Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

رئیس اسبق سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه سن متوسط ناوگان هوایی کشور اگر هواپیماهای برجامی را فاکتور بگیریم  بالای 35 سال است، گفت: متاسفانه سیاست‌های حاکم در صنعت هوایی به نحوی است که برای شرکت‌های هواپیمایی ورود ناوگان با سن پایین، صرفه اقتصادی ندارد.

اخیراً یک شرکت هواپیمایی پس از اخذ مجوزهای تأسیس ایرلاین (AOC) از سازمان هواپیمایی کشوری، فعالیت خود را با سه فروند هواپیمای مدل بوئینگ 737-300  که عمر آن‌ها 20 سال است آغاز کرده است؛ اما یکی از نگرانی‌هایی که در این رابطه وجود دارد افزایش سن ناوگان هوایی است؛ هر چند که پس از برجام و با ورود تعدادی هواپیما سن ناوگان هوایی تا حدود یک سال کاهش یافت اما ادامه روند ورود هواپیماهای فرسوده تا حدودی نگران‌کننده به نظر می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهزاد مظاهری رئیس اسبق سازمان هواپیمایی کشوری در این باره به خبرنگار ما گفت: قانونی را در دوره بنده یعنی در سال 80 وضع کردیم مبنی بر اینکه هواپیمای زیر 20 سال نباید وارد کشور شود.

او در ادامه در پاسخ به این سؤال که چرا در آن برهه تصمیم به این کار گرفتید، توضیح داد: در آن دوره بیشتر ایرلاین‌ها به سراغ هواپیماهای روسی فرسوده می‌رفتند و به همین علت ما این قانون را وضع کردیم.

مظاهری با بیان اینکه در آن دوران مشکلی زیاد برای خرید هواپیما دست‌دوم با وجود نداشت، بیان کرد: سیاستی که ما در آن دوره داشتیم این بود که در کل دو ایرلاین بیشتر نداشته باشیم؛ یعنی یک ایرلاین دولتی داشته باشیم و یک ایرلاین خصوصی.

وی با بیان اینکه سن متوسط ناوگان هوایی کشور اگر هواپیماهای برجامی را فاکتور بگیریم بالای 35 سال است، گفت: در حال حاضر برای شرکت‌های هواپیمایی ورود ناوگان با سن پایین، صرفه اقتصادی ندارد.

او در ادامه این مطلب افزود: برنامه ما این بود که هما و آسمان به عنوان ایرلاین دولتی با یکدیگر ادغام شوند و سایر ایرلاین‌های خصوصی نیز یک شرکت هواپیمایی خصوصی را تشکیل بدهند تا این دو شرکت در بازار با یکدیگر رقابت کنند.

رئیس اسبق سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه حتماً هواپیماهایی که وارد می‌شوند استاندارد لازم را دارند، اظهار داشت: اما تنوع تایپ هواپیما در شرکت‌ها می‌توانند دلایل مشکلات آینده در صنعت هواپیمایی باشد.

اکرم فیض آبادی خبرنگار آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ایرلاین هواپیماهای فرسوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۸۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید

مدیرعامل شرکت آب، برق و تاسیسات سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر صرفه‌جویی در مصرف آب، گفت: تولید آب شرب در این جزیره توسط دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن است که هزینه‌های میلیاردی به دنبال دارد. - اخبار استانها -

شهرام داوری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در قشم اظهار داشت: در حال حاضر برای تولید هر مترمکعب آب در جزیره قشم باید 25 هزار تومان پرداخت کرد که 17 هزار تومان آن توسط سازمان منطقه آزاد قشم پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه در این شرایط تولید آب بسیار گران است و باید در مصرف آن صرفه‌جویی کرد، تصریح کرد: برای تامین آب شرب جزیره، سازمان منطقه آزاد قشم رقمی در حدود 224 میلیارد تومان یارانه پرداخت می‌کند.

مدیرعامل شرکت آب، برق و تاسیسات سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به طرحهای آبرسانی اجرا شده در جهت افزایش تولید آب در قشم، خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال میزان تولید آب در این منطقه از 23 به 27 هزار مترمکعب افزایش یافته است.

داوری قدیمی بودن لوله‌های انتقال آب در برخی از مناطق قشم به ویژه در بافت قدیم را از جمله مشکلات حال حاضر آبرسانی در این جزیره عنوان کرد و گفت: نوسازی این خطوط انتقال از برنامه‌های مهم این شرکت است که امیدواریم بتوانیم در سالجاری بخش قابل توجهی از آن را انجام دهیم.

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه شیراز
  • سیاست دولت سیزدهم در حوزه فرودگاهی رشد متوازن است
  • افزایش ۱۲۰۰ صندلی روزانه به ناوگان هوایی کشور
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • جمهوری اسلامی در بخش‌های مختلف هوایی محتاج هیچ کشوری نیست