Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@04:24:11 GMT

تعداد متکدیان در رفسنجان کاهش یافته است

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۵۰۵۵۵

تعداد متکدیان در رفسنجان کاهش یافته است

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فصیحی‌هرندی ظهر سه شنبه در جلسه ساماندهی متکدیان با بیان اینکه در رفسنجان کودکان کار رفسنجان نداریم، اظهار کرد: متکدیان اگر رها شوند دوباره به منجلاب اعتیاد گرفتار می‌شوند، متکدیان جمع‌آوری‌شده به مراکز ترک اعتیاد معرفی شوند تا با ترک اعتیاد به آغوش گرم خانواده برگردند.

وی تصریح کرد: تکدی‌گری کار پرسودی است نباید به آنها کمک کرد، مردم باید بدانند که به متکدیان کمک و نهادهای حمایتی و خیریه‌ها بهترین جا برای کمک به نیازمندان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار رفسنجان با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ هزار تبعه افغانستانی در این شهرستان وجود دارد، اظهار کرد: موضوع ساماندهی اتباع بیگانه به ویژه کودکان اتباع که در شهر پرسه می‌زنند و رفتارهای نامناسب از خود نشان می‌دهند که تبعاتی در بر دارد باید این موضوع را به عنوان مطالبه‌گری به وزارت کشور ببریم و از این نهاد مدد بگیریم.

مدیر مؤسسه خیریه کوثر رفسنجان نیز گفت: در میان افراد متکدی برخی هستند که در کنار قاچاق مواد مخدر تکدی‌گری می‌کنند و از شهرهای دیگر به رفسنجان می‌آیند.

محسن اسماعیلی افزود: وضعیت رفسنجان نسبت به سال‌های قبل از نظر متکدیان خوب است اما نیازمندان واقعی شهرمان را به خیریه‌ها بسپارید، بیشترین جا داروخانه‌ها و پمپ بنزین‌ها است که چندین‌بار پیگیری شده اما به افراد تذکر نمی‌دهند که به متکدیان کمک نکنند.

ایجاد گرمخانه برای متکدیان بی خانمان

شهردار رفسنجان نیز در این جلسه گفت: نیاز است فضای مجازی، آموزش وپرورش و رادیو و رسانه‌ها برای فرهنگ‌سازی زندگی قانونمندانه اتباع بیگانه و ساماندهی متکدیان تلاش کنند.

محمدرضا عظیمی‌زاده افزود: حتی پیامبر اکرم(ص) هم در بحث هدایت مردم تلاش می‌کردند؛ بحث‌های اجتماعی بخشی دست ما مسئولان است در رفسنجان ظلمی از ناحیه اتباع بیگانه به مردم می‌رسد، خود مردم اینها را می‌آورند، که باید توجیه شوند.

وی بیان کرد: شهرنشینی با شهروندی فرق می‌کند، اتباع قاعده شهرنشینی را نمی‌پذیرند برخورد با آن‌ها هم تبعاتی دارد برای اتباع مجاز که شناسایی شدند می‌توان مسئولیت داشت اما برای غیرمجازها نمی‌شود.

شهردار رفسنجان همچنین از ایجاد گرمخانه برای متکدیان بی‌خانمان خبر داد.

کد خبر 4787817

منبع: مهر

کلیدواژه: فرمانداری رفسنجان رفسنجان تکدی گری بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی هفته بسیج بسیج ایلام گرگان راهپیمایی قزوین بیرجند خطبه های نماز جمعه مجلس شورای اسلامی شهرکرد مشهد اغتشاشات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۰۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، مهدی ابراهیمی در گفتگویی با بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود، اظهارکرد: برهمین اساس، طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در دستورکار خود داریم. وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۴۷۰۰ نفر متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند، گفت: ۷۵ درصد این افراد «آقا»، ۱۹ درصد «بانوان» و ۶ درصد هم کودکان زیر ۱۸ سال هستند. معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد افزود: متاسفانه تست اعتیاد بیش از ۱۸۹۰ نفر از متکدیان، مثبت بوده که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند. ابراهیمی تصریح کرد: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته در همین قالب، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند. ابراهیمی اظهارکرد: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سواستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، به تکدی‌گری می‌پردازند. وی گفت: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است. 46 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901231

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند
  • پیکر مطهر شهید گمنام عصر روز جمعه مورد استقبال مردم رفسنجان قرار می‌گیرد
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار