Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سید راشد جزایری ۱۲ آذرماه در همایش روز جهانی ایدز در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: انتظار سازمان بهداشت جهانی و وزارت این است که ۹۰ درصد بیماران درمان شوند، اما در این استان ۹۸ درصد افراد شناسایی شده در حال درمان هستند.

وی افزود: در شناسایی بیماران ضعف‌هایی در زمینه آموزش و  انگ‌زدایی نکردن وجود دارد، بنابراین باید رضایت، آگاهی، ابزار و وسایل آن را آماده کنیم که اکنون این ابزار و وسایل در استان ما آماده است و تمام مراکز جامع سلامت ما آمادگی دارند تست HIV را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزایری خاطرنشان کرد: در حال حاضر در چهارمحال و بختیاری ۱۸۵ نفر مبتلا به HIV هستند.

در ادامه مجید شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اظهار کرد: امروزه تقریبا HIV یک بیماری همچون دیگر بیماری‌های عفونی با اندکی تفاوت نسبت به سایر بیماری‌ها است که در همان رنج قابل کنترل و امید به درمان کامل است.

وی افزود: ممکن است در آینده‌ای بسیار نزدیک خبرهای مسرت بخش در مورد درمان و ریشه کنی کامل این بیماری منتشر شود.

شیرانی گفت: در کشور ما این بیماری در حال شیوع و روند رو به رشد دارد که به لحاظ افزایش بروز و شیوع آن و تغییر در فرایند انتقال از تزریقی و فرآورده‌های خونی به سمت روابط محافظت نشده جنسی می‌رود که جای تامل و نگرانی دارد.

وی تاکید کرد: باید این بیماری را از انزوا خارج کنیم زیرا قدرت ما در دانش و آگاهی است و اگر راجع به چیزی دانش و آگاهی نداشته باشیم قادر بر غلبه بر آن نیستیم، بنابراین باید خود ما و متولیان امر اطلاعات کافی داشته باشیم تا به جامعه اطلاعات منتقل شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بیان کرد: اطلاعات خود ما نسبتا مطلوب است ولی محیط و جامعه را خوب آگاه‌سازی نکردیم، بنابراین ما هم مقصر هستیم.

وی افزود: نظام سلامت نباید تنها بر عفونت این بیماری تمرکز داشته باشد، بلکه بر نیازهای سلامت هر فرد به صورت منسجم و کاملا جامع تمرکز کند.

شیرانی تصریح کرد: با توجه به حساسیت‌های جامعه در چنار محمودی، حرف زدن در مورد HIV ظرافت خاص خود را دارد.

وی با اشاره به اینکه این اتفاق را اگر یک مسابقه فوتبال در نظر بگیریم، بیان کرد: مسابقه سختی برگزار شد که خوشبختانه تیم دانشگاه بازیگر میدان بود و پیروز و سربلند از این مسابقه بیرون آمد.

شیرانی ادامه داد: این مسابقه تدارکاتی نشان داد که نقطه قوت‌های بسیار و نقطه ضعف‌هایی وجود دارد.

در ادامه رحمانی متخصص بیماری‌های عفونی در چهارمحال و بختیاری گفت: اتفاقات اخیر در استان زنگ خطری بزرگ بود که به صدا درآمد، تنها حسن این اتفاقات این بود که بی‌توجهی که نسبت به این بیماری شده بود به گونه‌ای کنار گذاشته شود و تمام ادارات درگیر این بحث شوند.

وی گفت: سطح آگاهی و دانش در منطقه ما به گونه‌ای است که می‌تواند از انتقال و گسترش آن طی سال‌های آینده جلوگیری کند.

رحمانی افزود: بیمارانی که حمایت نمی‌شوند و نا امید هستند، درمان آن‌ها سخت است اما کسی که امیدوار باشد پاسخ به درمان، مطلوب است.

وی بیان کرد: یکی از مشکلاتی که در دمان بیماران مبتلا به HIV وجود دارد عدم همکاری بیماران است که اگر این همکاری افزایش یابد پاسخ به درمان آن‌ها افزایش می‌یابد.

این متخصص بیماری‌های عفونی تاکید کرد: نباید نوع ابتلای فرد به این بیماری پرسیده شود، زیرا این امر موجب می‌شود انگ‌های اجتماعی در جامعه به آن‌ها افزایش یابد.

کد خبر 467577 برچسب‌ها ویروس ایدز (HIV) استان چهار محال و بختیاری وزارت بهداشت و درمان سازمان بهداشت جهانی بیماری - ایدز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ویروس ایدز HIV استان چهار محال و بختیاری وزارت بهداشت و درمان سازمان بهداشت جهانی بیماری ایدز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۰۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند

محمد توحیدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است گفت: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

او افزود: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه‌های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی بیان کرد: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

او تصریح کرد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود، اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است تاکید کرد: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص‌ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین‌تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود اظهار کرد: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتار‌های غیرمعمول کودک خود نظیر رفتار‌های کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری