Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@12:12:45 GMT

روش‌های موثر غیر دارویی برای کنترل عوارض آسم

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۴۷۷۲۵

روش‌های موثر غیر دارویی برای کنترل عوارض آسم

 شواهد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد اتخاذ برخی شیوه‌ها در زندگی می‌تواند منجر به کنترل علائم آسم و کاهش ابتلا به حملات شدید شود. در اینجا ۵ پیشنهاد برای رسیدن به این هدف مطرح شده است:

مصرف زنجبیل: پژوهش‌ها نشان می‌دهد که دارو‌های آسم منجر به ریلکس شدن عضلات موجود در مجاری تنفسی می‌شود، این دارو‌ها بتا آگونیست نامیده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
تحقیقات اخیر حاکی از آن است که زنجبیل نیز فرآیند مشابهی را بر روی مجاری تنفسی انجام می‌دهد. بافت‌هایی که در معرض زنجبیل خالص قرار می‌گیرند کمتر منقبض می‌شوند و بیشتر در حالت آرامش قرار دارند.

اسید‌های چرب امگا ۳: در بیماران مبتلا به آسم که رژیم غذایی سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ را دنبال می‌کنند، افزایش کیفیت زندگی با تکیه کمتر بر دارو‌های ضد آسم گزارش شده است. گردو، ماهی آزاد و دانه‌های کدو تنبل، سرشار از این نوع چربی‌ها هستند.

ویتامین ب. ۶: این ویتامین که با عنوان پیریدوکسین شناخته شده، بخصوص برای افراد مبتلا به آسم که به استروئید‌ها وابسته هستند، مفید است. افزودن مکمل ویتامین ب. ۶ به رژیم غذایی بیماران وقوع حمله‌های آسمی را کاهش می‌دهد. از منابع ویتامین ب. ۶ می‌توان سیب زمینی، غلات صبحانه، نان، گوشت قرمز، ماهی، تخم مرغ، انواع لوبیا‌های پخته، موز، مغز‌ها و دانه‌ها خصوصا دانه آفتاب گردان را نام برد.

یوگا: مطالعات متعدد نشان داده است که نفس کشیدن عمیق حین یوگا، منجر به بهبود علائم آسم و کاهش حملات مکرر در این بیماری می‌شود. تمرینات یوگا شامل تمرکز بر تنفس عمیق و طولانی مدت برای بهبود جریان هوا است.

ویتامین سی: تحقیقات نشان داده است که یک رژیم غذایی سرشار از ویتامین سی خس خس سینه در کودکان مبتلا به آسم را کاهش می‌دهد. علاوه بر این، مصرف ویتامین سی می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به انقباض برونش ایجاد شده بواسطه فعالیت‌های ورزشی موثر باشد.     منبع:آوای سلامت

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آسم کنترل آسم ویتامین زنجبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۷۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهایی که بدون نسخه هم بفروش می‌رسند (داروهای OTC) را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر راضیه کشاورز ملکی با اشاره به هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه فضای مجازی، عدم‌اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی را از دلایل موثر در مصرف بالای داروهایی دانست که بدون نسخه هم بفروش می‌رسند.

به گفته وی، این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده، تاثیر بیشتر و بهبودی سریعتر است، یک باور غلط می باشد و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده، استفاده کرد. اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد و اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه داروهای OTC ادامه پیدا کند، حتما عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

این کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سلامت غذا و دارو همچنین توجه به فرهنگ‌سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه‌ شده، طولانی‌تر از زمان توصیه‌شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این‌باره آموزش‌های دقیق و فرهنگسازی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند. مهم نحوه مصرف آنهاست که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز ملکی خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو براساس دستورالعمل‌های روی برچسب، طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروسازی که در داروخانه حضور دارد، می باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌های موثر برای کنترل و تاخیر پیری (فیلم)
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور
  • خواص دارویی گیاه "چوچاق" و عوارض آن