Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، حجت الاسلام مبارک‌آبادی، رئیس هیات نظارت شورای نگهبان بر انتخابات استان مرکزی با بیان اینکه هفت هزار نفر بر روند یازدهمین دوره انتخابات مجلس استان مرکزی نظارت می‌کنند گفت: اساس حضور نیرو‌های برگزارکننده در انتخابات اعم از هیات‌های اجرایی و نظارتی بر بی‌طرفی و قانون‌مداری است و هیچ‌یک از اعضا نباید خارج از چارچوب قانون عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: تمام اعضای هیات‌های نظارت بر انتخابات از بین نیرو‌های معتمد مردمی در اقشار مختلف انتخاب شدند و به صورت بی طرفانه و براساس قانون به وظیفه خود عمل می‌کنند.

مبارک‌آبادی افزود: اعضای نظارت بر انتخابات استان مرکزی بر اساس فرآیند‌های قانونی و مراحل مختلف گزینش، انتخاب شدند و دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی بسیاری برای این افراد برنامه‌ریزی شده که بخشی از آن هم اکنون در حال برگزاری است.

او با بیان اینکه ناظرانی که از گروه و یا داوطلب خاصی حمایت کنند، بلافاصله از کاربرکنار می‌شوند، اضافه کرد: در همین راستا عملیات پالایش و نظارت نیرو‌های بالادستی هیات نظارت فعال است و در صورت مشاهده هر گونه اقدام غیرقانونی از سوی ناظرین، برخورد قانونی اعمال می‌شود.

انتهای پیام/ ر

ناظران انتخابات مجلس در استان مرکزی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۴۸۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با کاندیداهای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس دو حوزه انتخابیه فارس آشنا شوید

با اعلام نتایج انتخابات در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان، تکلیف انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در فارس مشخص شد و منتخبان مردم در این دوره و همچنین کاندیداهایی که به دور دوم راه پیدا کردند، معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، با اعلام نتایج دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان، «روح‌الله نجابت» با ۷۸ هزار و ۳۵۱ رای و «جعفر قادری» با ۵۹ هزار و ۶۲ رای به مجلس راه پیدا کردند و از دو حوزه شهرستان شیراز و زرقان و حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد به دور دوم کشیده شده است.

حوزه انتخابیه شیراز و زرقان جمعاً چهار نماینده و حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد یک نماینده در مجلس شورای اسلامی دارند.

انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی به منظور انتخاب دو منتخب دیگر حوزه شیراز و زرقان روز جمعه بیست‌ویکم اردیبهشت برگزار می‌شود و تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان‌های شیراز و زرقان هم‌زمان با دیگر حوزه‌های کشور از بامداد سیزدهم اردیبهشت آغاز می‌شود و زمان مجاز تبلیغات این دور از انتخابات تا ۲۴ ساعت قبل از آغاز فرایند رأی‌گیری، یعنی برابر با ساعت هشت صبح روز پنجشنبه بیستم اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

«علیرضا پاک‌ فطرت» با ۵۶ هزار و ۳۲۹ رای، «ابراهیم عزیزی» با ۵۲ هزار و ۷۷۳ رای، «سیداسماعیل حسینی» با ۴۹ هزار و ۱۱ رای و «رحمت‌الله مرزوقی» با ۴۷ هزار و ۳۴۱ رای در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم برای تصدی دو کرسی دیگر حوزه شیراز و زرقان در مرحله دوم رقابت خواهند کرد.

ابراهیم عزیزی: کاندیدای اصولگرا انتخابات دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه شیراز و زرقان است که به دور دوم راه پیدا کرد، وی که دارنده کارشناسی ارشد حقوق است، در این دوره انتخابات مجلس ۵۲ هزار و ۷۷۱ رای کسب کرد و در دوره یازدهم نیز با ۱۱۴ هزار و ۳۲۹ رای به عنوان منتخب چهارم مردم شیراز و زرقان به مجلس راه پیدا کرده بود.

از جمله سوابق ابراهیم عزیزی می‌توان به فرماندار شیراز، استاندار هرمزگان و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شیراز اشاره کرد.

علیرضا پاک فطرت: دیگر کاندیدای اصولگرای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان است که در این دوره با کسب ۵۶ هزار و ۳۲۹ رای به مرحله دوم این انتخابات راه پیدا کرد، شهردار شیراز و نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم با کسب ۱۹۳ هزار و ۷۹۰ رای از جمله سوابق پاک فطرت است.

سید اسماعیل حسینی: سومین کاندیدای اصولگرای انتخابات دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه شیراز و زرقان است که با ۴۹ هزار و ۱۱ رای به دور دوم این انتخابات راه پیدا کرد، از جمله سوابق وی می توان به عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز، معاون پژوهشی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز، عضو شورای پژوهشی دانشگاه شیراز و موسس و رئیس مرکز نوآوری و تخصصی علوم مهندسی دانشگاه شیراز اشاره کرد.

رحمت‌الله مرزوقی: دیگر کاندیدای اصولگرای انتخابات دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه شیراز و زرقان از اساتید گروه مدیریت و برنامه‌ریزی آموزشی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شیراز است که توانسته با کسب ۴۷ هزار و ۳۴۱ رای به دور دوم انتخابات مجلس در این حوزه انتخابیه راه پیدا کند.

در حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد که به دور دوم کشیده شده است، نیز در دور نخست «اسفندیار عبدالهی» (اصولگرا) ۱۸ هزار و ۵۹۸ رای و «سیرویس سجادیان» (اصولگرا) ۱۴ هزار و ۵۳۰ رای را از آن خود کردند.

اسفندیار عبدالهی دارای سابقه فعالیت در سپاه فجر استان فارس است و سیروس سجادیان هم سابقه فرمانده انتظامی فارس، جانشین مرکز مطالعات راهبردی فرماندهی کل انتظامی کشور، معاون اطلاعات مرزبانی فرماندهی انتظامی کشور و رئیس شورا علمی پژوهشی مرکز مطالعات راهبردی ناجا را در کارنامه دارد.

کد خبر 749543

دیگر خبرها

  • دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست
  • با کاندیداهای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس دو حوزه انتخابیه فارس آشنا شوید
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • مدت مسئولیت اعضای هیات مدیره اتحادیه ها مغایر قانون نیست
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • فعالیت ۷۰۰ ناظر آموزش‌دیده برای نظارت بر دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در گنبدکاووس
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟