Web Analytics Made Easy - Statcounter

هدایت الله جمالی پور روز چهارشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان قزوین افزود:بیشتر مشکلات جامعه از اقدامات خود ما نشات گرفته است که ناخودآگاه دچار خود تحریمی شده و با اعمال خود به صنعت و تولید آسیب جدی ‌می‌زنیم.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور اظهار داشت: کسانی که در این شرایط در ایران سرمایه گذاری می‌کنند مبارزان خط مقدم عرصه صنایع هستند و ما باید همه تلاش خود را برای رفع موانع تولید از پیش پای آنها به کار بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمالی پورخاطر نشان کرد:اگر سرمایه گذاران در پیچ و خم بروکراسی اداری بر دستگاه‌ها انتقاد نیز داشته باشند قابل بررسی است و باید ضمن رفع آنها برای ارایه جنبه‌های مثبت عملکردی به تمام سرمایه گذاران تلاش شود.

جمالی پور اظهار داشت:دولت حداکثر تلاش خود را در جهت تولید و حتی ترخیص مواد اولیه به کار گرفته است و ما به عنوان زیر مجموعه دولت باید شرایط را برای فعالیت سرمایه گذاران بیش از پیش فراهم کنیم.

وی خاطر نشان کرد: از همه مدیران انتظار می‌رود با همفکری واحدهای صنعتی تلاش خود را چندین برابر کنند تا یک لحضه توقف کار در استان اتفاق نیوفتد زیرا خسارت جبران ناپذیری را برای اقتصاد استان و کشور به دنبال خواهد داشت.

استاندار قزوین خاطر نشان کرد: همه مدیران در انعقاد قراردادها با شرکت‌ها و سرمایه گذاران باید با توجه به شرایط امروز و مشکلات کشور حداکثر تلاش خود را انجام داده و موافقت‌های حداکثری را ابراز کنند.

وی همچنین خطاب به مدیران حاضر در جلسات اقتصاد مقاومتی گفت: باید همه مدیران بر مصوبات جلسات اقتصاد مقاومتی و نحوه اجرای آنها اشراف کامل داشته باشند و برای کاربردی شدن این گونه جلسات تلاش نمایند.

جمالی پور خاطر نشان کرد:اگر مدیری بر مصوبات جلسات اشراف نداشته باشد، در خروجی‌های جلسات و کارآمدی مدیر تردید به وجود آمده و جلوی تحقق اهداف و برنامه‌ها گرفته خواهد شد.

استان قزوین چهار هزار واحد تولیدی دارد.

برچسب‌ها صنعت و معدن تحریم صنعت استانداری قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت و معدن تحریم صنعت استانداری قزوین صنعت و معدن تحریم صنعت استانداری قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۹۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ترمینال بار هوایی در دستور کار در فرودگاه گناباد قرار گرفت

تین نیوز

مدیرکل فرودگاه های استان خراسان رضوی با بیان اینکه فعالیت های اقتصادی در فرودگاه گناباد آغاز شده است، گفت: احداث ترمینال بار هوایی نیز به منظور توسعه صادرات شهرستان در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش تین نیوز از روابط عمومی اداره کل فرودگاه های استان خراسان رضوی، محمود امانی بنی در نشستی با نمایندگان و فرماندار گناباد و جمعی از سرمایه گذاران این شهرستان، فرصت های سرمایه گذاری در فرودگاه شهدای گناباد را بررسی کرد.

مدیرکل فرودگاه های استان خراسان رضوی با بیان اینکه فعالیت های اقتصادی در فرودگاه گناباد آغاز شده است، اظهار داشت: به منظور بررسی راهکارهای اقتصادی سازی فرودگاه این شهرستان نیازمند تصمیمات کارشناسی از ناحیه سرمایه گذاران و کارشناسان حوزه اقتصادی و بازرگانی هستیم.

امانی بنی با بیان اینکه با توجه به امکانات و زیرساخت های لازم می تواند آموزش هوانوردی عمومی در این فرودگاه در دستور کار قرار گیرد، افزود: در همین راستا نیاز است ضمن بررسی دیگر فرصت های سرمایه گذاری جدید در این فرودگاه؛

به گفته مدیرکل فرودگاه های استان خراسان رضوی نشست با سرمایه گذاران فرصت مناسبی به منظور بررسی نقاط قوت و ضعف، منطقه جغرافیایی، چشم انداز آینده و همچنین سیاست گذاری های تعیین شده در حوزه آموزش هوانوردی، گردشگری سلامت و ظرفیت های فرودگاه شهدای گناباد است، تا در آینده سبب افزایش پروازهای داخلی و خارجی فرودگاه و توسعه مراودات تجاری این شهرستان شود.

گفتنی است؛ فرودگاه شهدای گناباد با هزینه ای بالغ بر ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و با مساحتی در حدود ۳۸۰ هکتار ساخته شده که ۲۷۰۰ متر باند و دارای عرض ۶۰ متری است و تا فرودگاه مشهد ۲۷۰ کیلومتر، تا فرودگاه سبزوار ۳۰۰ کیلومتر و تا فرودگاه بیرجند در استان خراسان جنوبی ۲۱۸ کیلومتر فاصله دارد.

به گفته مسئولان، راه اندازی فرودگاه شهدای گناباد، موجب توسعه کمی و کیفی همه بخش های این شهرستان اعم از اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی شده و علاوه بر آن، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان های بجستان، تربت حیدریه، مه ولات، فیض آباد و دیگر شهرهای نزدیک به آن در خراسان رضوی و نیز شهرستان های فردوس، سرایان، خضری و دشت بیاض در شمال استان خراسان جنوبی از ظرفیت این فرودگاه برخوردار می شوند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • احداث ترمینال بار هوایی در دستور کار در فرودگاه گناباد قرار گرفت
  • بازار آبزیان در بندر صیادی جلالی بوشهر احداث می‌شود
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • ثبت‌نام و رسیدگی به تقاضای سرمایه‌گذاران در طرح‌های پایداری تأمین گاز طبیعی آغاز شد
  • رئیسی: از قیمت کالاها مطلع هستم /موشک جواب موشک است/عضو گروه و حزبی نیستم /ابربدهکاران بانکی که پچ‌پچ جلسات و محافل بود را علنی کردیم
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بزرگترین حسرت در سیرجان سهم ستاره اسپانیایی (عکس)