Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بازرگانی آمریکا گفت رسیدن به یک قرارداد با چین که به نفع آمریکا باشد مهم تر از عجله برای امضای این قرارداد تا پایان سال جاری یا حتی سال آینده است. ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۰ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، ویلبر راس، وزیر بازرگانی آمریکا تعیین هرگونه مهلتی را برای قرارداد تجاری با چین رد کرد و با حمله به شرکت بزرگ هواوی بیش از پیش امید برای پایان دادن به جنگ تجاری 17 ماهه را از بین برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جنگ تجاری رشد اقتصاد جهان را کند کرده است.

وی طی مصاحبه ای گفت رسیدن به یک قرارداد با چین که به نفع آمریکا باشد مهم تر از عجله برای امضای این قرارداد تا پایان سال جاری یا حتی سال آینده است.

 رئیس تجارت آمریکا گفت دو اقتصاد بزرگ جهان هنوز باید به جزئیاتی در مورد خرید محصولات کشاورزی آمریکا توسط چین، برخی مسائل ساختاری و یک مکانیسم اعمال فشار رسیدگی کنند تا بتوانند به یک قرارداد تجاری موقت برسند. ترامپ امیدوار بود این قرارداد ماه گذشته تکمیل شود.

 ترامپ گفت امضای یک قرارداد تجاری موقت با چین احتمالاً به پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر 2020 می شود.

 راس طی دیدارش از نیویورک گفت:« نکته ای که دونالد ترامپ می خواست به آن اشاره کند این بود که ما نیاز به یک قرارداد مناسب داریم. این که این قرارداد در همین دسامبر بسته شود یا دسامبر آینده یا هر زمان دیگری اهمیت چندانی ندارد. رسیدن به یک قرارداد خوب مهم است».

وی گفت:« مهم این است  به قراردادی برسیم که کارآمد باشد. اگر حالا قرارداد را با چین امضا نکنیم، رسیدن به آن زمان بسیار زیادی خواهد برد. رئیس‌جمهور های کمی هستند که بخواهند درگیر استرس ها و پیچیدگی های مذاکره با چین شوند».

وی گفت انتظار دارد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری 2020 را برنده شود، ولی اگر ترامپ شکست بخورد و هنوز قراردادی با چین بسته نشده باشد، این مشکل شخص دیگری است.

راس اشاره کرد ترامپ و شی جین پینگ، رئیس جمهور چین باید قرارداد نهایی را تایید کنند.« ما مشاوره می‌دهیم. تصمیم گیرنده نهایی نیستیم».

 وی همچنین شرکت بزرگ هواوی را هدف قرار داد و گفت این شرکت چینی که در لیست سیاه دولت آمریکا قرار گرفته ، عرضه کنندگانش را تشویق می‌کند با ادامه فعالیت هایشان از قوانین آمریکا سرپیچی کرده و تحریم‌های این کشور را دور بزنند.

راس تهدید اتحادیه اروپا برای تلافی عوارض آمریکا بر برخی محصولات فرانسه را رد کرد و گفت اروپا نسبت به آمریکا سیاست های محافظه کارانه تری دارد. 17 محصول از 21 محصولی که بین این دو بلوک تجاری معامله می‌شوند، در اروپا عوارض بالاتری دارند.

وی در ادامه بر اهمیت استفاده از اهرم عوارض علیه سایر کشورهایی که به عقیده واشنگتن از قوانین قدیمی تجارت جهان سوء استفاده و رقابت را برای شرکت‌های آمریکایی سخت می کنند، تاکید کرد.

مصرف‌کنندگان آمریکایی بار جنگ تجاری ترامپ را به دوش می‌کشندتاکید چین بر لغو عوارض آمریکا بر کالاهای چینی در مرحله اول قرارداد تجاری

انتهای پیام/128

 

R7586/P/S78,7,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "چین"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار چین اخبار چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۸۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • حمید درخشان: برای تمدید قرارداد اوسمار عجله نکنید
  • توافق اینتر و نیکولو بارلا بر سر تمدید قرارداد
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان