Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، سید حسین قاسمی دوشنبه یازدهم آذر افزود: سهم دولت در تامین هزینه ایاب و ذهاب دانش‌آموزان استان مازندران ماهانه سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که از ابتدای سال تحصیلی جاری تاکنون ماهانه به طور میانگین نیمی از این اعتبارات پرداخت شده است.

وی اظهار داشت: این میزان اعتبار صرف هزینه ایاب و ذهاب ۲ هزار و ۸۰۰ دانش آموز با معلولیت شدید می‌شود تا آنها را به ۵۳ مدرسه استثنایی و ۴۲ مرکز آموزشی توانبخشی مشکلات یادگیری برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی ادامه داد: با توجه به اینکه خانواده اکثر این دانش‌آموزان از اقشار کم درآمد جامعه هستند و توان پرداخت هزینه سرویس را ندارند در برخی روزها آنها مجبورند فرزندان خود را به مدرسه نفرستند.

مدیر آموزش استثنایی مازندران گفت: تامین و پرداخت هزینه ایاب و ذهاب ارتباط مستقیم با میزان پوشش تحصیلی این نوع دانش آموزان دارد که مشکلات مالی می‌تواند تاثیربگذارد.

قاسمی ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده برای رفع این مشکل و قول مساعد سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور امیدواریم اعتبارات ایاب و ذهاب به‌طور کامل به دانش‌آموزان معلول مازندران اختصاص یابد.

وی تعداد نیروهای آموزشی مدارس استثنایی مازندران را یک هزار نفر اعلام کرد، گفت: در شرف بازنشستگی قرار داشتن ۱۶۰ نفر از این نیروها یکی دیگر از دغدغه‌ها در این حوزه است.

قاسمی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده از سوی سازمان استثنایی کشور ۴۰ درصد از این نیروها تامین شده است که برای افزایش راندمان تحصیل این دانش‌آموزان نیاز است که تمامی نیروهای آموزشی مورد نیاز تامین شود.

مدیر آموزش استثنایی مازندران از نبود مدرسه ویژه برای یکسری از معلولان همچون اوتیسم به عنوان بخش دیگری از مشکلات در حوزه تحصیل این افراد در استان نام برد و گفت: با پیگیری‌های انجام شده و کمک یک خیر در ساری زمین ۲ هزار متر مربعی برای ساخت مدرسه اوتیسم تامین شده است.

کد خبر 467472 برچسب‌ها استان مازندران مدرسه و مدارس معلول و معلولیت دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانش آموزان استان مازندران مدرسه و مدارس معلول و معلولیت دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۷۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، در استان همدان هم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از سال ۱۳۴۴ اقدام به راه اندازی کتابخانه‌ سیار کرده که اکنون به ۳ اکیپ رسیده است.

با یک گروه کتابخانه‌ سیار همراه شدیم و به روستای طاس تپه‌ کبودراهنگ رفتیم و برنامه‌ها را از نزدیک دیدیم.

میلاد عربی، مدیر مدرسه بویاقچی گفت: این مدرسه‌ ابتدایی دارای ۴۲ دانش آموز دختر و پسر در ۶ پایه است و دانش آموزان برای دبیرستان به روستا‌های اطراف یا کبودراهنگ می‌روند، روستا کتابخانه یا مرکز فرهنگی ندارد و تنها یک کتابخانه‌ کوچک در مدرسه ایجاد کرده ایم.

احمد عسگری، مربی سیار روستایی کانون هم که برنامه‌های آموزشی و سرگرم کننده مانند اجرای شعر و سرود، نمایش، استفاده از گل سفال برای بچه‌ها اجرا می‌کند، گفت: نزدیک به ۳۰ سال است این فعالیت را انجام می‌دهم و در تمام مناطق استان که بدون کتابخانه و مرکز کانون هستند با هدف مهارت افزایی، و ترویج فرهنگ کتابخوانی برای بچه‌ها برنامه اجرا می‌کنم.

محمدرضا کرمی، مربی نجوم کانون که یک تلسکوپ را با خود به این مدرسه آورده بود هم گفت: با استفاده از فیلتر مخصوص اجازه می‌دهیم بچه‌ها خورشید را نگاه کنند و توضیحاتی درباره‌ آسمان، مختصات ستارگان و زمین، موقعیت ما در جهان و اطلاعات عمومی به دانش آموزان می‌دهیم به این ترتیب تشویق می‌شوند پرسش‌هایی که در ذهنشان ایجاد می‌شود مطرح کنند.

دانش آموزان خوشحال و راضی از سپری کردن یک روز به یاد ماندنی ماشین را بدرقه کردند.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی