
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره «تیک تاک» کشته شد
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی در اسرائیل تبدیل شده است
  • حماس: حمله به رفح به یک نزاع سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است