Web Analytics Made Easy - Statcounter

امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه در دیدار روز سه‌شنبه با همتای آمریکایی خود ضمن تاکید بر لزوم اخذ مالیات از شرکت‌های بزرگ فناوری برای حفظ فضای رقابت عادلانه میان کسب و کارهای ملی و بین‌المللی، اطمینان داد که مذاکرات تجاری دو کشور به حل مسایل فیمابین منتج خواهد شد.

 

در جریان دیدار روسای جمهوری آمریکا و فرانسه که در حاشیه برگزاری اجلاس هفتادمین سالگرد تاسیس ناتو در لندن انجام شد، آقای ترامپ نیز گفت که هر چند اختلاف‌نظر موجود میان فرانسه و آمریکا در خصوص اخذ مالیات از غول‌های فناوری حداقل مساله اقتصادی میان دو کشور است ولی حصول توافق با آقای ماکرون به عنوان یک سیاستمدار برجسته ممکن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پیشتر دولت دونالد ترامپ اعلام کرده بود که قصد دارد تعرفه گمرکی واردات کالاهای فرانسوی از جمله پنیر روکفور، ماست، شامپاین، لوازم آرایشی و کیف‌های دستی را دو برابر کند. ارزش سالانه این کالاها که از فرانسه به بازار آمریکا صادر می‌شود، ۲.۴ میلیارد دلار برآورد شده است.

 

این اقدام دولت آمریکا واکنش به وضع مالیات بر شرکت‌های بزرگ فناوری (گوگل، اپل، فیسبوک و آمازون) از سوی دولت فرانسه است.

 

در همین حال اتحادیه اروپا نیز ابراز امیداوری کرد که با اعزام هیاتی تجاری به نیویورک مجادله تجاری پیش آمده میان آمریکا و فرانسه از طریق گفتگو حل و فصل شود.

 

دولت فرانسه چهار ماه پیش با تصویب قانونی بر درآمد غول‌های دنیای دیجیتال، نظیر آمازون، گوگل، فیسبوک و امثالهم در فرانسه مالیات وضع کرد.

 

براساس این قانون، شرکت‌هایی که سالانه بیش از ۷۵۰ میلیون یورو در جهان و بیش از ۲۵ میلیون یورو در فرانسه کسب درآمد کرده باشند ۳ درصد بیشتر از پیش مالیات خواهند پرداخت.

 

بنابر آمار کمیسیون اروپا، میانگین مالیات شرکت‌های عظیم دیجیتال تنها ۹ درصد (از مجموع درآمد سالانه آنها) است، در حالی که شرکت‌های اروپایی به طور متوسط ۲۳ درصد مالیات پرداخت می‌کنند و این بی‌عدالتی مالیاتی فضای کسب و کار شرکت‌های اروپایی را دچار رقابتی نابرابر کرده است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۹۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین می‌گوید که اوکراین پیش نویس پیمان صلح با روسیه را در سال ۲۰۲۲ تحت فشار انگلیس کنار گذاشت.

به گزارش آر تی، این توافق که می‌توانست چند هفته پس از آغاز جنگ، به مناقشه اوکراین پایان دهد، توسط مذاکره‌کنندگان در استانبول تأیید شد، اما کی‌یف بعداً از مذاکرات خارج شد.

روزنامه آلمانی ولت روز گذشته مدعی شد که مسکو پس از طرح یک چارچوب برای توافق، درخواست‌های دیگری از جمله تبدیل زبان روسی به عنوان دومین زبان رسمی در اوکراین را مطرح کرده و سبب خروج اوکراین از مذاکرات شده است.

با این حال، پسکوف امروز (شنبه) با استناد به اظهارات دیوید آراخامیا، نماینده پارلمان اوکراین که ریاست هیئت کی‌یف در مذاکرات را بر عهده داشت، این ادعا‌ها را رد کرد.

آراخامیا نوامبر گذشته در مصاحبه‌ای با رسانه‌های داخلی اوکراین گفت که بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس در روند صلح مداخله کرده و از اوکراینی‌ها خواسته که «فقط با روسیه بجنگند».

پسکوف تاکید کرد که کی‌یف عملاً این توافق را تحت فشار مستقیم لندن کنار گذاشت و بقیه دلایلی که مطرح می‌شود صرفا حدس و گمان است.

مقامات روسی مناقشه اوکراین را جنگ نیابتی غرب علیه مسکو توصیف کرده‌اند. به گفته مسکو، هدف آنها مهار روسیه و متوقف ساختن توسعه آن به جای حفاظت از منافع مردم اوکراین است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • نتانیاهو مانع از انعقاد توافق درباره جنگ غزه می‌شود
  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیم
  • ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد