Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علی پورمختار در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، درباره اینکه باتوجه به شرایط چه میزان ضرورت دارد مبارزه با فساد به صورت اصولی انجام شود، گفت: برای اینکه مبارزه با فساد به صورت اصولی صورت گیرد تا ریشه آن برچیده شود باید از سازوکار داخلی دستگاه‌ها آغاز کنیم.

نماینده مردم کبودر آهنگ تاکید کرد: تمامی نهادها و دستگاه‌های اجرایی واحدهای ناظر، بازرسی و حراست دارند از سوی دیگر خود مدیران می‌توانند سازوکار نظارتی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: دیوان محاسبات به راحتی می‌تواند آمار و ارقام را به دست بیاورد و این اصلا کار سختی نیست فقط نیازمند یک سازماندهی مجدد است که سر آن به دستگاه‌های اجرایی به عنوان قوه مجریه و سوی دیگرش به رئیس‌جمهور و وزرا باز می‌گردد.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات قوه قضائیه در مبارزه با فساد بیان کرد: خوشبختانه قوه قضائیه در داخل خودش اقدامات خوبی را درمبارزه با فساد آغاز کرده است و دست به بازنگری زده، مخصوصا برای قانون ارتقاء سلامت اداری و ناظر راهکار مناسبی را تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: حذف امضاهای طلایی و مشخص کردن نقش افراد، در شفاف‌سازی و مبارزه با فساد باید تضمین‌کننده باشد.

پورمختار خاطرنشان کرد: وزرا و مسئولان در دستگاه‌ها یا باورشان نمی‌شود و یا اعتقادی ندارند که در مجموعه‌شان فسادی وجود دارد، باید این نگاه برای‌شان جا بیفتد که امکان فساد در همه جا وجود دارد و باید با آن مبارزه کرد.

وی تاکید کرد: حراست‌ها نقش مهم و اساسی در مبارزه با فساد دارند آنان باید گزارش‌های درست و بدون اغماض به وزیر بدهند تا او بتواند قضاوت درستی داشته باشد.

نماینده مردم کبودر آهنگ در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه در گذشته اگر شخصی فسادی انجام می‌داد آن را به پای همان شخص می‌نوشتند در صورتی که امروز فسادها به پای کل نظام نوشته می‌شود برای این که اعتماد مردم بازگردد چه باید کرد، گفت: بله متاسفانه این دیدگاه امروز وجود دارد، مردم نظام را یکپارچه و هر سه قوه را در کنار هم می‌بینند و بر اساس این اصل قضاوت می‌کنند.

وی ادامه داد: باید قائل به تفکیک باشیم، حتی اگر در داخل یک وزارت خانه فسادی رخ دهد نباید به همه افراد شاغل در آن این مطلب را تعمیم دهیم. مسئولان ما سالم هستند و تعدادی از افراد پیدا می‌شوند که فساد دارند. 

این عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز شما به برخوردهای قوه قضائیه نگاه کنید، نام چه افرادی را اعلام می‌کند؟ اسامی که مطرح می‌شود محدود است و این یعنی فساد در بین مسئولان گسترده نیست.

وی در خاتمه بیان کرد: رسانه و تبلیغات بسیار می‌تواند در این موضوع موثر باشد .

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مبارزه با فساد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۷۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | دیدار چهره به چهره وزرا با مردم

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اعضای دولت هم با حضور در مساجد این مناطق از نزدیک با مردم دیدار و گفتگو کردند.

دیگر خبرها

  • معلمان و کارگران، افسران جنگ فرهنگی و اقتصادی هستند
  • جایگاه ایران را در عرصه نبرد فرهنگی و اقتصادی تثبیت کنیم/ مسئولان از تولید ملی حمایت کنند
  • مسئولان از فساد دوری کنند تا بتوانند با آن مقابله کنند
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • مدیران باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • جذب نیروی بومی در صنایع شهرستان جم بسیار پایین است
  • دولت سیزدهم در مبارزه با فساد کارنامه خوبی ارائه دهد
  • ببینید | دیدار چهره به چهره وزرا با مردم