Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، امسال نسبت به سال‌های گذشته ۳ هفته موج شیوع آنفلوآنزا زودتر در کشور آغاز شده و یکسری نگرانی‌ها برای مردم در خصوص ابتلا به این بیماری به وجود آورده است ؛ به طوریکه با آغاز موج شیوع آنفلوانزا مردم به دنبال انجام اقدامات پیشگیرانه مانند انجام آزمایش‌های مربوط به این بیماری و حتی تزریق واکسن‌ هستند و از این رو ممکن است به دلیل تقاضای زیاد، کمبود‌هایی در این زمینه حس شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان در واکنش به شایعه کمبود کیت های آزمایشگاهی تشخیص آنفلوانزا در کشور گفت: در حال حاضر  به منظور  انجام اقدامات پیشگیرانه در ابتلا به آنفلوانزا، هیچ کمبودی در جهت کیت‌های تشخیص این بیماری وجود ندارد؛ البته باید بگویم قرار نیست برای همه افراد آزمایش‌های مربوط به بیماری آنفلوانزا انجام شود. کمبود کیت های آزمایشگاهی نتیجه تقاضا‌های هیجانی مردم است سخنگوی سازمان غذا و دارو ادامه داد: بر اساس مطالعه همه گیری بیماری آنفلوانزا که در کشور انجام شده، تمامی موارد بر اساس دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی به صورت دیده‌ و مورد بررسی قرار می‌گیرند. این موضوع به این معنی است که روند همه گیری از آغاز بیماری، تا زمان اوج و سپس نزول شیوع بیماری آنفلوانزا بررسی و مورد مطالعه قرار می‌گیرد.   جهانپور تاکید کرد: اگر کمبودی در زمینه کیت‌های آزمایشگاهی احساس می‌شود به دلیل تابع رفتاری و تقاضا‌های هیجانی مردم است، زیرا می‌خواهند از ابتلای خود به بیماری آنفلوانزا  مطلع شوند و این در حالی است که بر اساس علم پزشکی همه افراد نباید مورد آزمایش قرار گیرند.   او بیان کرد: مراحل مربوط به آنفلوانزا تحت کنترل است و قرار نیست که به همه تقاضا‌های هیجانی و بی مورد پاسخ بدهیم. بیشتر بخوانید: لزوم پرهیز از مصرف خودسرانه دارو و آنتی‌بیوتیک در مراحل ابتدایی ابتلا به آنفلوانزاسخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: بر اساس پروتکل معاونت بهداشت و وزارت بهداشت، توزیع کیت‌های آزمایشگاهی به صورت کاملا کنترل شده و با نظارت سازمان غذا و دارو انجام می‌گیرد و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.   انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن آنفلوانزا درمان آنفلوانزا بیماری واگیردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۶۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم

دکتر زهرا عرب زاده گفت: شاید مکمل‌ها به انداره دارو‌ها اثرات سوء و اثرات درمانی نداشته باشند، ولی خرید مکمل‌ها از جایی غیر از داروخانه‌ها ممکن است مشکلاتی از جمله مغایرت ترکیبات روی جلد با محتویات مکمل و احتمال انقضای تاریخ مصرف را به وجود بیاورد.

دکتر زهرا عرب زاده، دکتر داروساز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خصوص فروش دارو و مکمل‌ها در سایت‌ها و پیج‌های اینستاگرامی اظهار داشت: قوانین موجود در سازمان غذا و دارو مشخص کرده که فروش مواد دارویی و مکمل‌ها و کالا‌های سلامت محور باید فقط از طریق داروخانه‌های معتبر انجام شوند و خرید اینگونه کالا‌ها از سایت‌های مختلف که مجوز سازمان غذا و دارو را ندارند و داروساز نظارتی بر آن‌ها ندارد تخلف محسوب میشود.

وی افزود: من خود شاهد فروش آمپول‌های تزریقی در سکو‌های اینترنتی از جمله اینستاگرام بوده ام؛ توصیه ما این است که شهروندان با مشاهده این موارد حتما تخلف صورت گرفته را به سازمان غذا و دارو اطلاع دهند، چون کالا‌هایی که خارج از داروخانه‌ها به فروش میرسند ممکن است دارای برچسب اصالت کالا نباشند.

دکتر عرب زاده اشاره کرد: شاید مکمل‌ها به انداره دارو‌ها اثرات سوء و اثرات درمانی نداشته باشند، ولی خرید مکمل‌ها از جایی غیر از داروخانه‌ها ممکن است مشکلاتی از جمله مغایرت ترکیبات روی جلد با محتویات مکمل و احتمال انقضای تاریخ مصرف را به وجود بیاورد.

عرب زاده در ادامه گفت: دارو‌ها و مکمل‌ها برچسب اصالت وزارت بهداشت را دارا هستند و همچنین دارای کد و تاریخ انقضاء هستند که شهروندان برای اطمینان از تایید اصالت این کالا‌ها میتوانند کد کالای مورد نظر را در سامانه تی تک به آدرس (https://ttac.ir/) وزارت بهداشت که زیر نظر سازمان غذا و داروست چک کنند و از اصالت کالا مطمئن شوند.

وی در آخر تصریح کرد که باور‌های اشتباهی وجود دارد که مکمل‌ها ممکن است خواص تقویت کننده داشته باشند و جلوی بیماری‌ها را بگیرند، ولی در واقعیت مکمل‌ها بیشتر مناسب افرادی هستند که مشکلات سوء جذب دارند و نمیتوانند به صورت متنوع مواد غذایی مصرف کنند. ولی اکثر افراد به صورت سرخود و بدون نسخه پزشک اقدام به تهیه مکمل‌ها میکنند که توصیه میشود اگر تغذیه مناسب و متنوعی دارند و مشکل خاصی ندارند اقدام به تهیه مکمل بدون نسخه پزشک نکنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم