Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مسعود مردانی افزود: وزارت بهداشت همه‌گیری بیماری آنفلوانزا را در کشور اعلام و از افراد در معرض خطر درخواست کرد که در صورت در دسترس بودن واکسن نسبت به تزریق آن اقدام کنند و همچنین با رعایت اصول بهداشتی از ابتلا به بیماری جلوگیری کنند.

وی با اشاره به اینکه تاکنون تعداد قابل توجهی در کشور به این بیماری مبتلا شدند، اظهار داشت: از ابتدای همه‌گیری بیماری آنفلوانزا تاکنون حدود ۵۶ نفر براثر ابتلا این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا واکسن آنفلوانزا عوارض جانبی دارد؟

وی در پاسخ به سوال که آیا واکسن عوارضی برای افراد دارد؟ گفت: اصولا واکسن بدون عارضه در دنیا وجود ندارد، اما عوارض واکسن آنفلوآنزا بسیار اندک و در حد تب مختصر، قرمزی دست یا درد در محل تزریق است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: عوارض بسیار اندک این واکسن در مقابل مزایایی فراوان آن چیزی نیست و تزریق واکسن این بیماری نباید تحت‌الشعاع این موضوع قرار گیرد.

وی درباره برخی ادعاها مبنی بر اینکه این واکسن می‌تواند سندرم گیلن باره برای افراد ایجاد کند، ادامه داد: این احتمال بسیار ناچیز بوده اما در صورت ابتلا به آنفلوانزا، علاوه بر آسیب‌های دیگر، با درصد بالاتری در معرض این بیماری قرار می‌گیرند.

آنفلوانزا با ترزیق واکسن قابل پیشگیری است

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه بیماری آنفلونزا با تزریق واکسن قابل پیشگیری است، گفت: اگر فرد بیماری زمینه‌ای یا کاهش‌دهنده سیستم ایمنی بدن نداشته و واکسن خود را تزریق کرده باشد و مراقبت‌های بهداشتی را به عمل آورد، دچار عوارض این بیماری نخواهد شد.

وی ادامه داد: هرچند بروز آنفلوانزا و عوارض آن اجتناب‌ناپذیر است اما با اقداماتی نظیر تزریق واکسن و رعایت بهداشت می‌توان از ابتلا به آن جلوگیری یا از شدت بیماری کم کرد، با رعایت این موارد سلامت افراد تهدید جدی نمی‌شود.

افراد در معرص خطر واکسن آنفلوانزا بزنند

این متخصص بیماری‌های عفونی تاکید کرد که افراد در معرض خطر در صورت دسترس بودن واکسن آنفلوانزا، حتما نسبت به تزریق آن اقدام کنند.

وی گفت: افراد بالای ۶۵ سال، کودکان شش ماه تا شش سال، مادران باردار، بیماران قلبی، ریوی، کلیوی، مبتلایان به ایدز، دیابت، سرطان، آسم، فشارخون، افراد پیوندی، مبتلایان به همودیالیز، کادر پزشکی یا کسانی که داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی مصرف می‌کنند از جمله افراد در معرض خطر این بیماری هستند که باید واکسن بزنند.

مردانی ادامه داد: هرچند توصیه متخصصان به مردم تزریق واکسن در ماه‌های مهر و آبان است اما افراد در معرض خطری تابه‌حال واکسن را نزدند، در صورت دسترس بودن واکسن، حتما نسبت به این کار اقدام کنند.

فضای مجازی معمولا اطلاعات نادرست در اختیار مردم قرار می‌دهد 

وی ادامه داد: در فضای مجازی معمولا اطلاعات نادرست در مورد این واکسن منتشر می‌شود که سبب گمراهی مردم شده است، برخی افراد در فضای مجازی بر علیه واکسن صحبت‌هایی کردند که اصلا پایه و اساس علمی ندارد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: اگر اطلاعات صحیح به مردم داده شود و به عبارتی راه درست را به مردم نشان بدهیم، مطمئنا مردم به جای چاه، راه را انتخاب خواهند کرد.

وی به نقش رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی صحیح و به‌موقع اشاره کرد و گفت: اصحاب رسانه، استادان دانشگاه، پزشکان و پرستاران، روحانیون و والدین می‌توانند در این زمینه راهگشا باشند.

مردانی افزود: امسال سرما مقداری زودتر آغاز شده و ما انتظار وقوع بیماری‌های عفونی دستگاه تنفسی فوقانی و آنفلوانزا را در اوایل زمستان یا اوسط پاییز داشتیم اما اوایل پاییز با کاهش دما با شیوع غیرمنتظره بیماری آنفلوانزا مواجه شدیم.

وی افزود: با این وضعیت که رخ داد، موارد جدید بیماری رو به افزایش است و به طریقی که از حد معمول و انتظار ما بالاتر رفت، هم‌زمان موارد بستری به علت عفونت دستگاه‌های تنفسی مانند ریه و پنومونی (سینه پهلو) در بیمارستان افزایش یافته است.

این متخصص عفونی بیان داشت: مراجعات مردم به کیلنیک‌ها، درمانگاه‌ها و مطب‌ها برای مداوای بیماری‌های عفونی دستگاه تنفسی فوقانی مانند آنفلوانزا، سرماخوردگی و گلودرد افزایش یافته و عده‌ای هم به دلیل شدت بیماری در بیمارستان بستری شدند.

وی به علائم این بیماری اشاره کرد و گفت: شروع ناگهانی تب (بالای ۳۹ درجه) و همراه شدن با بدن درد از جمله علائم آنفلوانزا است که مردم در صورت مشاهده آنها به بیمارستان‌ها مراجعه کنند.

۴۷۲۳۳

کد خبر 1327101

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: آنفلوانزا علیرضا بیرانوند ایالات متحده آمریکا انتخابات مجلس یازدهم سهمیه بندی بنزین استان البرز عراق باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۵۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد شفیعی معاون فناوری اطلاعات و برنامه‌ریزی دادگستری کل استان تهران اعلام کرد: ۸ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضائی شهید بهشتی تهران برگزار می‌شود.

شفیعی با ذکر این مطلب که برگزاری دادگاه‌های علنی برخط در مسیر تحول و تعالی و در اجرای برنامه‌های ابلاغی رئیس کل دادگستری استان تهران مورد پیگیری و اجرا قرار دارد گفت: رسیدگی به هر ۸ پرونده در شعبه ۲۵ این مجتمع با ریاست قاضی محمدرضا آزادی انجام خواهد شد.

وی افزود: مطالبه وجه، الزام به فک رهن، الزام به تنظیم سند رسمی اجاره، واخواهی مطالبه اجرت‌المثل اموال، سایر دعاوی غیر مالی، مطالبه وجه چک، تسلیم مبیع و اثبات و قوع بیع، موضوعات دادگاه علنی این شعبه هستند که به ترتیب از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۲ روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در شعبه مذکور به صورت علنی برخط برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان به مباحث حقوقی و قضائی، دانشجویان و محققان و اصحاب دعوی می‌توانند از طریق نشانی زیر:http://skyroom.adliran.ir/ch/alani-tehran

این دادگاه را به صورت بر خط مشاهده کنند. شفیعی در پایان خاطر نشان کرد: برگزاری تمامی دادگاه‌های علنی برخط دادگستری استان تهران از طریق تارنمای رسمی دادگستری با نشانی https://dadgostari-th.eadl.ir اطلاع رسانی می‌شود.

کد خبر 6097434

دیگر خبرها

  • ۸ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی برگزار می‌شود
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • BRT کرج، خوب یا بد؟
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • (تصاویر) بندر شهید بهشتی چابهار
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم