Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سید محمد مرندی استاد دانشگاه درباره رویکرد کشورهای اروپایی که از یک سو تهدید به استفاده از مکانیسم ماشه در قبال ایران می‌کنند و از سوی دیگر برخی کشورهای اروپایی به اینستکس می‌پیوندند گفت: این رویکرد و رفتار نشان دادن سیاست "چماق بدون هویج" است. از یک طرف با مکانیسم ماشه تهدید می‌کنند و از سویی با امتیاز پوچ و خالی پیوستن شش کشور اروپایی به اینستکس سعی دارند ایران را راضی‌ نگه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اروپایی‌ها به تعهدات برجامی خود عمل نمی‌کنند و این ما هستیم که در این مدت به همه تعهدات خود عمل کرده‌ایم و در همین شرایط فعلی که گام به گام تعهدات را کاهش می‌دهیم باز ایران است که بیش‌ترین تعهدات را اجرا می‌کند اما ادامه این روند ممکن نیست. اگر اروپایی‌ها می‌خواهند برجام حفظ شود باید تعهداتشان را کامل انجام دهند وگرنه ایران راه دیگری جز این‌که به تدریج از تمامی تعهداتش صرف نظر کند، ندارد.

اخبار سیاسی- وی درباره اجرای اینستکس و امیدها به آن با پیوستن برخی کشورهای دیگر تصریح کرد: صرف این‌که به عضویت این ساز و کار درآیند برای ما ارزشی ندارد. مهم این است که به آنچه برای این ساز و کار تعریف شده است عمل کنند. اگر همه کشورهای جهان هم عضو این ساز و کار شوند در حالی که تعهد و اقدامی در چارچوب آن به نفع ایران انجام نگیرد، چه ارزشی خواهد داشت! ایران انتظار دارد در این چارچوب تجارت با ایران رونق گیرد و عادی سازی شود و صادرات و واردات نفتی و غیرنفتی در این زمینه انجام گیرد.

مرندی در پاسخ به این‌که استفاده از مکانیسم ماشه می‌تواند تمامی قطعنامه‌های قبلی شورای امنیت علیه ایران را دوباره فعال سازد، خاطرنشان کرد: این مساله در حالی که تصمیمات کنونی آنها همان شرایط را برای ما ایجاد کرده است فرقی ندارد. اما اروپایی‌ها باید بدانند که هرگز دیگر چنین توافقی را با ایران نخواهند داشت.

وی گفت: صرف نظر از نقاط قوت و ضعف برجام که برای همه افراد منصف روشن است این مساله حایز اهمیت است که با اجرای برجام حتی بعد از خروج آمریکا از این توافق و عدم پایبندی اروپا به تعهداتش، جامعه جهانی و افکار عمومی ایران دیدند که ما انعطاف لازم را نشان دادیم و امتیاز دادیم تا تنش‌ها فروکش کند و شرایط عادی شود و بهانه‌ها از کسانی که مدعی بودند ایران در منطقه و جهان مشکل ساز است گرفته شود.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: از طرفی هیچ فرد عاقلی نیست که در چنین شرایطی بر مذاکرات مجدد تاکید کند چون عملا چنین کاری یعنی پذیرفتن شکست و این مساله آمریکا را مقابل ایران جسوتر خواهد کرد و باعث می‌شود آنها بر سر هر مساله ای تحریم‌ها علیه ایران را به کار ببندند و عملا چراغ سبزی برای اعمال تحریم‌های متعدد و مکرر است و دیگر ما را رها نخواهند کرد از این رو عدم توجه به مذاکره با آمریکا در این شرایط یک امتیاز مثبت برای ایران است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مکانیسم ماشه اینستکس تعهدات برجامی اروپا مرندی برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۶۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم جدید و اروپایی اکرم عفیف مشخص شد؟

 اکرم عفیف تابستان امسال قطر را پس از چند فصل فوق‌العاده در السد و تیم ملی کشورش ترک خواهد کرد. او در قطر دو قهرمانی متوالی آسیا و جام جهانی را تجربه کرده است.

به‌عنوان بهترین بازیکن کشورش، علاوه‌بر قرارداد میلیونی با السد، خروج او از قطر را غیرقابل تصور می‌کرد. با این حال، پس از کسب مطلقاً همه چیز، دولت قطر مایل است برای خروج احتمالی او چراغ سبز نشان دهد، چون این موضوع در واقع نشان دهنده شناخت جهان از یک فوتبالیست قطری و رشد عمومی این کشور در جهان فوتبال است.

عفیف در مقایسه با رونالدینیو به دلیل مو‌های فری که دارد، یک بازی‌ساز باکیفیت است و با ۲۶ گل در ۲۲ بازی، فصلی درخشان را در السد پشت سر می‌گذارد.

نقش او در تیم ملی قطر که با آن ۱۱۲ بازی انجام داده و ۳۷ گل به ثمر رسانده، بیش از یک‌بار او را در لیست خرید باشگاه‌های بزرگ اروپایی قرار داده است. با این حال، مشکلات در خروج بازیکنان قطری از کشورشان، بیش از یک‌بار احتمال خروج او را متوقف کرد.

او در ۲۷ سالگی آماده بازی در یکی از لیگ‌های بزرگ اروپا است. عفیف قبلاً در سال‌های اولیه فوتبالش به اروپا سفر کرده بود. او به آکادمی سویا و ویارئال رفت و همچنین برای اسپورتینگ خیخون بازی کرد.

او بعداً در یوپن بلژیک که متعلق به آکادمی قطری اسپایر بود درخشید و به فوتبالیست درجه یک تبدیل شد. او در قطر در تیم تحت هدایت ژاوی هرناندز به یک بازیکن درخشان تبدیل شد.

چندین باشگاه لیگ برتری و همچنین اسپانیایی، به‌عنوان مثال سویا، از خرید او استقبال می‌کنند، اگرچه ملیت او و دستمزد بسیار بالا می‌تواند این عملیات را متوقف کند. در هر صورت، آنچه مسلم شده این است که او برای رسیدن به اروپا باید دستمزدی را که تا‌کنون او را در قطر نگه داشته، به میزان قابل توجهی کاهش دهد. دیدن «رونالدینیو قطری» در یک لیگ معتبر اروپایی ممکن است.

 

منبع: ورزش سه

دیگر خبرها

  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • تیم جدید و اروپایی اکرم عفیف مشخص شد؟
  • مدارا با طالبان بدون خط قرمز! / معلمان و دغدغه معیشت/رویا فروشی برای کسب ثروت 
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل : چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند