Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-08@22:50:45 GMT

مطهری لیست اموال خود را اعلام کرد

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۵۱۱۸۷

 علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: مجلس قدرت بسیاری دارد و حتی می‌تواند ریاست جمهوری را استیضاح کند و تغییر دهد. تنها نهاد قانونگذار مجلس است و طبق قانون اساسی، شورا‌ها از این حق برخوردار نیستند.

اخبار سیاسی- وی افزود: مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز مصوبات مجلس را بررسی می‌کند؛ ولی در چند ماه اخیر دو مجمع تشخیص پیدا کرده ایم و بر امور مجلس نظارت دارند و به بررسی مصوبات آن می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجمع تشخیص نظر خود را به شورای نگهبان ارسال می‌کند و در شورا نیز بررسی می‌شود و این مشکلاتی برای کشور ایجاد کرده و برخی طرح‌ها و لوایح متوقف شدند. مجمع حق دارد در حین بررسی یک طرح یا لایحه در مجلس یا کمیسیون مربوط نظرش را اعلام کند و تصمیم در نهایت با نمایندگان است.

وی در پاسخ به سوالی درباره علنی کردن فهرست اموال خود گفت: من یک خانه ۵۷۶ متری دارم که یک کوچه پایین تر از حسینیه ارشاد است، همچنین یک پژو پارس دارم و یک واحد آپارتمان هم برای پسرم گذاشتم و سهامی هم در انتشارات صدرا دارم که ناشر آثار استاد مطهری است.

مطهری تاکید کرد: البته این اموال را قبل از نمایندگی داشتم و بخشی از آنها را هم پیش از انقلاب داشتم.

وی با بیان اینکه دموکراسی در چارچوب قوانین و احکام نظام باید باشد و در مجلس در این راستا حرکت می‌کنیم،  یادآور شد: در کشورمان مجلس یکی از ارکان دموکراسی است و این دموکراسی چهار رکن قوه مجریه و قضائیه و مقفنه و مطبوعات را داراست.

این نماینده مجلس تصریح کرد: ما معتقدیم که تمرکز قدرت در یک نقطه منجر به استبداد می‌شود؛ از همین رو لازم دیده شد که مجلس تشکیل شود. مجلس قدرت بسیاری دارد و حتی می‌تواند ریاست جمهوری را استیضاح کند و تغییر دهد. تنها نهاد قانونگذار مجلس است و طبق قانون اساسی، شورا‌ها از این حق برخوردار نیستند.

وی ادامه داد: به نحوه نظارت استصوابی انتقاد داریم چون این موضوع باعث می‌شود مجلس ضعیفی داشته باشیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در مورد شفافیت آرا گفت: در شفافیت آرا مشکلی وجود ندارد و به امثال بنده هر چقدر فشار وارد شود و توهین بشنویم، حرفمان را می‌زنیم.

وی افزود: گا‌هی دیده شده نماینده‌ای موضوعی را مطرح می‌کند ولی به او حمله می‌شود و تحت فشار قرار می‌گیرد. در مورد لوایح مرتبط با fatf نمایندگان آن را تایید کردند و این نمایندگان بعد از مدتی مورد حمله واقع شدند. از همین رو شفافیت آرا در حال حاضر به صلاح نیست.

این نماینده مجلس در پاسخ به سوال دیگری در مورد حقوق حمایت از زنان گفت: این مسئله مربوط به کمیسیون اجتماعی است و در حال بررسی است و هنوز به صحن نیامده است.

مطهری درباره افزایش قیمت بنزین و حواشی آن هم اظهار داشت: این افزایش قیمت کاری ضروری بود و باید صورت می‌گرفت و مجلس در بودجه ٩٦ این اجازه را به دولت داده بود که درصدی افزایش دهد، اما دولت به دلایلی تعلل می‌کرد تا اینکه مجلس وارد شد و طرح‌هایی در صحن و کمیسیون مربوط مطرح شد تا به اشکال مختلف این مشکل حل شود؛ چرا که در شرایط تحریم بودیم و نگران تامین بنزین بودیم تا اینکه دولت طرح را در شورای هماهنگی سران قوا مورد بررسی قرار داد و به نحو بدی اجرا کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این مسئله باید انجام می‌شد ولی نه به این صورت. خود تصمیم و نحوه اجرای آن مشکلات بسیاری ایجاد کرد. پیشنهاد افزایش قیمت را به صحن دادم پیش از این تا به صورت معقولی اجرا شود، اما اینکار صورت نگرفت و به یکباره این افزایش صورت گرفت.

مطهری در پاسخ به سوال دیگری ادامه داد: تحریم‌هایی که اکنون وجود دارد متفاوت با تحریم‌های زمان احمدی نژاد است. در سال ٩٠ که اوج تحریم‌های دوره احمدی نژاد بود به راحتی می‌شد تحریم‌ها را دور زد ولی امروز اینطور نیست و شدت تحریم بیشتر شده و هیچ کشوری جرات نمی‌کند با ایران همکاری کند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در خصوص حمایتش از برجام گفت: همه از برجام و مذاکرات حمایت می‌کنند و بخشی از نظام مایل بود در ابتدا برجام اجرا نشود، اما مایل به اجرای آن بودیم.

وی اضافه کرد: ترامپ فردی تاجر است و گفته بود وقتی برجام برای ما سودی ندارد، از آن خارج می‌شویم. ما خودمان خوب عمل نکردیم و همین مسئله باعث شده بود برجام سوددهی نداشته باشد و وقتی درست عمل نکنیم نهایتا همین می‌شود و برجام به وضعیت کنونی دچار می‌شود.

وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در مورد اغتشاشات اخیر گفت: در اینکه اتفاق بدی افتاده، تردیدی نیست و تصمیم بدی گرفته شد و بد هم اجرا شد و همه غافلگیر شدند. قطعا رئیس جمهور به عنوان مقام اول اجرایی کشور مسئول است؛ اما استیضاح وی اکنون به صلاح نیست؛ اما وزیر کشور را استیضاح خواهیم کرد؛ چرا که مسئول اجرای آن بوده اند. لازم است دولت از مردم عذرخواهی کند.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: باید بررسی شود که این اعتراض توسط چه کسی صورت گرفته؛ اصل اینکار اشتباه بوده و باید از مردم عذرخواهی صورت گیرد. اگر شرایط مناسب بود حتما رئیس جمهور را استیضاح می کردیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: استیضاح فهرست اموال مطهری مجلس مطهری آپارتمان لیست اموال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۱۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ ساعت تا پایان تبلیغات/لیست‌ها پشت خط ماراتن ۲۱ اردیبهشت

دو روز تا انتخابات مرحله دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی مانده است و این روزها در رسانه‌ها از جمله ایسنا، شاهد انتشار اخبار مرتبط با این رویداد هستیم. در این گزارش می توانید اخبار انتخاباتی امروز-چهارشنبه- نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ را مرور کنید.

ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره ۲ مرحله دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اعلام کرد ساعت ۸ صبح پنجشنبه( فردا)، زمان تبلیغات نامزدهای انتخاباتی پایان می‌یابد.

دراین اطلاعیه از کلیه نامزدها، احزاب، گروه های سیاسی، هواداران و عموم مردم عزیز تقاضا شد پس از پایان مهلت زمان تبلیغات، از انجام هرگونه فعالیت تبلیغی له یا علیه نامزدها پرهیز کنند و در روز اخذ رای نیز از به همراه داشتن هرگونه اقلام یا نماد تبلیغاتی(نظیر: عکس و...) خودداری ورزند.

۲۰ ساعت تا پایان تبلیغات/لیست‌ها پشت خط ماراتن ۲۱ اردیبهشت

سخنگوی ستاد انتخابات کشور  هم با اشاره به اینکه به طور معمول وقتی انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود، مشارکت کاهش می‌یابد،‌گفت: یکی از دلایل کاهش مشارکت در مرحله دوم انتخابات، اجازه ندادن قانونگذار به افراد برای رای دادن در شعبه‌ای غیر از شعبه اخذ رای در مرحله اول است.

محسن اسلامی همچنین متذکر شد: هر کس در مرحله دوم انتخابات بالاترین رای را کسب کند، وارد مجلس می‌شود و هیچ محدودیتی وجود ندارد.

احزاب و تشکل‌ها چه کرده‌اند؟

در روزهای اخیر با اوج گرفتن فعالیت های انتخاباتی، جبهه‌ها و ائتلاف‌های مختلف فهرست‌ کاندیدای مورد حمایت خود برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم، جهت تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده را اعلام کردند که از جمله این فهرست ها مربوط به «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب»،‌ «ایران متحد»،‌ «شورای وحدت اصولگرایان»، «ائتلاف امنا»، «جبهه پایداری»، «شانا»، «جبهه ایران اسلامی»، «جبهه مردمی ایران قوی»، «خانه انقلاب»،‌ «جمعیت جوانان»، «جامعه اسلامی مهندسین» و «صبح ایران» بود.

دو نفر از کاندیدای انتخابات دور دوم مجلس دوازدهم، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی از «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب» و بیژن نوباوه از لیست «ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب» با حضور در خبرگزاری دانشجویان ایران دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود را تشریح کردند.

در بخشی از این نشست علیرضا سلیمی تاکید کرد: در صورت تغییر قانون هیات نظارت بر رفتار نمایندگان، اگر نماینده‌ای به این سمت حرکت کرد، می‌توان با استناد به این قانون جلوی این فرد گرفته شده و حتی به مردم معرفی شود. همچنین دولت هم باید وزیری که به خاطر یک سوال امتیاز می‌دهد را مواخذه کند پس در این موضوع هر دو طرف مقصر هستند.

بیژن نوباوه هم در قستمی از اظهاراتش با بیان اینکه  تلاش بسیاری شد که طرح مربوط به فضای مجازی تصویب شود و هیاتی از نخبگان مجلس انتخاب شدند تا بر اساس اصل ۸۵ به این موضوع رسیدگی کنند ، افزود: متاسفانه شاهد بودیم که به دلیل مخالفت عده‌ای که بیشتر هم در هیئت رئیسه مجلس بودند، این طرح بدون هیچ دلیل قانونی مسکوت ماند. بعد از این اتفاق مشاهده کردیم که به دلیل ضعف در قوانین مربوط به فضای مجازی مسائل بسیاری در جامعه ایجاد شد.

شخصیت‌ها چه می‌گویند؟

در آستانه برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم، وزیر کشور با انتشار در مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس تاکید کرد: ادعای حمایت دولت یا مسئولان اجرایی انتخابات از یک لیست سیاسی در مرحله دوم انتخابات مجلس شایعه‌ای برخاسته از بداخلاقی و بی‌تقوایی یا بی‌اطلاعی محض است.برای وزارت کشور و دولت، دغدغه‌ای غیر از برگزاری انتخاباتی شکوهمند در کمال امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت وجود ندارد.

ولی الله بیاتی سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی هم در گفت وگویی بر ضرورت مشارکت مردم در دور دوم انتخابات تاکید کرد و گفت: دنیا نظاره‌گر مشارکت مردم در انتخابات پیش رو است چراکه حضور مردم در پای صندوق‌های رای معیار سنجشی برای بیگانگان است.

امروز از انتخابات در استان ها چه خبر؟

فرماندار کرمانشاه از آمادگی کرمانشاه برای رقابت بین چهار نامزد مرحله دوم انتخابات مجلس دوزادهم در شهرستان خبر داد و گفت: ۶۴۵  صندوق اخذ رأی در شهرستان در نظر گرفته شده که ۵۴۵ صندوق آن در سطح شهر کرمانشاه و بخش مرکزی، ۱۸ صندوق در بخش بیلوار، ۲۰ صندوق در بخش کوزران، ۳۶ صندوق در بخش فیروزآباد و ۲۶ صندوق در بخش ماهیدشت مسقر خواهد شد.

احزاب سیاسی آذربایجان‌شرقی هم لیست‌های حمایتی خود را از نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو اعلام کردند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز  در مراسم قدردانی از خبرنگاران و رسانه‌های فعال در انتخابات اسفندماه که در استانداری البرز برگزار شد؛ با بیان اینکه باید تلاش کنیم مشارکت در دور دوم انتخابات افزایش داشته باشند؛ گفت: به هر میزان که مردم در انتخابات شرکت کنند؛ به همان میزان به پشتوانه کشور اضافه و دشمن ناامید خواهد شد.

همچنین مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه سوادکوه با بیان اینکه برگزاری انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی به معنای مبارزه با دیکتاتوری و سند فضای مردم‌سالاری دینی است، اظهار کرد: بر اساس فرمایشات امامین انقلاب اسلامی، وجود تضارب آراء و انتقادها، باعث سازندگی و پیشرفت خواهد شد. البته این اختلافات سلیقه باید در چارچوب انقلاب و آرمان‌های آن باشد.

۵ شهر مازندران (قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی) نیز آمادگی صددر صدی خود برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس به صورت الکترونیکی را اعلام کردند.

جلسه آموزشی عوامل اجرایی شعب اخذ رای شهرستان ورامین نیز  برگزار شد و رئیس ستاد انتخابات شهرستان ورامین در بخشی از اظهاراتش در این جلسه تاکید کرد: هر رأی مردم حق‌الناسی است که حفظ و حراست از آن بر عهده عوامل برگزاری انتخابات است و باید فرآیند انتخابات با کمال دقت و صحت بدون هیچ جانبداری انجام پذیرد.

همچنین با هدف تقویت فضای شور و نشاط انتخاباتی و تلاش برای افزایش مشارکت، کاندیداهای دور دوم انتخابات در حوزه انتخابیه ری،  در حسینیه علی‌اکبر شهر ری، به بررسی مشکلات شهر پرداختند و ضمن بیان دیدگاه‌ها، برنامه‌های خود را درباره موضوع‌های گوناگون شهری بیان کردند.

مدیر کل ورزش و جوانان استان فارس هم اعلام کرد که افتخارآفرینان، پیشکسوتان و مدیران ورزشی استان فارس همگام با سایر اقشار جامعه در دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی حاضر می‌شوند.

در روزنامه ها از انتخابات چه خبر بود؟

شرق در گفت وگویی با محمدجواد حق شناس با تیتر «اقلیت مجلس باید از جریان سوم به نیروی سوم تبدیل شود»،‌ رسالت با تیتر «یک گام تا تکمیل پازل مجلس» آرمان امروز با تیتر «تلاش انتخاباتی اصولگرایان زیر سایه اختلافات تندروها» آرمان ملی با تیتر «ریاست یا رقابت در ۱۴۰۴» در صفحه اول خود به موضوع انتخابات پرداخته‌اند.

مرحله دوم انتخابات مجلس بیست و یکم اردیبهشت ۱۴۰۳، در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

در انتخابات تمام الکترونیکی، علاوه بر احراز هویت رأی دهندگان، ثبت رأی و شمارش آن هم الکترونیکی است. در این روش، به رأی‌دهندگان به جای تعرفه کاغذی، «کارت تعرفه» داده می‌شود. کارت‌های تعرفه روی محلی مشخص از صندوق‌های الکترونیکی گذاشته می‌شود و رأی دهندگان شماره (کد) نامزدها را ثبت می‌کنند.

کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می توانند در هر حوزه ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می توانند در این انتخابات شرکت کنند.

بازه سنی برای شرکت در انتخابات ۱۸ سال است؛ بنابراین افراد متولد پیش ۱۳۸۵/۲/۲۱می‌توانند در انتخابات روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه شرکت نمایند. تشخیص اینکه افراد در مرحله اول در چه حوزه ای رای داده اند از طریق دستگاه احراز هویت و سیستم های موجود در شعب اخذ رای انجام می گیرد.

ستاد انتخابات کشور اعلام کرده است که مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه «انتخاب ایران»، از سوابق نامزد مورد نظرشان جویا شوند.

دیگر خبرها

  • تب و تاب لیست‌های انتخاباتی در واپسین ساعات مجاز تبلیغات
  • ۲۰ ساعت تا پایان تبلیغات/لیست‌ها پشت خط ماراتن ۲۱ اردیبهشت
  • هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم/ هیئت تطبیق مصوبات می‌تواند ضامن اجرای قانون باشد
  • کدام نماینده مجلس ۱۴۰ سکه گرفته است؟
  • قالیباف: هر چقدر می‌توانیم برای پیشرفت کار دولت تسهیل‌گری انجام دهیم
  • شهادت رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین درباره قالیباف
  • تشریح اقدامات سازمان بورس بعد از وقایع اردیبهشت سال گذشته
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • واکنش مطهری به ماجرای دختـر دف‌زن | خانم‌های مجلس به لاک غلیظش معترض بودنـد!
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند