Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-29@13:21:59 GMT

گزارش استاندارد از وجود سرب در رژ لب‌های مصرفی

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۴۷۴۵۳

فتانه شکرالهی در نهمین همایش استاندارد و کیفیت استان البرز که امروز سه شنبه 12 آذر برگزار شد، با اشاره انجام دو پروژه تحقیقاتی بر مبنای ماده ۱۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، اظهار کرد: در اولین تحقیق به سمت بررسی برخی فاکتورها از جمله میزان سرب در محصولات آرایشی ایرانی و خارجی رفتیم و به خاطر اینکه دامنه این محصولات بسیار زیاد است ‌در گام نخست تنها وضعیت رژ لب‌ها که پر مصرف ترین محصول آرایشی هستند را مورد بررسی قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا وی با بیان اینکه در این تحقیق، ۲۵ نمونه رژ لب داخلی و خارجی خریداری و مورد آزمایش قرار گرفت، افزود: نتیجه آزمایش‌ها نشان داد رژ لب‌های داخلی و خارجی از نظر بار میکروبی اختلاف معناداری با هم نداشتند ولی میزان پرواکسید رژهای خارجی بیشتر از نمونه‌های داخلی و میزان فلزات سنگین مثل سرب در رژ لب‌های تولید داخل بیشتر از نمونه‌های خارجی بود.

این مسئول بابیان اینکه ایران سومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه است و ایرانی‌ها سالانه یک میلیارد دلار لوازم آرایشی می‌خرند؛ تصریح کرد: برای حفظ سلامت مصرف کنندگان؛ بدون شک نتیجه این تحقیق به تجدید نظرهایی در خصوص استانداردهای لوازم آرایشی در کشور منجر می‌شود.

وی با اشاره به دومین پروژه تحقیقاتی امسال گفت: پایش ماست‌های سنتی تولید شده در لبنیاتی‌های استان دومین پروژه تحقیقاتی امسال بود که بر مبنای آن ۲۰ نمونه از ماست های سنتی بازار خریداری و مورد آزمایش قرار گرفت.

شکرالهی تاکید کرد: در راستای این تحقیق میزان آنتی بیوتیک‌ها؛ استرول گیاهی و بار میکروبی این نمونه ها بررسی شد و نتیجه نشان داد میزان آنتی بیوتیک ۳۴ درصد از نمونه‌های خریداری شده از بازار بیش از حد مجاز بود.

وی با بیان اینکه میزان پنی سیلین، کپک و مخمر در ۲۵ درصد از نمونه‌های خریداری شده هم بیش از حد مجاز بود؛ افزود: هر چند مسئولیت کنترل ماست های سنتی با استاندارد نیست ولی  این تحقیق به واسطه همکاری با سازمان غذا و دارو انجام شده که امیدوارم نتایج آن به پایش بیشتر و افزایش کیفیت این محصول ختم شود.

مدیرکل استاندارد البرز در ادامه با اشاره به افزایش میزان صدور پروانه های استاندارد اجباری در استان اظهار کرد:  تعداد پروانه های استاندارد اجباری صادر شده در هشت ماهه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل؛ 19.3 درصد افزایش داشته که این نشان از افزایش میزان تولید در استان دارد.

وی همچنین به ضرورت افزایش سهم ایران از بازارهای حلال تاکید کرد و افزود: سهم بازار حلال در دنیا بیش از 2500 میلیارد دلار است و ایران باید تلاش کند با تولید محصولاتی که نشان حلال دارند؛ سهم خود را در این بازارها به خصوص در شرایط فعلی که در فشار اقتصادی و تحریم قرار داریم افزایش دهد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۷۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟

کمتر کسی می‌داند که برخی مواد غذایی برای صبحانه مناسب نیستند، چون نباید با معده‌ی خالی خورده شوند.

به گزارش روزیاتو، در ادامه ابتدا از مواد غذایی‌ای خواهیم گفت که باید از خوردن آن‌ها با معده‌ی خالی پرهیز کنید و بعد از آن، مواد غذایی‌ای را معرفی خواهیم کرد که می‌توان آن‌ها را با معده خالی خورد.

مواد غذایی که نباید آن‌ها را با معده خالی خورد ۱- شیرینی‌های درست شده با خمیر پای و خمیر هزارلا

مواد غذایی خمیرمایه دار باعث تحریک جداره‌ی معده می‌شوند و ممکن است باعث نفخ شوند.

۲- شیرینی و شکلات

خوردن مواد غذایی قندی باعث بالا رفتن سطح انسولین در بدن می‌شود، امری که فشار زیادی به پانکراس که هنگام صبح تازه بیدار و فعال شده، وارد می‌کند. این امر می‌تواند منجر به ابتلا به بیماری دیابت شود.

۳- ماست و دیگر محصولات لبنی تخمیری

اگر با شکم خالی ماست بخورید، اسید معده باکتری‌های مفید لاکتیک اسید درون ماست را از میان می‌برد؛ بنابراین خوردن ماست با معده‌ی خالی فایده‌ای برای بدن ندارند.

۴- گلابی

فیبر خام درون گلابی می‌تواند به غشای مخاطی ظریفی معده‌ی خالی صدمه بزند.

۵- گوجه فرنگی

گوجه فرنگی حاوی مقادیر زیادی تانیک اسید است که اسیدیته‌ی معده را افزایش می‌دهد. این امر می‌تواند منجر به زخم معده شود.

۶- خیار و دیگر سبزیجات سبز رنگ

سبزیجات خام مملوء از اسید‌های آمینه هستند. با این حال، اگر با معده‌ی خالی خورده شوند می‌توانند باعث سوزش معده، نفخ و شکم درد شوند.

۷- موز

اگر با معده‌ی خالی موز بخورید این کار باعث افزایش شدید میزان منیزیم موجود در خون می‌شود. این امر می‌تواند به قلب صدمه بزند.

۸- ادویه جات

غذا‌های تند می‌توانند باعث تحریک شدن غشای مخاطی معده و وارد شدن صدمه به آن شوند و میزان تولید اسید معده را افزایش دهند، مسأله‌ای که عامل بسیاری از اختلالات دستگاه گوارش است.

۹- نوشیدنی‌های گازدار سرد

مصرف نوشیدنی‌های گازدار در زمان صبح می‌تواند باعث وارد شدن آسیب به غشای مخاطی معده شود و خونرسانی به معده را کاهش دهد. درنتیجه، مواد غذایی با سرعت کمتری هضم خواهند شد.

۱۰- مرکبات

مرکبات سرشار از اسید میوه هستند. این میوه‌ها اگر با معده‌ی خالی خورده شوند می‌توانند باعث سوزش معده شوند و همینطور ریسک گاستریت یا همان التهاب معده و حتی زخم معده را افزایش دهند.

مواد غذایی که می‌توانید آن‌ها را با معده خالی بخورید ۱- جو دو سر

جو دو سر یک لایه‌ی محافظ به دور جداره‌ی معده ایجاد می‌کند که جلوی آسیب رساندن اسید معده به دیواره‌های این اندام را می‌گیرند. جو دو سر همچنین حاوی فیبر محلول در آب است که برای کاهش سطح کلسترول مفید است.

۲- گندم سیاه

گندم سیاه دستگاه گوارش را با ملایمت تحریک می‌کند. این ماده غذایی منبع بسیار خوبی نیز برای پروتئین، آهن و ویتامین است.

۳- فرنی آرد ذرت

فرنی آرد ذرت به از میان رفتن سموم و فلزات سنگین از سیستم بدن کمک می‌کند و به جمعیت میکروفلور دستگاه گوارش (میکروب‌های مفیدی که به طور طبیعی در دستگاه گوارش وجود دارند) تعادل می‌بخشد و سیری طولانی مدتی نیز ایجاد می‌کند.

۴- جوانه گندم

۲ قاشق غذاخوری جوانه گندم نزدیک به ۱۵ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به ویتامین E و ۱۰ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به فولیک اسید را تأمین می‌کند. این ماده غذایی همچنین به دستگاه گوارش می‌کند عملکرد درستی داشته باشد.

۵- تخم مرغ

پژوهش‌ها نشان داده مصرف تخم مرغ برای صبحانه می‌تواند میزان کالری دریافتی روزانه را به میزان چشمگیری کاهش دهد.

۶- هندوانه

خوردن هندوانه با معده‌ی خالی، بدن را از مقدار مناسبی آب برخوردار می‌کند. به علاوه، هندوانه به دلیل داشتن لیکوپین فراوان برای سلامت چشم‌ها و قلب هم مفید است.

۷- بلوبری

پژوهش‌ها می‌گوید مصرف منظم بلوبری باعث بهبود حافظه و تنظیم فشار خون و سرعت سوخت و ساز بدن می‌شود، به ویژه اگر برای صبحانه مصرف شود.

۸- نان غلات کامل بدون خمیرمایه

کربوهیدرات و دیگر مواد مغذی موجود در این نوع نان‌ها برای بدن ضروری هستند. بهترین زمان برای مصرف این نوع نان صبح زود است.

۹- آجیل

آجیل اگر برای صبحانه مصرف شود باعث بهبود سلامت گوارشی می‌شود و سطح pH درون معده را متعادل می‌کند.

۱۰- عسل

عسل به بیدار و فعال شدن بدن در زمان صبح کمک می‌کند و به سیستم بدن قدرت و انرژی می‌بخشد. این ماده غذایی همچنین فعالیت مغزی را بهبود می‌بخشد و میزان تولید هورمون شادی بخش ِ سروتونین را افزایش می‌دهد.

دیگر خبرها

  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • مسمومیت ۵۳ نفر با قارچ وحشی
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بندناف نوزاد در هرمزگان
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟