Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی گفت: امروز کشور در مسیر توسعه قرار دارد و دشمن این توسعه را بر نمی تابد از این رو به دنبال ضربه زدن به نظام است اما نیروهای مسلح اجازه نمی دهد دشمن با ایجاد ناامنی مانع توسعه کشور شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، «سردار حسین اشتری» امروز (سه‌شنبه ۱۲ آذر) در دیدار با خانواده شهید حاجی مراد نادری شهید مدافع امنیت شهرستان دزفول، آرامش، امنیت، سربلندی و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی را مرهون خون پاک شهدا دانست و اظهار کرد: نیروی انتظامی حفظ جایگاه شهدا را از وظایف خود می داند چرا که شهدا با ایثار و از خودگذشتگی باعث ایجاد امنیت شده که این بزرگترین خدمت به مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی با بیان اینکه دشمن همواره به دنبال ایجاد ناامنی در کشور است اما پلیس هوشمندانه توطئه های دشمنان را خنثی می کند افزود: امروز کشور در مسیر توسعه قرار دارد و دشمن این توسعه را بر نمی تابد از این رو به دنبال ضربه زدن به نظام است اما نیروی انتظامی و پلیس به همراه سایر ارگان های نظامی اجازه نمی دهد دشمن با ایجاد ناامنی مانع توسعه کشور شود.

 

وی با اشاره به حضور پرشور و خودجوش مردم دزفول در راهپیمایی اخیر در دفاع از آرمان های نظام عنوان کرد: در ناآرامی های اخیر مربوط به بنزین، مردم با حضور پرشور در نقاط مختلف کشور، در کنار نیروی انتظامی مانع موفقیت نقشه های دشمن برای ایجاد ناامنی در کشور شدند.


سردار اشتری به شهادت شهید نادری شهید مدافع امنیت دزفول در حین انجام ماموریت اشاره کرد و اذعان داشت: شهدا از جان خود گذشتند تا امنیت و آرامش در کشور مهیا شود.

 

وی با بیان اینکه شهید نادری برای امنیت، آرامش و آسایش بیشتر مردم جان خود را در طبق اخلاص قرار داد اضافه کرد: اگر از خودگذشتگی شهید نادری و سایر ماموران پلیس نبود چه بسا آن مجرم با اسلحه‌ هایی که در اختیار داشت جان تعداد زیادی از شهروندان را می ‌گرفت.

 

فرمانده انتظامی جمهوری اسلامی به حضور پرشور مردم دزفول در مراسم تشییع پیکر مطهر شهید نادری اشاره کرد و ادامه داد: این حضور بی نظیر با توجه به عقبه مردم دزفول در موضوعات مختلف از جمله حضور در جبهه های دفاع از حرم اهل بیت (ع) بعید نبود.

 

وی بر تداوم راه شهدا و تبعیت از آنها تاکید کرد و یاد آور شد: شهدا از جایگاه والایی نزد پروردگار برخوردارند لذا تنها راه پیشرفت کشور، پیروی کردن از راه شهداست.

 

سردار اشتری در پایان این دیدار با اهدای لوحی از سوی رهبر معظم انقلاب و نیروی انتظامی از خانواده شهید حاجی مراد نادری تقدیر کرد.

 

سرهنگ حاجی مراد نادری رئیس کلانتری ۲۰ دزفول هفتم آذرماه سال 97 در درگیری با یک سارق مسلح به شهادت رسید.

 

پایان پیام/589

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد انتخابات مجلس کانون های مساجد انتخابات انتخابات نماز جمعه دیدار با خانواده شهید امنیت سردار اشتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۱۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌های بیگانه چگونه مانع از دیدن اخبار خوب کشور شدند

به گزارش همشهری آنلاین؛ جوامع امروزی در جهان مملو از اخبار و گزارشات مختلف خبری هستند. در عرصه بمباران رسانه‌ای کافی است که وارد شبکات اجتماعی یا سایت‌های خبری شوید تا با انبوهی از اخبار و نقل قول‌های رسانه‌ای برخورد کنید. اما در این بین نکته‌ای حائز اهمیت است که برای بررسی آن با محمد لسانی، کارشناس و پژوهشگر حوزه رسانه گفت‌وگویی داشتیم. محور بحث این بود که چرا و چگونه در ایران ما اخبار خوب و مثبت به اندازه اخبار منفی و ناگوار دیده نمی‌شوند؟ چه دست‌هایی مانع می‌شوند مردم ایران اخبار مثبت و امیدوار کننده کشور را دنبال نمایند. در ادامه حاصل این گپ و گفت را خواهید خواند.

خبر خوب، خبر بد است!

لسانی در ابتدا گفت: در موضوع ژورنالیسم و روزنامه‌نگاری دو موضوع است که با مسأله مورد نظر ما پیوند و ارتباط دارد. اولین مورد را شاید بتوان در این ضرب‌المثل جست‌وجو کرد: خبر خوب، خبر بد است! مصرف رسانه‌ای و روی آوری به اخبار چه از سوی فعالان خبری و چه از سوی مردمِ مخاطب زمانی صورت می‌گیرد که یک اتفاق ناگوار مثل سقوط پلاسکو و غرق شدن کشتی سانچی در مطبوعات و خبرگزاری‌ها مخابره می‌شود.

وی افزود: مضاف بر آنچه که گفته، ما در روزنامه‌نگاری موضوعی با عنوان «ارزش‌خبری» داریم که یکی از این ارزش‌ها «درگیری» است. به عبارتی خبری که از یک درگیری یا زدوخورد حکایت کند نظیر انتقادی تند و سخت از یک نماینده مجلس یا یک درگیری فیزیکی، بیشتر مورد توجه رسانه‌ها و مردم قرار می‌گیرد. البته گفتنی است همین خبر که دارای ارزش درگیری است در چنین فضایی خبری بد محسوب می‌شود که مصرف رسانه‌ای بالایی هم از سوی مردم دارد. در کل باید اشاره کرد اخباری نظیر تأسیس یک نیروگاه برق یا ساخت یک سد شاید آنچنان هیجانی را برای مردم به ارمغان نیاورد.

چرا ما اخبار خوب کشور را نمی‌بینیم؟

او ادامه داد: علت را هم در این می‌توان دانست که عمل ساخت و حرکت روبه‌جلو می‌متری و با سرعت کم است، اما از آنسو تخریب و سقوط ناگهانی، سریع و پرشتاب است؛ از این رو خبر بد در چنین مقیاسی بُرد بیشتری نسبت به خبر خوب دارد، یعنی عمق نفوذ و گستره بیشتری دارد. به طور مثال پیدا شدن یک گور دسته‌جمعی از فلسطینیان در غزه بیشتر مورد استقبال مردمی در رسانه‌ها قرار می‌گیرد تا خبر ازدواج دو شخص در وضعیت حال حاضر غزه.

لسانی گفت: بخشی از علت به فرهنگ عمومی جامعه برمی‌گردد، ما باید سعی کنیم خبر خوب را سر دست بگیریم؛ همانطور که یک شی گرانبها را در زرورق می‌پیچانیم و با احتیاط از آن محافظت می‌کنیم. لذا باید در نظر بگیریم که در جهانی زیست می‌کنیم که اخبار منفی افسردگی و ناراحتی بیشتری ایجاد می‌کند و اخبار مثبت هم کم هستند. از این رو وظیفه ما هم خلق خبر خوب و هم نشر آن است. به طور مثال باید به رفتار خودمان نگاه کنیم که در طول روز مطالبی که برای یکدیگر به اشتراک می‌گذاریم تا چه اندازه مثبت و انرژی‌بخش هستند یا تا چه اندازه ناراحت‌کننده و ناگوار؛ موضوع مهم همین است که تغییر را باید از خودمان آغاز کنیم.

رسانه‌های بیگانه چگونه مانع از دیدن اخبار خوب کشور شدند؟

این کارشناس رسانه درباره نقش رسانه‌های بیگانه در القای اخبار منفی افزود: نوآم چامسکی در کتاب «فیلترهای خبری» از چند فیلتری صحبت می‌کنند که منجر به نشر اخبار یا عدم نشر آن‌ها می‌شود. یکی از این فیلترها «فیلتر مالکیت» است. به طور مثال شبکه های ماهواره‌ای بیگانه و فارسی زبان برای اینکه بتوانند در لیست ماهواره‌های جهانی قرار گیرند باید چیزی درحدود چند صد هزار دلار هزینه فقط برای اجاره کنند، این درحالیست برخی از این شبکات در چند ماهواه حاضر بوده و این یعنی تنها هزینه اجاره سالانه آنان ارقام چند میلیون دلاری است.

او تصریح کرد: در کنار این هزینه باید خرج و مخارج مربوط به مجریان شبکه؛ هنرمندان؛ دکور و... را هم افزود. لذا تزریق‌کنندگان مالی برنامه و کسانی که بحث مالی آن را فراهم می‌کنند مطالبات و انتظاراتی از این شبکه دارند. آنان می‌خواهند مردم نسبت به موضوعاتی علاقه‌مند شوند. برای همین باید گفت رسانه امروزه با تولید حس بر احساسات مخاطبات تسلط دارد. خوش‌آمد و بدآمد نسبت به موضوعی؛ رغبت و عدم رغبت نسبت به آرمانی و... از جمل اقداماتی است که از سوی رسانه‌ها صورت می‌گیرد.

وی افزود: مضافا که رسانه تولید کنش هم می‌کند؛ به طور مثال می‌گوید اگر نسبت به فلان قضیه اعتراضی دارید و آن ناپسند می‌دانید به کف خیابان‌ها بیایید. این همان کنترل اجتماعی از سوی رسانه است، یا اینکه بگوید به چه کسی رأی بدهید یا ندهید. امروزه رسانه به عنوان یک ساختار مؤثر در تولید حس و کنش درحال عمل کردن است.

کد خبر 848114 برچسب‌ها رسانه‌ خارجی رسانه - سواد رسانه‌ای رسانه‌ ایرانی

دیگر خبرها

  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • پلیس مانع ایجاد هرج و مرج در ورزشگاه فیروزآباد شد
  • نیروی انتظامی آماده تعامل بیشتر با مدیریت شهری است
  • استخراج ۱۸۳ هزار بشکه نفت در بهمئی/ سد آبریز آرزویی بر دل مردم
  • رسانه‌های بیگانه چگونه مانع از دیدن اخبار خوب کشور شدند
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند
  • تجمع مردم بندرعباس در حمایت از طرح نور نیروی انتظامی
  • استاندار لرستان: امنیت استان حاصل مشارکت پلیس و مردم است
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند