Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بانشی بعدازظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: بهترین زمان تزریق واکسن آنفولانزا اواخر شهریور و اوایل مهر است، اما اکنون نیز تزریق این واکسن برای افراد سالم، بی تاثیر نیست.

وی با بیان اینکه دانش آموزان بیمار حداقل سه روز و خردسالان یک هفته در منزل استراحت داشته باشند، گفت: در راستای جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری، به افراد شاغل نیز باید سه روز مرخصی استعلاجی داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانشی تصریح کرد: مهم‌ترین عامل شیوع بیماری آنفولانزا، رعایت نکردن بهداشت فردی و جمعی است.

وی افزود: ویروس آنفلوانزا به عنوان یک بیماری واگیردار، به سرعت افراد را مبتلا می‌کند و کسانی که سابق بیماریهای تنفسی، آسم، بیماری‌های کلیوی و قلبی مزمن دارند، باید مراقبت بیشتری داشته باشند.

بانشی اظهار داشت: برخی از افرادی که در این بیماری جان خود را ازدست داده اند، سالم بوده و برخی نیز به بیماریهای زمینه ای همچون دیابت و آسم مبتلا بوده اند.

وی افزود: گروههای پرخطر در این بیماری، کودکان زیر پنج سال، افراد بالای ۶۰ سال، بیماران زمینه‌ای مثل بیماران تنفسی، قلبی-عروقی، کلیوی و دیابتی هستند که باید بیش از دیگران مواظب باشند که به این بیماری مبتلا نشوند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج علائم آنفلوانزا را دردهای شدید استخوانی، تب و لرز، ضعف عمومی و بی حالی عنوان کرد و گفت: نوع شدید این بیماری می‌تواند منجر به ذات الریه شود، که در این صورت فرد می‌بایست بستری و تحت درمان قرار گیرد.

بانشی همچنین تب بیش از ۳۸ درجه و بیش از سه روز را علامت ابتلا به آنفولانزا عنوان و تاکید کرد: این بیماری علائمی همچون سرماخوردگی، بدن درد، خستگی و کوفتگی را به همراه دارد.

بانشی با تاکید بر  اینکه در بهبود این بیماری به دلیل ویروسی بودن مصرف آنتی بیوتیک بی تاثیر است، اظهار داشت: نام این ویروس"H۱N۱"است و قدرت بیماری زایی و کشندگی آن نسبت به ویروسهای پیشین بیشتر بوده و تنها داروی درمان این بیماری تامیفلو است که در اختیار مراکز درمانی استان قرار دارد.

وی افزود: شستن مرتب دست‌ها با صابون، تماس نداشتن با فرد آلوده، گرفتن دستمال جلوی صورت هنگام سرفه و عطسه توسط افراد بیمار، دفع دستمالهای استفاده شده توسط افراد بیمار در نایلون و سطل زباله و استراحت سه روزه بیماران مبتلا به آنفولانزا در منزل، از مهمترین روش‌های پیشگیری از خطرات و درمان این بیماری است.

وی بر استفاده از مایعات، میوه، سبزی، آبمیوه‌های طبیعی، سوپ و آش در مقابله با این بیماری تاکید کرد.

کد خبر 4787882

منبع: مهر

کلیدواژه: یاسوج آنفولانزا H۱N۱ کهگیلویه و بویراحمد بوشهر انتخابات مجلس شورای اسلامی هفته بسیج بسیج ایلام گرگان راهپیمایی قزوین بیرجند خطبه های نماز جمعه مجلس شورای اسلامی شهرکرد مشهد ویروس آنفلوانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۱۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران

«شکاف کام و لب» یک نقص خلقتی است که معمولاً در دوران جنینی در طول تشکیل صورت نوزاد رخ می‌دهد. این شکاف می‌تواند از کنار کام تا لب بروز کند و در برخی موارد تا پایین گوش نیز گسترش یابد.

عبدالجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک با اشاره به قابل اصلاح بودن شکاف لب و کام اظهار کرد: این عارضه یک ناهنجاری هنگام تولد است، در کشورهای پیشرفته آمار ابتلا به آن به ازای هر ۷۰۰ نفر یه مورد است اما این آمار در کشور ما به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد مبتلا به شکاف لب است.

وی افزود: این ناهنجاری می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آن ها ژنتیکی است که از طریق ژن منتقل می‌شود، همچنین مصرف بعضی از داروهای خواب‌آور، ضد تشنج و آرامبخش‌ها توسط مادر، در مدت زندگی جنینی بویژه در سه ماه نخست می‌تواند موجب این عارضه شود.

هرمزی ادامه داد: بعضی از عفونت‌های ویروسی مثل سرخک، سرخچه و اوریون می‌تواند موجب شکاف لب و کام باشد، همچنین مصرف سیگار و الکل نیز از عوامل دیگر این عارضه شناخته می‌شوند.

وی گفت: شکاف لب و کام بیش از ۱۰۰ نوع وجود دارد و بسته به عامل بیماری‌زا و میزان اثر و زمان تاثیر آن در جنین می‌تواند تنوع ایجاد کند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت: اگر جنینی با این عارضه متولد شود با توجه به شدت، بیماری‌های همراه و نوع بیماری شکاف لب، درمان‌های متفاوتی تجویز می‌شود که مهم‌ترین آن ها جراحی است. درمان‌های مراقبتی، روانکاوی، روانشناسی، مددکاری‌ اجتماعی، مراقبت‌های برای شیرخوردن، بهداشت و عفونت‌های زخم نیز از دیگر مراحل درمان است.

وی افزود: در صورتی که شکاف لب و کام لب پیچیده نباشد معمولاً زیر ۵ ماهگی و ترجیحا ۳ تا ۴ ماهگی عمل جراحی امن و خوبی برای بیمار انجام خواهد شد که در ۹۰ درصد موارد به جراحی تکمیلی نیازی نیست.

منبع: آنا

دیگر خبرها

  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا