Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهدید فرانسه از سوی آمریکا برای اعمال تعرفه ویژه علیه این کشور، موجب اتحاد کشورهای اروپایی در برابر واشنگتن شده است.

قدس آنلاین؛ به نقل رسانه های غربی، دولت فرانسه و اتحادیه اروپا اعلام کردند که وضع تعرفه از سوی آمریکا بر کالاهای فرانسوی را تلافی خواهند کرد.

در همین رابطه وزیر دارایی فرانسه تهدید آمریکا به وضع تعرفه در مورد کالاهای فرانسوی را غیرقابل قبول خواند و گفت: اتحادیه اروپا آماده است تا چنین اقدامی را تلافی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر کمیسیون اروپا، بازوی اجرایی اتحادیه نیز اعلام کرد که تمامی ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا در برابر این اقدام متحد هستند و بهترین محل حل این اختلاف سازمان تجارت جهانی است.

دونالد ترامپ اخیرا تهدید کرده که آمریکا حدود ۲.۴ میلیارد کالاهای فرانسوی از جمله نوشیدن های الکلی، پنیر و کیف را مشمول تعرفه‌های ۱۰۰ درصدی خواهد کرد.

این تهدید واکنشی به تصمیم سنای فرانسه برای اخذ مالیات از شرکت‌های دیجیتال در فرانسه است.

به گزارش رویترز، بر اساس تحقیقات اخیر اداره تجارت آمریکا مالیات جدید خدمات دیجیتال در فرانسه به ضرر شرکت‌های فناوری آمریکایی خواهد بود.

بر اساس این تحقیقات، مالیات جدید به طور مشخص برای شرکت‌های آمریکایی از جمله آلفابت (صاحب گوگل)، فیسبوک، اپل و آمازون به طور غیرعادی سنگین است.

فرانسه تنها کشوری نیست که شرکت‌های بزرگ خدمات دیجیتال را هدف گرفته است و تعداد کشورهایی که در حال تنظیم وضع مالیات بر این شرکت‌ها هستند رو به افزایش است.

اکثر دولت‌ها، از جمله دولت آمریکا، از این‌که شرکت‌های بزرگ دیجیتال در سراسر جهان فعالیت می‌کنند ولی دفتر خود را در کشورهایی نظیر ایرلند ثبت می‌کنند که مالیات کمتری می‌گیرد، ناراضی هستند.

فرانسه می‌گوید به محض رسیدن به توافقی جدید در سازمان همکاری و توسعه اقتصادی برای تغییر مقررات کهنه نظام مالیاتی بین‌المللی این مالیات جدید را لغو خواهد کرد.

روسای جمهوری آمریکا و فرانسه در حاشیه اجلاس سران کشورهای عضو ناتو در لندن ابراز امیدواری کردند که اختلافات دو کشور در مورد مالیات خدمات دیجیتال حل شود.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت که به شرکت‌های فناوری آمریکایی علاقه‌ای ندارد اما اینها شرکت‌های آمریکایی هستند و دیگران نمی‌توانند بر آنها مالیات وضع کنند.

او اضافه کرد: «بنابراین یا این مسئله حل می‌شود و یا ما نیز متقابلاً مالیات‌هایی وضع خواهیم کرد. و این مالیات‌ها قابل‌توجه خواهد بود».

با این حال ماکرون گفته که «مصمم هستم از منافع کشور خود و اروپا دفاع کنم».

این موضوع سبب شده تا مناسبات روسای جمهوری آمریکا و فرانسه بار دیگر مورد توجه قرار گیرد؛ رهبرانی که در مورد مسائل دیگری نظیر برخورد آمریکا با تجارت بین‌المللی، تغییرات اقلیمی و ایران اختلاف نظر دارند.

در همین حال ترامپ صبح دیروز سه‌شنبه در سخنانی ضمن انتقاد از متحدان اروپایی آمریکا، به طور مشخص به سخنان چند هفته پیش ماکرون در مورد «مرگ مغزی» ناتو اشاره کرد و این سخنان را اظهار نظری «بسیار زننده» توصیف کرد.

دولت آمریکا در گذشته در واکنش به یارانه‌های دولت فرانسه به صنایع هواپیماسازی، پرونده‌ای که سازمان تجارت جهانی نیز از آن حمایت کرده، بر شراب و پنیر محصول فرانسه ۲۵ درصد تعرفه گمرکی تازه وضع کرده بود.

کارشناسان می گویند این اقدام به ضرر مصرف‌کنندگان آمریکایی است و همچنین به تولیدکنندگان فرانسوی به شدت لطمه خواهد زد.

تحت تاثیر تهدید آمریکا به وضع تعرفه گمرکی بر محصولات فرانسوی ارزش سهام شرکت‌های تولیدکننده کالاهای لوکس در این کشور کاهش یافته است.

در صورت تصمیم دولت آمریکا به عملی کردن این تهدید، با توجه به روندی که وضع تعرفه در مورد کالاهای چینی طی کرد، احتمالا اجرای آن در مورد کالاهای فرانسوی نیز چند ماهی طول خواهد کشید.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جنگ تعرفه ای با آمریکا جنگ تعرفه اروپا و آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۸۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است

استفان براین معاون سابق وزیر دفاع آمریکا در امور سیاست در یادداشتی که توسط وب‌گاه آسیا تایمز منتشر شده، نوشته است: فرانسه پیش‌تر اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است.

به گزارش روز دوشنبه آسیا تایمز، براین در این یادداشت با بیان اینکه این نظامیان متعلق به هنگ سوم پیاده نظام هستند که یکی از اجزای اصلی لژیون خارجی فرانسه است، افزود: این نیرو‌ها در حمایت از تیپ مکانیزه ۵۴ مستقل اوکراین در شهر اسلاویانسک مستقر شده‌اند.

بر اساس این یادداشت، این نظامیان فرانسوی که مستقیماً در یک منطقه جنگی پر زد و خورد مستقر شده‌اند، قصد دارند به نیرو‌های اوکراینی برای مقاومت در برابر پیشروی‌های اخیر ارتش روسیه در دونباس کمک کنند.

در این یادداشت آمده است که در حال حاضر ۱۰۰ لژیون خارجی فرانسوی که متخصص نگهداری و سرویس تجهیزات و ادوات توپخانه هستند به اوکراین اعزام شده‌اند، اما قرار است این تعداد در نهایت به یک هزار و ۵۰۰ لژیون خارجی افزایش پیدا کند.

بنا بر نوشته آسیا تایمز، لژیونر‌ها به مدت سه سال در ارتش فرانسه خدمت می‌کنند و پس از آن می‌توانند تابعیت فرانسه را درخواست کنند. همچنین افسران ارشد لژیون خارجی همگی فرانسوی هستند، اما درجه دار‌ها و نیرو‌های دیگر همگی از اتباع خارجی هستند.

آسیا تایمز ادامه داد: امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه درحالی اوایل هفته جاری بار دیگر احتمال اعزام نیرو‌های ناتو از اروپا به اوکراین را رد نکرد که این اظهارات وی از سوی گروه‌هایی در انگلیس، فرانسه، مجارستان، ایتالیا و اسلواکی مورد انتقاد قرار گرفت و دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین نیز اظهارات مکرون را بسیار خطرناک خواند.

رئیس جمهور فرانسه پیش‌تر در اظهاراتی گفت که چنانچه روسیه موفق به شکستن خطوط نبرد در اوکراین شود و درصورت درخواست کی‌یف، وی مساله اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌داند و آن را رد نمی‌کند.مکرون که در این زمینه با هفته نامه انگلیسی اکونومیست مصاحبه می‌کرد به صراحت گفت: من هیچ چیزی را (در جنگ اوکراین) دور از نظر نمی‌گیرم، چرا که با فردی مواجه هستیم که وی هیچ چیزی را منتفی و دور از نظر نمی‌گیرد.

درحالی مکرون نسبت به قصد خود مبنی بر اعزام نیرو به اوکراین سخن می‌گوید که وی ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در سخنانی از آمادگی کشورش برای گفتگو با دیگر کشور‌های اروپایی درباره استفاده از سلاح هسته‌ای علیه روسیه خبر داد.وی گفته بود فرانسه موضع خود را حفظ خواهد کرد، اما آماده است تا در دفاع از خاک اروپا بیشتر مشارکت کند.

رئیس‌جمهور فرانسه که کشورش حدود ۳۰۰ کلاهک هسته‌ای دارد در هفته‌های اخیر موضع شدیدتری را علیه روسیه اتخاذ کرده است و این اولین بار نیست که استفاده از سلاح‌های هسته‌ای فرانسه را برای دفاع از اتحادیه اروپا پیشنهاد می‌کند. مکرون اولین بار در سال ۲۰۲۰ به این اقدام احتمالی اشاره کرده بود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • اظهارات رهبر چین درباره اهداف سفرش به فرانسه
  • بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه
  • مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است
  • مقام فرانسوی انفعال دولت را در برابر نسل کشی در غزه محکوم کرد
  • مزه دورکاری در اقتصاد آمریکا
  • دیدار «شی» با میراث‌دار «دوگل»
  • تقدیر رئیس‌جمهور چین از روابط پکن و پاریس
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • ماکرون با شی درباره تجارت و اوکراین صحبت می‌کند