Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار اقتصادی فرهاد دژپسند در بیست و ششمین همایش ملی بیمه و توسعه که صبح امروز با حضور رئیس جمهوری برگزار شد اظهار داشت: صنعت بیمه به واسطه نقشی که در اقتصاد در حال توسعه ایران دارد می‌طلبد که از سوی قوای حکومتی بیش از پیش تقویت و حمایت شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 500 میلیارد دلار سرمایه در ایران تحت پوشش بیمه قرار دارد گفت: این رقم نشان می‌دهد که توانسته‌ایم در صنعت بیمه گام‌های روبه جلویی برداریم اما فرصت‌های بی‌شماری هنوز برای توسعه صنعت بیمه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر اقتصاد افزود: در صنعت بیمه، بیمه خانوادگی ، بیمه عمر بیمه شخص ثالث بیمه زندگی اهمیت بسیار زیادی دارد اما در کشوری مثل ایران هم باید صنعت بیمه را به سمت این شاخه‌ها هم سوق دهیم تا با رشد صنعت بیمه بتوانیم به توسعه اقتصادی استحکام بدهیم.

دژپسند ادامه داد: اگر صد سال گذشته تاریخ ایران را بررسی کنیم، درمی‌یابیم که روند توسعه در ایران همواره نیازمند حمایت حکومت‌ها بوده اما این روند نمی‌تواند تداوم داشته باشد چرا که منابع حکومت‌ها پایان ناپذیر نیست.

دژپسند با تاکید بر اینکه صنعت بیمه به گونه غیرمحسوس می‌تواند از همه آحاد حمایت کند و جریانی را شکل دهد که سرمایه‌های مردم به سمت انباره‌ای هدایت شوند، گفت: این انباره از سرمایه‌ها می‌تواند به رفاه، کاهش آسیب مردم استفاده درست از نقدینگی‌ها کمک کند.

وی با اشاره به ضرورت تشکیل صندوق حوادث طبیعی اظهار داشت: متاسفانه زمان زیادی صرف نهایی شدن صندوق حوادث طبیعی شده است و این صندوق از سال 80 تا 92 پیشرفت لازم را نداشت اما در دولت یازدهم گام‌های جدی برای راه‌اندازی این صندوق برداشته شد.

دژپسند گفت: ایران در نوار حوادث طبیعی قرار دارد و وقتی حوادثی مانند سیل، زلزله به وقوع می‌پیوندد هم دولت و هم زندگی مردم و هم کسب و کارها دچار خسارت و زیان‌هایی می‌شوند بنابراین این صندوق می‌تواند در جبران هزینه‌های مردم پس از وقوع حوادث بسیار موثر باشد.

وزیر اقتصاد با اشاره به حادثه سیل فروردین ماه گفت: در این سانحه دیدیم که اماکنی که از نعمت بیمه برخوردار بودند با کمترین دغدغه مسیر جبران خسارت‌ها را طی کردند بنابراین اگر این صندوق شکل بگیرد دیگر به حضور پرقدرت دولت برای تامین منابع جبران خسارت‌ها نیازی نیست.

دژپسند با اشاره به رشد ضریب نفوذ بیمه در ایران اظهار داشت: خوشبختانه ضریب نفوذ بیمه در شش سال گذشته افزایش خوبی داشته اما هنوز  نسبت به ضریب هفت درصدی که در برنامه ششم توسعه در نظر گرفته شده فاصله زیادی داریم.

وی افزود: در حال حاضر ضریب نفوذ بیمه 2.4 درصد است که باید تا پایان سال برنامه ششم توسعه به هفت درصد برسد البته همان موقع که این عدد در برنامه ششم توسعه اعلام شد دولت انتقادهایی به آن داشت که تحقق آن بسیار سخت است.

وی ادامه داد: بحث دیگر در صنعت بیمه مشارکت بخش خصوصی است که می‌توانیم امروز این ادعا را داشته باشیم در تمام شرکت‌های بیمه‌ای به غیر از یک یا دو شرکت تماما متعلق به بخش خصوصی هستند در حال حاضر 20 درصد بیمه البرز متعلق به دولت است که برنامه واگذاری آن را در دستور کار قرار داده‌ایم.

دژپسندتاکید کرد: مهمترین ویژگی صنعت بیمه این است که بعد از گذر از یک دوره می‌تواند کامل به بخش خصوصی واگذار شود.

وزیر اقتصاد ادامه داد: یکی دیگر از ویژگی‌های بیمه بلوغ یافته در ایران این است که می‌تواند نقش برجسته و قابل اتکایی برای مقابله باتحریم‌ها داشته باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اقتصاد ایران پوشش دلار صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۹۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلار بیش از ۵۰ و چند هزار تومان توجیه علمی و اقتصادی ندارد

امتداد - حریری گفت: با فروکش کردن حوادث نظامی در منطقه نوسانات ارزی بطور کامل خنثی شده و دلار در حال حرکت به سمت قیمت‌های قبلی است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  مجیدرضا حریری، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین گفت:  رفتار دلار در کشور ما اصلا منطقی و مبتنی بر ضوابط اقتصادی نیست. اتفاقی که دلار را از کانال ۴۰ هزار تومان به کانال ۵۰ هزار تومان رساند و بعد از دوره ثباتی که در حدود کانال ۵۰ داشتیم آن را به سمت کانال ۷۰ هزار تومان کشاند کاملا ریشه سیاسی داشت و برگرفته از حوادث نظامی در خلیج فارس و خاورمیانه بود.

حریری تاکید کرد: مگر در شش ماهه گذشته چه تغییر مهمی در شاخص‌های اقتصادی رخ داده که قیمت دلار جهش پیدا کند و به سمت کانال ۷۰ هزار تومان برود؟

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین اظهار داشت: طبیعتا شاهد این هستیم که با فروکش کردن حوادث نظامی در منطقه نوسانات ارزی بطور کامل خنثی شده و دلار در حال حرکت به سمت قیمت‌های قبلی است. تاریخ خاورمیانه به بعد و قبل از حمله ایران به اسرائیل تقسیم شد.

وی اضافه کرد: پاسخ مناسب و سخت ایران و بعد هم ناتوانی اسرائیل در کنترل اوضاع، آرامش را به جامعه و بازار‌ها تزریق و دلار به سمت نزول قیمتی حرکت کرد. به عقیده من قیمت دلار حتما کانال‌های بسیار کمتر و در حوالی ۵۰ هزار تومان را تجربه خواهد کرد. برای دلار بالای ۵۰ هزار تومان نمی‌‎شود دلایل منطقی و اقتصادی تعریف کرد.

حریری در پایان تاکید کرد: اگرچه تحمیل شرایط فوق حساس اقتصادی به کشور ما بی‌نظیر است، اما تلاطم بازار‌ها بعد از حوادث سیاسی و منطقه‌ای اصلا مخصوص ایران نیست و تمام اقتصاد‌های دنیا را شامل می‌شود. شرایط بد اقتصادی پس از کرونا در کشور‌های اروپایی، افت قیمت روبل پس از تحریم روسیه و اتفاقات اقتصادی ترکیه شاهد مثالی از این شرایط است. 

منبع: اقتصاد۱۲۰

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • دلار بیش از ۵۰ و چند هزار تومان توجیه علمی و اقتصادی ندارد
  • ۱۲ نگین درخشان صنعت گاز در دولت سیزدهم
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود