Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: همکاری این سازمان با نهاد یونیسف در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود.

سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس درباره سوژه ثبت شده مخاطبان در سامانه فارس من با عنوان «اجازه دخالت در مدارس ایران را به یونیسف نمی دهیم» اظهار داشت: سیاست نظام جمهوری اسلامی ایران ارتباط با تمام نهادهای بین المللی در چارچوب قوانین کشور اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشور ما به جز با رژیم غاصب صهیونیستی و کشور آمریکا که امپریالیسم است با تمام دستگاه‌ها در چارچوب مقررات کشور جمهوری اسلامی با رعایت اصل عزت و مصلحت ارتباط دارد.

وی با بیان اینکه یونیسف یک نهاد فرهنگی است گفت: همکاری با این نهاد در مواردی که با سیاست‌های کشور تناقض نداشته باشد انجام می‌شود و همکاری با این نهاد در گذشته نیز وجود داشته است.

حسینی با بیان اینکه یکی از همکاری‌های آموزش و پرورش فراگیرسازی است گفت: تلاش می‌کنیم دانش‌آموزان در مدارس عادی تحصیل کنند، اما مدارسی که برای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه مناسب‌سازی شده باشد و در این راستا با همکاری یونیسف در هر استان یک مدرسه از لحاظ امکانات عبور و مرور، رنگ، فضا و محیط آموزشی درحال تاسیس یا مناسب‌سازی است.

 رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور افزود: جمهوری اسلامی اجازه حق عضویت در این نهادها را داده است و نباید به این همکاری‌ها نگاه غیرواقعی داشت؛ سند 2030 توسط عده‌ای تدوین شده که ما آن را نپذیرفتیم و نباید این تصور را داشته باشیم که باید با تمام نهادهای بین‌المللی قطع همکاری کنیم.

وی تاکید کرد: همه اقدامات و فعالیت‌های ما در این حوزه با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری است.

به گزارش فارس، حسینی 16 آبان در نشست هم‌اندیشی با خیرین مدرسه‌ساز کشور و کارگروه خیرین مدارس استثنایی گفت: طبق تفاهم‌نامه‌ای که با یونیسف امضاء کردیم، قرار شد یونیسف در هر استان کشور سه مدرسه با استانداردسازی الگویی احداث می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش جمهوری اسلامی یونسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۹۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمبابوه عصر امروز در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا با معاون اول رئیس جمهور کشورمان دیدار کرد.  آقای مخبر در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین گفت: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با همه کشور‌ها به خصوص کشورهای دوست براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارز‌های ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز هست، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری‌های دو کشور تهیه و پیگیری شود و همچنین تفاهم نامه‌ها و قرارداد‌های امضاء شده هر چه سریع‌تر به مرحله اجرا برسد. 

کنستانتینیو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و فاصله جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشور‌های غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است، اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

معاون رییس جمهور زیمباوه همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

دیگر خبرها

  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • قدردانی از معلمان و مدیران نمونه شهرستان فامنین
  • همکاری همه جانبه آموزش‌ و پرورش در کنگره شهدای استان تهران
  • دیدار وزیر دفاع ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان
  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد