Web Analytics Made Easy - Statcounter

دراهکی بیان کرد: یکی از شاخصه های مهم توسعه کشور توجه به وضعیت بانوان و از همه مهم‌تر توانمندسازی اقتصادی این قشر است، توانمند سازی که به شکوفایی استعدادها، ارتقای عزت نفس و اطمینان خاطر آن‌ها منجر شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان  از  بوشهر،«عبدالمجید دراهکی» در نشست با مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر و معاون اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: هدف اصلی آموزش‌های مهارتی تربیت نیروی ماهر و توانمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای بوشهر اضافه کرد: نیرویی که دانش روز و مهارت داشته باشد می‌تواند در توسعه پایدار نقش مؤثری را ایفاء کند و در واقع استفاده از ظرفیت‌های نیروی انسانی یکی از الزامات برای رسیدن به توسعه است.

 

دراهکی با اشاره به اینکه کارآیی یک ساختار سازمانی به پویایی نیروی انسانی آن بستگی دارد افزود: مدیریت تغییر باید در کنار مدیریت اجرایی در مراکز آموزشی برنامه ریزی و اجرا تا اثربخش شود.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر تمام دنیا به سمت و سوی آموزش‌های مهارتی حرکت کرده اند و به دنبال توسعه آن هستند، چرا که داشتن مهارت در هر حوزه‌ای اولویت نخست محسوب می‌شود، اظهار داشت: تغییر فرد مشکلی را حل نمی‌کند باید تغییر در نگرش وتفکر افراد ایجاد کرد تا او را پویا کرد، چرا که پویایی نیروی انسانی سبب پویایی مجموعه خواهد شد.

 

دراهکی تصریح کرد: تغییر در سیاست‌های کلان کشور و جهت‌گیری آن به سمت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و اقبال عامه مردم برای برای کسب مهارت برای ورود به بازارکار فرصتی است که باید غنیمت شمرد و از آن بخوبی استفاده کرد.

 

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای بوشهر با تأکید بر اهمیت آموزش های فنی و حرفه ای به ویژه در بین بانوان، بیان کرد: کشور ما در وضعیت کنونی از حیث مهارت‌آموزی در دوره خاصی از تحول قرار داریم و اهمیت مهارت‌آموزی در حال افزایش است و در اسناد بالادستی و در سخنان و بیانات مقامات کشور اهمیت مهارت‌آموزی مورد تاکید قرار گرفته است که باید با همکاری دستگاه های اجرایی توسعه یابد.

 

وی بر توسعه متوازن آموزش های مهارتی در راستای عدالت اجتماعی تاکید کرد و گفت: یکی از شاخصه های مهم توسعه کشور توجه به وضعیت بانوان و از همه مهم‌تر توانمندسازی اقتصادی این قشر است، توانمند سازی که به شکوفایی استعدادها، ارتقای عزت نفس و اطمینان خاطر آن‌ها منجر شود.

 

دراهکی افزود: در حال حاضر بانوان در عرصه‌های مختلف گام‌های موثری را در راستای توانمند سازی خود و خدمت به جامعه بر می‌دارند که به پیشرفت آن‌ها در جامعه منجر شده است که یکی از این حوزه‌ها، می تواند کارآفرینی و ایجاد شغل برای خود و دیگران و کمک به تولید و اقتصاد کشور باشد و باید مورد حمایت همه نهادهای دولتی قرار گیرد.

 

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر خاطرنشان کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در توانمندسازی و افزایش مهارت زنان در دستیابی به فرصت‌های اشتغال و کمک به اقتصاد خانواده‌ها اهمیت بالایی دارد.

 

وی تصریح کرد: برای توسعه مهارت آموزی و بهره مندی گروه‌های هدف از آموزش فنی و حرفه‌ای همکاری‌های بین دستگاهی، هم افزایی و مشارکت جویی با ذینفعان آموزش‌های مهارتی براساس آیین نامه‌های ابلاغی توسعه یابد.

 

پایان پیام/647

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد انتخابات مجلس انتخابات کانون های مساجد مجلس شورای اسلامی شیراز انتخابات خبرگان رهبری و مجلس مسجد عدالت اجتماعی مهارت آموزی اشتغالزایی استان بوشهر خبرگزاری شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۴۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدالت اجتماعی برای شب بازارهای مشهد، دردسرساز شد 

به گزارش قدس خراسان، ظهر امروز چهارشنبه تعدادی از فروشندگان بازارهای موقت شهرداری با تجمع مقابل شورای شهر نسبت به قانون جدید ساماندهی این بازارها اعتراض کردند.

صحبت با این افراد که در سنین مختلف و حتی از خانواده‌های ایثارگران و جانبازان نیز بودند، مشخص کرد که قرار است طبق قانون جدید سازمان میادین شهرداری مشهد، این افراد هر ماهه برای اجاره غرفه در بازارهای موقت در سامانه ثبت‌نام کنند.

اشکال این طرح از نظر این فروشندگان این بود که عنوان می‌کردند «اجناسی که در هر کدام از این بازارها در نقاط مختلف شهر فروخته می‌شود متفاوت است و ما نمی‌توانیم هر ماه اجناس و کالاهای خود را عوض کنیم، خیلی از این اجناس امانی هستند ما پول مردم را چطور پس بدهیم؟»

عده‌ای دیگر میگفتند «در حال حاضر ما چندین سال است در شب بازارها یا بازارهای موقتی که در نزدیکی خانه‌هایمان است کار می‌کنیم اگر قرار باشد هر ماه در یک منطقه شهر باشیم چطور این بارها را آخر شب با خودمان ببریم و روز بعد باز بیاوریم؟»

خبرنگار قدس خراسان پس از شنیدن گلایه‌های این افراد موضوع را از مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد پیگیری کرد.

حسن کلیدری در این خصوص گفت: این موضوع برای اجرای عدالت اجتماعی است چرا که قیمت اجاره این غرفه‌ها در همه نقاط شهر یکسان است، چرا باید یک نفر با قیمت برابر در منطقه خوب شهر باشد و دیگری در یک منطقه پایین‌تر؟

وی افزود: این افراد که تعدادشان در شب بازارها حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ نفر است هر ماهه باید از طریق سامانه ثبت‌نام کنند و مجوز بگیرند و کسی قرار نیست جای آن‌ها را بگیرد، فقط جای این افراد قرار نیست دیگر ثابت باشد.

خبرنگار: معصومه مومنیان

معصومه مؤمنیان

دیگر خبرها

  • اجرای طرح آموزش هر شهرستان یک روستا در هرمزگان
  • ایجاد اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش های مهارتی است
  • توسعه متوازن با رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط مثبت ممکن است
  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • عدالت اجتماعی برای شب بازارهای مشهد، دردسرساز شد 
  • نخستین مسابقات بین المللی دوستانه مهارت (IFSC - ۲۰۲۴) برگزار می‌شود
  • توجه به امر تربیت در کنار آموزش، رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما